Turkiet del 1

Här är jag och mina kära syskon på Sturup. Klockan var väl ca 4:30 på natten men trots detta så var vi hur pigga och glada som helst, en hel vecka i solen och värmen väntade ju oss!


Sen lyfte vi äntligen och då bar det av till underbara Turkey!


Det första man såg när man startade sin mobil i Turkiet var att Telenor inte längre var Telenor, utan Turkcell haha..


När vi kom upp på hotellrummet och gick ut på balkongen så möttes vi av denna underbara utsikten!


Så vi drog upp väskorna, bytade om till de svalaste plaggen vi hade, tog på bikini och gick direkt ner till poolen (efter att vi ätit en stoooor underbar lunch, sjukt hur hungrig man var när man kom fram till hotellet)


Jag, mamma och Ida på piren framför en liten del av hotellet (var sjukt stort), precis kommit fram. Haha blekfisar


Det är något underbart med att sitta och äta middag i solnedgången i värmen och ha en massa palmer runt en. Mycket bättre än granar som vi får stå ut med här i Sverige haha..


Efter middagen första kvällen så gick jag, Ida och Linus ner och checkade läget på stranden.


Jag och Ida ville bara ta bilder, medans Linus ville störa sig för oss och framför kameran. Här på bilden får han nog sig en utskällning av mig haha!


Åhhh lycka, fy vad jag saknar detta stället! Ni anar inte


Ida var uppe med tuppen och smög runt och fotograferade alla när vi sov, fråga mig inte hur jag har somnat? Ser ut som jag somnat med mobilen i handen och tappat den?

Så nu tänkte jag ta tag i att städa min garderob, vill inte ha halva garderoben utspridd över hela mitt golv. Kommer fler bilder från Turkiet sen!

Dancing the whole way home

Hejsan hoppsan!
Har jobbat hela långa dagen idag, som vanligt. Slutade klockan 4 och då körde jag hem och bytte om till träningskläder, tog på mig mina easytone skor och gick ut för att powerwalka. Hann inte gå 500 meter innan min Erik ringde och frågade vart jag var. Han sa att han var hos mig inom 10 minuter så jag skyndade mig hem och mötte honom. Han är så gullig, han har kört uppifrån Dalarna idag och stannat till på Göteborg-kex (tror jag det var) och köpt en massa kakor till mig, haha han känner sin gottegris till flickvän så väl! Sen var Erik här i 30 minuter innan han var tvungen att åka. Nu längtar jag ännu mer tills jag åker till honom imorgon! 
Just nu sitter jag och kollar på en massa klipp som dom lagt ut på Big brothers hemsida, det är ju final på söndag och alla de gamla deltagarna har gått in i huset ikväll och ska festa med de 3 finalisterna, ska bli spännande att se om det blir några bråk haha. Ska faktiskt på ett sätt bli skönt att det är final på söndag, så man får tillbaka sitt liv och inte behöver sitta bänkad framför tvn varje dag klockan 22 ;)
Nej nu ska jag ut och övningsköra, hörs sen!

Quasimodo

Ni ska se hur mitt rum ser ut just nu! Har kläder över heeeela golvet, och då skojar jag inte! Började ju städa garderoben igår, rev ut hylla efter hylla och jäklar vad jag har kläder!! Det var helt sjukt, ska aldrig säga att jag inte har något att ha på mig (får se hur länge jag håller det haha). Vet inte hur länge jag höll på igår, och då har jag typ inte ens kommit halvvägs. Det slutade med att jag såg ut som Quasimodo i Ringaren i Notre-Dame fast med 2 svullna ögon, haha är jätte allergisk mot kvalster och att sitta i ett berg med en massa kläder var kanske inte det bästa..
Nu har jag precis varit på Center Syd med Ida, ja igen. Hon skulle köpa mat tills imorgon och jag följde med som sällskap och köpte ett par svarta jeans. Mina är förstörda sen jag jobbade med dom.
Nu ska jag försöka orka ta tag i att få in kläderna i garderoben, kanske slänger in lite bilder från Turkey också!

Jumpsuits

Något som jag har börjat älska är jumpsuits. Förra sommaren så köpte jag min första jumpsuit på Bikbok tillsammans med Rebecca, den är svart och har spets upp mot bröstet och sedan jag använde den i Turkiet en kväll tillsammans med ett par högklackade skor så har jag bara velat ha fler! 
Idag fick jag hem ytterligare 2 stycken, och jag älskar det! Så otroligt skönt att gå i, typ som en onepiece förutom att man kan gå ut i en jumpsuit och se snygg ut haha ;)
Vilken tur jag har som har kroppen att passa i en, en del personer ser bara roliga ut i en jumpsuit kan jag tycka haha.
Här är den första, älskar dom svarta shortsen som man knyter en rosett på + den vita blusen/linnet!


Här är den andra. När jag testade den så tyckte jag att den var ful-snygg och kunde inte riktigt bestämma mig. Men den passar perfekt till mitt långa blonda hår, en snygg sminkning, fina smycken och högklackade skor eller ett par sandaler. Åh ge oss sommar nu då!

Varning för känsliga läsare

Ni som är som jag, en shoppaholic, borde blunda för bilden nedan.
Haha hemskt att jag kan ha mina älskade kläder såhär!! Usch vad det ser ut... Dom 2 översta hyllorna + översta korgarna är fyllda med kläder som jag hade när jag gick i 6an kanske? Och med annat skit som jag slängt in.. Och på dom andra hyllorna så är det meningen att det ska vara 2 högar med kläder, just nu ligger allt huller om buller, och det är kläder innanför all röra också men dom lyckas man ju inte se när det ser ut såhär? + att jag har 2-3 påsar fyllda med nya kläder som jag inte får plats med, nej nuså ska jag ta tag i detta! En efter-bild om hur resultatet blir kommer komma upp när jag är färdig med detta evighets jobbet!

Vart tog sommaren vägen?

Sitter på jobbet med en laptop och försöker få ordning på dokumentationen som vi ska sätta in i barnens pärmar, problemet är bara att datorn inte fungerar så jag kommer ingen vart haha.. Ute så öser regnet ner, vart tog sommaren vägen? Julia skrev igår på Facebook att det snöade i Norge och jag skojade med henne och frågade om hon inte kunde skicka hit lite för här var det alldeles för varmt, och idag regnar det.. Har för stor mun ibland haha.
Dagar som denna längtar man bara till Turkiet, och dom tjatar på mig att jag ska komma tillbaka, är ju mamma för dom nu haha.
Nej nu ska jag gå och byta laptop till en som fungerar! Hörs när jag kommer hem!


Jordgubbar & champagne

Ojdå, har inte uppdaterat bloggen på ett tag.. Men dagarna springer ifrån mig så jag hinner knappt med det jag ska. 
Då var det måndag igen och jag har haft en underbar helg! I fredags kom mitt hjärta hit och han var överlycklig för att han skrivit på papper till sitt nya jobb. Så det tyckte jag att vi skulle fira. Jag gjorde jordgubbar doppade i choklad med kokos, sen satte vi på mys-musik och slängde ut kuddar över hela golvet och åt jordgubbarna och drack champagne. Det här med att sitta på golvet istället för att ligga i sängen när vi äter har blivit lite av Eriks och min grej. När jag målade om på mitt rum för något år sedan så skruvade Erik och jag ihopa mina möbler och då köpte vi pizza som vi åt på golvet (i sin kartong då såklart), haha varför undrar ni kanske? Ja varför inte, det är ju mysigt att ligga på en massa kuddar på golvet och titta på den vackraste människan som finns ♥
Har precis varit på Center Syd med Ida Pida, köpt lite sommarklänningar, tankat moppen och laddat upp med färdig-rätter som jag ska ha med till jobbet. Har precis orkat ladda upp alla bilder från Turkiet på min facebook, lovar att jag ska ladda upp dom här också. Men det är så många så får nog ta några i taget.
Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs!

Njuter av livet

Onsdag idag och i hela denna veckan så har det varit sol, blå himmel och minst 25 grader i skuggan, underbart!! Det är nu som jobbet på en förskola blir extra bra, om man jämför med dom som sitter inne på ett kontor eller i skolan.
Därför har bloggen kommit åt sidan i några dagar. 
Igår efter att jag slutade  jobba så åkte jag med pappa, Linus och Ida in till Förenade bil i Malmö där vi tittade på Mini Cooper, fick en massa fakta om bilarna och pratade, tyvärr så tog vi fel på tiderna när dom stängde så vi hann inte provköra. Får göra det en annan dag! Efter att vi varit på Förenade bil så åkte vi till IKEA och åt mat.
När jag slutade jobba idag så åkte jag hem och hämtade ut ett jätte paket från Nelly på posten. Sen åkte jag hem och bytte till shorts (varmt i chinos) och tog bussen till Entré med Ida. Vi åt mat och shoppade, mycket trevligt. Sen tog vi bussen hem igen.
Nu sitter jag och drömmer mig bort om helgen. Vill bara få krama om min Erik, vi har ju knappt träffats nu, träffades i några dagar när jag kom hem från Turkiet och nu är Erik uppåt i Sverige. Men på fredag ses vi! Känslan är underbar, är som när vi träffades för första gången typ, haha man är nervös och bytar kläder 20 gånger innan man ses ;)
Nej hörrni nu ska jag städa upp lite på rummet, alla mina nya kläder ligger utspridda på golvet, över sängen och på min datorstol (sitter i skrivande stund på ett berg med kläder). Slarviga Natti.. Hörs!

Bullen

Haha måste bara visa den söta bulldoggen som låg i påsen bland mammas pris idag. Den sitter nu mera på min säng, ska titta på den och ha den som motivation till att få mitt körkort nu. Kör ju nästan varje dag med mamma och pappa så behöver bara köra med en lärare några få lektioner sen är jag färdig. Bullen får vara min motivation tills min Mini kommer hem till mig. Lycklig? Som f-a-n!! ;)


Lycka!!!

Köpte en glass på vägen till Lomma och en glass när jag var med mamma och Linus i Lomma. Haha gottegris! När vi varit i Lomma körde vi till Barsebäcks golfklubb för att hämta ett pris som mamma vann i en tävling idag och säga hej till pappa som precis spelat klart sin tävling. Mini cooper sponsrade tävlingen idag så där var några bilar på utställning. Och som mina nära och kära vet så är jag totalt förälskad i mini cooper! Klart att man även har en dyr lyxbil som drömbil men en mini cooper är min drömbil. Pratade med en kille idag som hade ett förslag till mig, och det lät hur bra som helst. Ska åka in och provköra i veckan och när jag har tagit körkort i sommar så köper jag en mini cooper, är jag i himlen eller?? Är så lycklig! Imorgon ringer jag körskolan och bokar lektioner!


Sommar och sol

Hade en riktigt bra dag igår! Shoppade ju med Emma hela förmiddagen på center syd vilket var riktigt kul, alltid lika kul att träffa henne! Sen hann jag bara vara hemma i 5 minuter innan familjen åkte till farmor och farfar för att fira farfar som fyllt år. Åt god mat och hade en rolig kväll där.
Idag är det sommar och sol ute! Och ingen söndagsångest så långt ögat når! (är underbart att jobba på förskola om vädret är såhär).
Har precis gjort ett dumt beslut, gick ut och powerwalkade när det är över 25 grader ute, phuu vaaaarmt!! Så nu åker jag, mamma och Linus till Lomma för att köpa glass och titta på dom söta djuren på Lomma zoo.
Hörs sen!


Shoppaholic

Inatt har jag drömt en massa sjuka drömmar. Drömde bland annat att jag var gravlid med femlingar och att jag var jätte tjock. Så när jag vaknade klockan 8:30 imorse hade jag panik och gick ut och powerwalkade en lång runda haha..
Nu håller jag på att göra mig iordning, om 40 minuter ska jag möta upp Emma på Center Syd och gå där en runda, ska försöka hitta en present till bästa Lotta som fyller 20 år idag! Grattis ♥
Har en lista på saker som jag vill köpa till mig själv också, har hittat saker på nelly.com och på måndag kommer det ett paket från Converse till mig. Hur botar man ett shoppaholic-beteende? Både Emma på jobb har sagt det och igår när Frida och Caroline var här hemma och såg hyllan med bara mina halsband sa dom att jag var shoppaholic. Jag tycker inte att halsbanden är så mycket för världen, hade lätt kunnat ha 30 till för det är ju inte så många, men tydligen har jag sjukt många haha..
Tur jag någonstans i blodet har lite vett iallfall och har ett sparkonto där det finns en summa pengar som snart ska gå till lägenhet.
Nu ska jag klä på mig, hörs sen!

Grabbkväll

Skrev förra inlägget så fort så jag knappt hann skriva det jag skulle. Glömde ju berätta om min och Eriks grabbkväll igår. Tanken var först att jag skulle gå på MFF-match med Emma från jobbet och några till, men jag kände inte för att stå ute i kylan, är så allergisk just nu så näsan rinner och jag nyser varannan minut typ. Så jag och Erik dukade upp här hemma i soffan och tittade först på MFF-matchen och sen på Sverige-Tjeckien som möttes i kvartsfinal i VM. Kvällen började bra då MFF vann med 1-0 men slutade lite sämre då Sverige förlorade matchen med 4-3 och det avgörande målet kom när det var 29 sekunder kvar.. Men jag och Erik hade det trevligt iallafall, en riktig grabbkväll haha. Vilken tur att vi inte bara är kära och gulliga mot varandra utan att vi även är bästa vänner, bästa killkompisar haha?
Har haft en bra kväll! Var kul att träffa Frida igen och få prata av sig. Vi satt och planerade framåt och var sugna på att åka till peace & love festivalen men efter att ha sett att tåget tog 12 timmar upp så la vi ner den planen, istället så har vi börjat kolla på en utomlandsresa. Till inget mindre än Turkiet! Haha mina vänner där nere kommer bli glada. Frida och jag ska prata mer om det när hon kommer ner till Skåne igen.
Nu ska jag sova, hörs imorgon!

Fredag men det känns som söndag

Hej på er!
Fy vad skönt det är att vara långledig, var ju ledig igår så idag känns det som söndag fastän att det bara är fredag, underbart!
Min Erik kom hit i onsdags och har sovit här tills idag, fy vad mysigt det var att ses igen! Vi har varit ifrån varandra i 2 veckor och har nog saknar varandra lika mycket. Så dessa dagarna har vi inte varit långt ifrån varandra 1 sekund <3
Har precis hjälpt mamma i köket, om vilken minut som helst kommer Frida och hennes föräldrar. Har mycket att prata om och framförallt min resa i Turkiet. Och vem är inte bättre att prata om den med än Frida? Hörs sen!


Som ett barn på julafton

Då var det onsdag idag, veckorna bara springer fram och idag är sista arbetsdagen för denna veckan för sen är man ju ledig torsdag-fredag.
Jag har inte hunnit blogga, har varit trött efter semestern så kvällarna har gått åt till att packa upp min väska (har tagit ca 4 plagg/dag och väskan står fortfarande halvfull på golvet, haha orkar inte..). Har pratat med mina kompisar från Turkiet också, dom saknar mig och gör allt för att jag ska komma igen så nu har dom fixat jobb till mig om jag vill där nere haha..
Idag är jag som ett barn på julafton, anledning? Min älskling kommer till mig ikväll! Har inte träffat honom på snart 2 veckor så det ska bli så mysigt! Vi båda har längtat så mycket <3
Bilderna från Turkiet ska jag också lägga upp, när jag har tid. Prio 1 är umgås med min älskling och städa min garderob så jag får plats med mina nya saker.


Hemma i Sverige igen

Usch, det var med tårar i ögonen som vi åkte från hotellet klockan 8 imorse.. Hade hoppats på att animation-teamet var där och åt frukost tidigt så jag fick säga hejdå igen men dom hade inte börjat jobba..
Shoppade upp mina sista lira på flygplatsen. Hittade en Nina Ricci parfym som är nästan exakt en kopia på en annan Nina Ricci parfym som Erik köpte till mig för några år sedan som det var limited edition på. När vi landade i Sverige halv 3 idag så möttes vi av farmor och farfar som hälsade oss välkomna. Sen åkte jag och familjen hem till huset, möttes av Cola & Gucci (mina fåglar) som var överlyckliga över att vi var hemma igen. 
Gick ut och gick en runda med musik i öronen när jag kom hem, var helt nere över att vara hemma. Kändes jobbigt att byta ut flipflop och bikini mot långa byxor, tjocktröja och jacka.. Ringde och pratade med Rebecca när jag gick, hon bor ju i Umeå nu. Usch.. Sen ringde jag till min älskade pojkvän som var glad över att ha mig hemma. Söndag idag, på onsdag får jag träffa honom igen ♥
Har precis pratat med en av killarna från animation-teamet på facebook. Dom alla var ledsna över att jag var borta. Han sa att dom hade gått runt vid min solstol vid poolen som jag alltid brukade ha och hoppats på att jag missat planet och snart skulle komma ner till poolen. Men nej tyvärr hade dom fel, nu är det över 1000 mil från dom och mig. När teamet gick runt och försökte få med en på alla aktiviteter såsom pilkastning, vattengympa, beach volleyboll och poolgame så var det jag som var den positiva och peppade alla. "Are you ready?" sa dom innan allting började och vem var det som stod och skrek "Yeeeeah!!!" högst av alla? Jo Nathalie Danielsson haha.. Är väl därför dom saknar mig. Men vi planerar redan en resa tillbaka till underbara Lyra Resort hotellet. Lite roligt är det att dom har börjat kalla mig för "mama", haha efter teatern igår. Åhh saknar Turkiet och teamet redan, orkar inte ens packa upp väskan, för mycket minnen..

Sista kvällen..

Usch, snart ska vi gå upp på hotellrummet och packa. Har haft en riktigt bra sista dag här i Turkiet. Legat i solen hela morgonen och bara njutit i solstolen. Sen började kriget. Det började med att jag puttade i pappa i poolen, sen skulle han ge igen så han fick med sig några från animation-teamet som hjälpte till att putta i mig i poolen med kläder på. Så för att ge igen så sprang jag runt och kramade alla helt dyngsur, haha nu har jag fått ge igen från samba-dagen och kan åka hem nöjd. I eftermiddags åkte vi iväg och shoppade en sista gång. Sen åkte vi till hotellet och gjorde oss fina innan vi åt mat och tittade på underhållningen. Helt plötsligt blev jag en del av underhållningen. Men det får man väl räkna med, teamet här älskar att jävlas med mig, jag är den lilla blek-fisen som alla puttar i poolen och bråkar med. Hatkärlek kallas det va? Iallafall jag fick spela mamma i en teater där min son dog (skulle springa på scenen och skrika, gråta och slå han som dödade sonen. Mitt framför all publik). Bakom scenen fick teamet ge igen för där klädde dom på mig en ful tant klänning, sjal på huvudet och knallrött läppstift, sen bara skrattade dom åt mig innan jag gick ut på scenen och spelade teater.
Nu har jag precis kramat om hela teamet med tårar i ögonen, och tagit foto med dom. Dom tog foto från sina mobiler också, jag har ju gjort succé här på hotellet så dom vill ha minnen, bytt Facebook har vi också gjort.
Nu gör vi oss redo för att gå upp 7 imorgon (klockan 6 svensk tid). 14:15 landar vi i Sverige igen, hörs då!


Nu är det krig

Usch dagarna går alldeles för fort här! Fredag kväll, vi åker hem på söndag morgon...
Har iallafall haft en bra dag idag, började morgonen såklart med vattengympa. Sen gick vi till den andra poolen här vid hotellet där dom har vattenrutchkanor, så kul det var! Riktigt stora och läskiga, visste man inte vem jag var innan så lär folk ha hört när jag skrek när jag åkte ner haha. Sen skulle jag gå igenom trädgården till den vanliga poolen, gick och grät typ för jag är så rädd för dom små ödlorna haha. I eftermiddags kom det brasilianare hit och dansade samba, jag stod med mina nya svenska kompisar och tittade och vi skrattade bara och sa att tänk så blir man uppdragen, man kan ju inte alls svänga med höfterna som dom gör. Helt plötsligt kommer en från teamet som håller i aktiviteterna och kallar på en dansare och börjar putta fram mig. Jag var barfota på plattorna och dom hade precis moppat golvet så jag bara gled. Framdragen blev jag och fick dansa/slåss i luften mot en annan mitt i en ring med massa folk. Haha så nu är det krig, imorgon åker någon i poolen och inte är det jag.
Vi pratade med Ali innan och kom på att det var sista heldagen imorgon, och sista gången vi är med på vattengympa. Han blev ledsen men nu är han beredd på hans trogna elever åker hem till kalla Sverige. Usch.. Men det är bara nu som det känns jobbigt, när jag kommer hem kommer det kännas bättre. Får ju träffa mina vänner, mina kära kollegor, mina små bebisar på jobb och framför allt min älskade Erik ♥

Min nya talang

Skrev aldrig igår, anledning? Jag var förföljd av en holländare så jag sa till på skarpen och gick och la mig haha.
Igår var första dagen som det var molnigt här i Turkiet, så vi var med på Alis vattengympa och på pool-games och sen tog vi en taxi in till Manavgat där det var marknad. En stooor marknad med en massa massa fint. Vet inte om det var positivt eller negativt att vara blond, lång, smal och ljusblå ögon? Turkarna drog i en som aldrig för och alla sa något om mina ögon, men det positiva var att när jag handlade så slängde alla med presenter på köpet och en sa att allt på bordet var gratis bara för mig haha. Hittade en ny talang igår också, att pruta. Många börjar bråka med turkarna för att få de pris dom vill ha på varorna, men jag behövde bara säga ett pris, kolla på dom med valp-ögon och då kunde dom inte säga nej haha!
På kvällen igår gjorde teamet som håller i aktiviteterna en dans show, träffade Ali innan och frågade om han också skulle dansa "yes, especially for you" var svaret. Haha hur ska vi klara oss utan Alis vattengympa? Och hur ska han klara sig utan oss, vi är stammisar nu mera och vill ingen annan vara med på vattengympa så står vi där troget så han behöver aldrig vara rädd att vara utan några "elever".
Nej nu ska vi gå ner och äta frukost, solen skiner och det är blå himmel, vill inte missa en enda timme till att inte sola idag!

Känd på hotellet

Onsdag, sitter helt utslagen i lobbyn samtidigt som Ida läser ur en turkisk bok och försöker lära mig olika meningar. Men vad är meningen med att lära sig dom? Frågar man en turk en mening på turkiska så svarar den ju tillbaka på turkiska och då förstår man ju inget?
Jag är numera känd på hotellet, iallafall bland tjejen och killarna som håller i aktiviteter här. För efter att ha vunnit surfingbräda-hopprep tävlingen igår och sen vann jag pilkastning idag så vill alla ha med mig i sitt lag. Idag var det pool-game som det är varje dag klockan 12. Dagens tävling var att man var 2 lag som skulle ligga på varsin surfingbräda och simma fram och tillbaka i poolen. Ali som numera har mig som favorit höll i ett lag och han stod och skrek "Nathalie, Nathalie" när dom delade ut lagen, lycklig blev han när jag hamnade i hans lag. Och det vinnande laget blev vi också, yeah!! Offrade hjärta och själ för mitt lag och har nu rivit upp armar och ben efter att Ali puttade på surfingbrädan för snabbt och jag höll på att bokstavligen talat flyga av haha. Kommer sakna allihopa när vi ska åka hem..
Mår konstigt idag, har inte kunnat äta på hela dagen. Och efter att vi hade spelat beachvolleyboll på stranden i eftermiddags så höll jag på att svimma. Därför ska vi nog inte göra så mycket idag mer än äta och kolla på kvällsunderhållningen. Frågade tjejen som jobbar här vad det var ikväll och det var mini-show så hon sa till mig att jag kunde ta hit mina barn om jag ville att dom skulle vara med i showen, haha vilka barn? Fick svaret bli.
Rätt komiskt är det också att efter att ha pratat med Emma igår och berättat om dvärgen som jobbar här som knuffar i alla i poolen såfort han får chansen lyckades knuffa i mig idag. Allt finns med på film haha.
Nu ska jag gå och duscha och slänga på mig en klänning, vi höres!

Miss lyra resort

Merhaba! (hej på turkiska)
Tisdag, ännu en dag i härliga turkiet med blå himmel, värme och sol. Idag har jag blivit miss lyra resort, lyra är hotellet vi bor på. Imorse började dagen med vattengympa, jag skulle inte bada idag eftersom vi skulle på utflykt vid 2 men efter att först blivit slagen av en blöt vatten-leksak och sen efter att en av turkarna ställt sig över mig och visslat i visselpipan och skrämt livet ur mig när jag sov i solen så fick dom med mig på vattengympa haha. Sen var det pool-game, vilket var något helt annat än vad vi trodde.. Ut kommer dom med en surfingbräda som man skulle stå på i poolen samtidigt som man hoppade med ett hopprep. Alla vid poolen hejade på en och dom blev chockade över mitt resultat och att jag inte ramlade i en enda gång haha *stolt*.
Stackars mamma och Linus har ätit något dåligt här nere och blivit matförgiftade så dom har legat i sängen hela dagen. Jag, pappa och Ida har åkt på shoppingtur med några andra svenskar idag. Skönt att prata med någon i sin egen ålder som inte är tysk eller turk här nere så man kan lägga engelskan på hyllan ett tag och bara få prata svenska ;) har iallafall shoppat loss med en massa fina kläder och en 18k guld & vit guld ring med diamanter i, ojojoj fint ska det vara! Men guldet här nere är jätte billigt jämfört med hemma.
Nu ska jag gå upp på rummet och slänga på mig en klänning, sen ska vi äta mat. Ha det bra!


Direkt från Turkiet

Sitter och skriver direkt från lobyn på hotellet. Fick inte igång wifi igår men idag fungerar det som det ska. Kom fram lyckligt igår och tittade runt på området innan vi slängde oss vid poolen, igårkväll gick vi här i området i massa affärer och shoppade. Ni som tycker att personalen är jobbig i affärer i Sverige skulle aldrig klara av det här. Turkarna drar i en, ska trycka på en saker och tjatar tjatar tjatar. Haha men det är kul att driva med dom.
Idag åt vi frukostbuffén för första gången! Pannkakor med nutella, jag är i himmeln!! Sen har vi slängt oss vid poolen och jag har *trummvirvel*...fått färg!! Yeah! Jag som är blek får aldrig färg men redan första hel-dagen kom den och nu jäklar ska jag pressa i veckan!! Har duschat för ett tag sen och snart ska vi äta middag i solen innan vi ska ut och shoppa.
Om vi har det bra här nere? Jodå blå himmel, sol, 29 grader, pool-häng och billig shopping går väl inte att klaga på? Regnar det hemma i Sverige? ;)


Hejdå Sverige!! Hej Turkiet!

Varit uppe sen 02:20 inatt. Gick och la mig 23:15. Lagom pigg! Men strunt i det för nu åker vi, värme here we come!!


En citron, mitt bland allt

Hela familjen sover. Borde jag egentligen också göra eftersom vi ska upp klockan 2 inatt och köra till flygplatsen 3. Först så tänkte jag sitta uppe och spela sims hela natten, men det kanske inte är så bra. Ska ju orka med morgondagen också.
Ligger i sängen och försöker slappna av, omöjligt när man vet att vi åker till Turkiet om några timmar. Mamma sa att det var wifi i lobbyn på hotellet så fall jag har tid så är det inte omöjligt att jag slänger upp ett inlägg här i veckan.
Min familj skrattar åt mig, mitt bland min packning ligger en citron. Jag tänkte att dom kanske inte säljer det där nere? Eller att dom kanske är jätte dyra? Pappas kompis skrattade åt mig och sa att säljer dom inte citroner så kan du plocka dom på träden. Där fick man svar på att man är blond.. Och varför jag har med mig just en citron? Jag ska pressa i saften i håret så det bleks ännu mer haha!
Nu tänkte jag smsa lite till med min kära pojkvän, sen blir det dyrt när jag är utomlands.
Ni får ha en toppenvecka för det ska jag ha!!!


Imorgon smäller det!

Tänkte blogga igår men jag hann aldrig. 
Jobbade hela dagen och sen när jag slutade så tog jag förväl av dom på jobbet, kommer ju inte ses på en vecka nu haha. Sen åkte jag hem och packade och gjorde mig iordning, sen kom Erik och hämtade upp mig och då åkte vi hem till honom för att äta gott med resten av Eriks familj. Sen tittade vi på film och hade en mysig kväll.
Idag så vaknade jag och Erik upp och gjorde en god frukost, crossiant med nutella, världens bästa! Sen gick vi ut och la oss i solen, även om det var kallt i vinden så var det mysigt att ligga nära varandra under en filt. Vid 3 så var det dags att säga hejdå till Erik också, vi ses ju inte på nästan 2 veckor nu eftersom imorgon åker vi till Turkiet och när jag kommer hem så är Erik i Jönköping. Blev många mysiga pussar och kramar ♥
Har precis tagit en paus i packandet. Jag har bara haft min packning i huvudet innan så idag har jag tagit fram kläder och ska packa ner i väskan snart. Men har ett dilemma, vi ska vara iväg i 1 vecka och vanligtvis så måste jag då packa för minst 2 om inte 3 veckor. Packar jag ner en outfit för en utekväll så tänker jag hela tiden om jag inte vill ha den där nere, då måste jag ju ha ännu fler ombyten att välja på. Problemet är bara att jag har tänkt shoppa en hel del där nere, så kan ju inte packa allt för mycket nu för jag vill inte ha övervikt.. Haha får fortsätta att tänka och plocka i och ut kläder ur väskan ett tag till. Vi åker till Sturup någon gång vid 3-4 inatt, men jag ska försöka skriva någon gång till ikväll!
Haha har växlat en massa pengar, shopping-galna Natti är i farten!

Skrev ett fint meddelande till dom på jobb på schemat som sitter uppe på skåpet och som dom kommer att titta på varje dag, mest för att dom skulle tänka på mig och tänka att medans dom byter blöjor så ligger jag på stranden mohaha ;) Har önskat regn till dom för hela nästa vecka så jag kan njuta extra mycket, men som kompensation ska jag packa ner solen och värmen när jag kommer hem från Turkiet igen, låter bra!

Reunion

Hej på er! Ligger i sängen och har precis duschat, rakat benen och färgt ögonfransarna, allt för att göra mig iordning för Turkiet.
Idag har det varit en underbar dag! Ännu varmare än igår, riktig utomlandsvärme. Men nu önskar jag att det ska bli kallt och regna lite extra mycket här hemma så jag kan njuta extra mycket i Turkey ;)
Idag när jag slutade jobba så tog jag bussen in till Lund. Gerd på mitt jobb ville inte släppa iväg mig, hon tyckte jag var så snygg och såg ut som en filmstjärna så hon var rädd när jag skulle in till Lund för att alla studenter skulle kidnappa mig haha..
I Lund träffade jag Emma. Var riktigt kul för vi har inte sets på nästan 1 år, sen vi tog studenten. Vi satte oss på espresso house och fikade och pratade sen gick vi i affärer. Fick köpt en större bikini överdel, fanns inga storlekar i lödde och jag blev chockad över vilken storlek jag fick ta, så stora bröst har jag väl inte haha?? Innan vi tog bussarna hem så gick vi inom forex och jag växlade pengar till Turkiska lira så nu har jag en sak mindre att tänka på innan jag åker. Sen sa jag och Emma hejdå men vi har redan bestämt att vi ska träffas igen när jag kommer hem från semestern, kul!
Nu tänkte jag sova. Imorgon ska jag hem till min älskling och sova där, ska pussa och krama honom extra mycket för sen ses vi inte på ett tag, jobbigt ♥

Time to say goodbye...

Denna dagen började så himla bra! Var 25 grader minst i solen idag, och jag hade på mig svarta jeans, bra planering? Det är underbart att jobba på förskola nu när sommaren kommer, då kan man vara ute hela tiden, älskar det! Tycker synd om dom som jobbar på kontor eller sitter i skolan haha.
När jag slutade jobba så åkte jag och Ida till Center Syd för att fixa saker inför Turkiet. Köpte sololja, solhat osv. Min frisör har sagt att jag måste skydda håret nu när jag ska ligga i solen dagarna ut och dagarna in.
När jag kom hem mötte jag Rebecca, i gången mellan våra hus, för sista gången på jag vet inte hur länge. Usch vad jobbigt det känns.. Vi gick en lång runda och bara pratade, bestämde om framtiden och pratade minnen. Sen kom vi till det jag bara ville hoppa över, att säga hejdå. Rebecca flyttar nu upp till Umeå tills augusti, sen kommer hon hem i 2 dagar och efter det så flyttar hon till Alabama i USA i 5 år... Min barndomskompis, som alltid bott 30 sekunder ifrån mig kommer snart bo på andra sidan jordklotet. Vi kommer inte kunna ringa varandra och ses inom 5 minuter, inte kunna gå ut och gå och träffas. Tacka gud för skype. Och för att Rebecca kommer hem på midsommar, då får vi ses. Usch, fick krama om henne 2 gånger och kunde inte hålla inne tårarna när vi sagt hejdå...
Det enda som är bra är att jag nu kommer kunna åka till USA. Rebecca skaffar ju lägenhet där så jag ska åka dit, min dröm att komma till USA!
Bild från förra sommaren, Rebecca jag och Caroline

You can hate but never break me

Satt och läste en tidning innan där det stod hur stor-bloggare hanterade kritik och påhopp som dom får. Började tänka bakåt och kopplade rätt mycket till mig själv. Något som jag klarar av att göra som har hjälpt mig innan är att jag sätter upp en "vägg". Jag har haft det väldigt tufft tidigare och var verkligen nere på botten. Sen kom min andra halva in i mitt liv, jag träffade Erik och han höjde mig verkligen till skyarna. Han har hjälpt mig otroligt (därav vår symbol/berlock i mitt armband, 2 änglavingar dom är format som ett hjärta).
Många hatar säkert att jag är så stark. Att jag klarar av att sätta upp denna väggen när folk försöker provocera och verkligen vill ha ett utbrott från min sida. Men jag tänker såhär "varför lägga ner energi på någon som betyder 0 för mig? Och varför ta skit från någon som är lika liten som ett sandkorn i mina ögon?"
Jag tycker det är sorgligt när man ser folk som aldrig växer upp, som lever på skitsnack och att försöka trycka ner folk. Tänk vad mycket bättre världen varit utan den hat-energin som de personer ger. Men någon gång så kommer väl den dagen då man växer upp från denna dåliga energi-spridande sitsen för alla. Hoppas vi ;)
Nä nu säger positiva optimist Natti godnatt! Sprid kärlek till varandra och sluta hata. Eller hata får man men hur svårt kan det vara att hålla käften om det rent ut sagt isåfall?
Avslutar det hela med ett favorit citat som passar perfekt in på mig och detta inlägg: you can hate but never break me!

Vad vore sommar utan glass?


Valborg

Det var inte alls så jobbigt att jobba igår som jag hade trott. Dagen gick så sjukt fort och det var ju 18 grader, sol och blå himmel ute så vi kunde vara ute i det härliga vädret med barnen hela dagen. Slutade dessutom 1 timme tidigare vilket var ett stort plus! När jag slutade åkte jag hem och sminkade om mig och klädde på mig en klänning, sen kom Erik Perik och hämtade mig. Vi satt ute i solen med varsitt glas rosé och bara njöt. Satt ute i nästan 2 timmar, sen gick vi in för att äta mat. Grillade revben, mums!! Hade förövrigt en riktigt bra och mysig kväll med mitt hjärta, kunde inte varit bättre ♥
Idag när jag och Erik vaknade var det sommar ute på riktigt. Och jag var inte förberedd på det så gick runt i jeans och svettades. Vid 3 kom jag hem till mig igen, då var farmor och farfar här för att säga hejdå till oss innan vi åker till Turkiet. Vi satt och fikade och sen körde vi allihopa till Bjärred för att köpa mjukglass. Men när vi väl kom dit så var det en kö som hette duga, så vi fortsatte att köra till Lomma istället där vi åt glass. Sen sa vi hejdå till farmor och farfar och körde vidare till Frida för att hälsa på dom, deras 3 galna hundar + den lilla chihuahuan.
Nu har jag precis varit ute och powerwalkat. 20 grader, sol och blå himmel ute, riktig sommar! Men nu önskar jag att det regnar här nästa vecka, bara för att jag ska kunna njuta lite extra mycket i Turkiet, haha.

RSS 2.0