Pepparkakor

Jag mår skit ikväll och vill helst av allt bara gå och lägga mig och sova bort resten av kvällen!
Men min lillasyster är underbar ibland, hon och jag kom på idéen att vi skulle baka pepparkakor av den färdiga degen vi hade i kylen, så det gjorde vi! Men vi orkade inte ta upp formarna ur påsen för vi kom på att då måste vi diska dom och det orkar vi inte. Nu luktar det jul i hela vårt hus och jag är proppmätt efter tacos + massa pepparkaks deg! Hoppas ni har en bättre kväll än mig!

Halloween=överskattat!

Enligt mig så har halloween gått helt förlångt! Visst är det gulligt när små barn kommer och ringer på dörren och säger "bus eller godis" det har dom gjort hos mig hela kvällen och nu har vi knappt något godis kvar. Eller hur är det mysigt med alla pumpor som står utanför dörrarna med tända ljus i sig? Kommer ni ihåg när man var liten och skulle gå bus eller godis men ibland tog det jätte lång tid för man ville komma på ett bra bus.
Och visst är det kul med halloween fester och klä ut sig och sånt men det har gått över styr. Helt ärligt, halloween ska vara lite läskigt eller hur? Med skelett, häxor och lie-man och sånt, men istället så kommer tjejer i hor-kläder rent ut sagt! Kolla bara på bilderna nedan, vilken är halloween för er och vilken är maskerad?
Men jag säger som Egoina, halloween är enda dagen som tjejerna kan gå runt så utan att behöva bli märkta.



Maskerad/Halloween?


Hos mitt hjärta <3

Sitter hemma hos Erik nu. Har precis ätit fondue, supergott! Just nu så är han i duschen så jag sitter framför hans dator och sitter och skrattar åt mina och sofies sms. Haha. Imorgon blir jag tyvärr hämtad tidigt härifrån, 9 på morgonen för jag ska på körskola i Malmö. Spännande! Så nu vet ni att ni får snart hålla er borta från vägarna för mig kan man aldrig lita på ;) Ikväll ska vi titta på "En natt på muséet 2" och kanske LOST fall vi hinner.
Men vi hörs imorgon!
Ja en sak till:
Jag älskar min Erik <3

Tur man förändras lite?

Här kommer massa gamla bilder, tur man har förändrats lite i utséendet ändå, även om visa är rätt söta ;)


Ett collage på mig och Lotta, hur gamla kan vi vara här? Det var nog i 6an tror jag? Nä jag kommer inte ihåg, men vi sminkade oss den kvällen. Och Lotta lockade och plattade mitt hår, den dagen tyckte jag att mitt hår var så fullt platt så jag skulle inte göra det igen, haha tänk vad det har förändrats ;)


(Datumet i hörnet på digitalkamra-fotona stämmer inte!) Detta var kvällen jag kom hem från Lotta och vi tagit bilderna ovan. Haha sött att man kunde sminka sig så bra? -host-ironi-host- haha


Jag i 7an, det var fan sjukt hur smal och liten jag var! Skärpen jag har om midjan som man inte ser gick ju fan runt en halv jag till där, jävla former som man måste få ;)


En brunhårig Natti, höstlovet i 8an. Haha fyfan den hårfärgen kommer ni aldrig få se mig i igen kan jag lova! Hade i 2 hårfärger vilket resulterade rött-brunt hår, men det ser man inte på bilden för det har blekt lite då. Haha kände knappt Erik då, vi pratade bara över internet och nu för nån månad sen har han berättat att han trodde jag gått och blivit emo haha


I 8an, det var basket tunering och vi tjejer i klassen kom på att vi skulle vara klädda som typ bilden. Söndriga tröjor, riktigt sotade ögon, upp sprayat hår (dränkt i hårspray, dock ser man varken sminket eller håret på bilder för detta var på kvällen, jag somnade när jag kom hem haha) Jag gick runt i shorts korta som trosor och svarta strumbyxor, även här pratade Erik och jag bara över msn och sms typ, fick höra länge om dom "superkorta shortsen" att han och hans kompis skulle köpa sånna haha vilket minne jag har.


Var i Rhodos med familjen, Caroline och Frida + deras föräldrar i maj 2007. Vi träffade greken som sitter i mitten av mig och Carro, träffade han några kvällar och han hade med sig lite olika kompisar varje kväll. Han längst till vänster hade släkt i Finland så jag lärde han räkna till 10 på svenska, det roliga är att dom inte kan utala "schh" ljudet i 7, som vi skrattade. Och NEJ jag är inte rädd på bilden, haha var bara inte berädd när Frida skulle ta den.


Tagen 1 dag innan sommarlovet mellan 8 och 9an. Såfort jag såg att Erik gick till Ica på matrasten så ville jag också gå dit haha. Har en film inspelad på datorn också från när vi satt här, lite kul att se och skratta åt. Synd att trion inte höll "föralltid" som vi sa..


Vid ån sommarlovet mellan 8-9an, kan ju bara tacka mitt "yngre" jag att jag var en sån bilddagbok nörd. Tog bild på exakt allt jag gjorde och åt känns det som när jag kollar tillbaka i mina gamla album haha

091029.

Hej på er!
Nu sitter jag här framför datorn och kollar in bloggar och lyssnar på Eriks spotify lista. Har spelat zoo tycoon 2 med min lillebror hela morgonen, haha vi är nördar.
Idag vet jag faktiskt inte vad som händer? Men ska absolut inte sitta inne hela dagen för idag så är äntligen solen och den blåa himmlen framme! Har ju inpricip regnat hela lovet.. Funderar på att våffla/locka mitt hår och gå ut och ta lite kul bilder? Ja vi får se hur det blir med den saken, händer det så får ni väl se något resultat sen. Ska även försöka hitta på lite saker till min önskelista eftersom jag snart fyller år och släkten börjar tjata att dom vill ha den nu, men alltid när man ska önska sig saker så kommer man inte på vad, men på sommaren så vill man ha allt men då är det minsann ingen födelsedag inbokad ;) Haha dagens I-lands problem?
jaja vi hörs om en stund!

(slänger in ett inlägg med massa gamla bilder efter detta, sitter på vår stationära dator och här är bilder på mitt konto som är 100 år gamla, lite kul ändå)


Flickan som lekte med elden

Allt bra med er idag? Själv är det ganska bra, vet inte fall jag håller på att bli förkyld eller fall det är allergi, jobbigt är det iallafall..
Tänkte berätta lite om gårdagen. Mamma skjusade in mig till Eriks mormor & morfar där även han och hans familj var, vi åt god mat och efterrätt och vid 8 tiden åkte vi alla in till Lund för att se flickan som lekte med elden. Innan bion började träffade jag även Frida och Caroline + deras mamma och pappa, det visade sig att dom också skulle se samma film som oss och satt bara 2 soffor ifrån oss längst bak haha. Efter bion blev jag och Erik hemkörda till mig och var här vid 12 något, så vi gick och la oss.
Idag åt vi frukost och kollade på massa LOST-avsnitt, och jag låg och bölade eftersom en kille dog och skrev en lista till tjejen han gillar på ön, fy vad jag grät haha. Ja jag är blödig. Sen duschade vi och gjorde oss iordning. Klockan 3 skulle Erik hem så jag skjusade han på en cykel ner mot centrum och Linus och Ida följde även med, sa hejdå till Erik och sen cyklade vi vidare och gick ut med hunden som Ida gör varje dag. Var ute i 1 timme i regn så ska jag beskriva mitt hår med 2 ord just nu så är det lockigt & affro!
Just nu kollar jag på tv 4. Dom pratar om mordet på 15 åriga underbart söta Therese, sjukt att mördarna bara får 1 år och 8 månader!! Nu ska jag spela mobil-spel och sova, alltid lika jobbigt att somna kvällen efter älskling åkt hem, men jag får väl överleva och ligga och längta till fredag då jag ska sova hos han. Vi hörs antagligen imorgon. Puss och godnatt!

Tack för att du finns! <3

091027.

Hej på er!
Ja bloggens uppdatering blir lika seg trots att det är lov. Men har bloggtorka just nu så det kan inte hjälpas..
Idag händer det mycket, funderar på att åka ner till Center Syd för att kolla på en skjorta som jag hittat på Ginas hemsida, sen vid 2-3 tiden ska jag cykla ner mot centrum för att gå ut och gå med en stor springer spaniel. Ida går ut med en hund 1 gång i veckan (på vardagarna) och hon får 400 i månaden för det, men idag är hon i stallet för hon ska bli skötare på en häst så jag var snäll och ställde upp och gå ut med hunden. Ska försöka dra med mig Linus för det blir lite ensamt annars.
Igårkväll åkte jag, mamma och Ida till Caroli i Malmö, fick äntligen köpt en vinterjacka så får väl inviga den när jag går ut.
Nu ska jag upp och städa mitt rum, vid 5 tiden ska jag vara hos Eriks mormor och morfar vi ska äta mat och sen vid 9 ska vi se "flickan som lekte med elden" på bio, ska bli kul! Efter bion sover jag och Erik hos mig och vi kommer väl hem vid halv 12 nåt så jag hinner inte skriva mer ikväll. Kanske blir ett till inlägg innan jag åker. Puss på er!

Åh ryser!!!



Rabih är fan en av dom bästa i idol. Så jäkla charmig! Det enda roliga är att när man ser han ser han ut som en tuffing men när han öppnar munnen så är han typ världens lugnaste och snällaste. Åh lyssna på dom sista tonerna.
Nu ska jag packa och göra mig iordning, ska sova hos mitt hjärta idag. YES ÄNTLIGEN LOOOV! Nu är det ingen skola för mig på 6 veckor för efter lovet har jag praktik i 5 veckor.


mamma & pappa är hemma.

Hej på er!
Allt bra? Jag har bara lust att sova just nu, fastän klockan bara är 10 men jag slänger in ett snabbt inlägg ändå. Idag vid 2 åkte jag, farfar och Ida in till danmark för att hämta mamma och pappa vid flygplatsen, så bruna och fina dom var. Lite avundsjuk blev jag när dom berättade att dom haft ca 30 grader i luften och 26-27 i vattnet!
Vi fick massa fina presenter, jag fick 2 björn borg trosor, 2 stycken ed hardy tröjor en (långärmad och en tjocktröja) och i för tidig födelsedagspresent så fick jag en ed hardy väska + DKNY parfym. Ni får bild på allting imorgon! Nu ska jag sova. Imorgon åker jag buss med älskling till skolan, alltid lika mysigt. Sluta 20 över 12 och klockan 15:00 ska jag gå till dagiset där jag ska praoa i 5 veckor efter lovet och hälsa på, barn 3-5 år kommer bli skit kul! Hörs imorgon!

mina vänner är bäst

Här ser ni hur en konversation på msn kan se ut, jag var deppig en kväll så Malin startade våra webbkamror och satt och log i 10 minuter i sträck så jag kunde inget än att sitta och skratta haha.



Och ja jag är ego, har olika bilder på mig själv bland alla mina vänner på msn haha :)

Myshelg

Asså förlåt förlåt och förlåt.. Men jag har riktigt mycket i skolan just nu och jag känner mig sjukt stressad för denna veckan har jag naturkunskaps prov, matte b prov, inlämnings uppgift + skriva sammanfattningar på massa texter i svenska! Och ändå sitter jag här en lördagkväll och har inget att göra men skiter i att plugga? Så typiskt mig att vara ute i sista minuten alltid...
Iallafall kan berätta att igår gick jag i skolan från 10:00-11:15, var skööönt ska jag säga! Började dock 20 i 10 men "lektionen" började 10. Jag, Emma och Sofie spelade upp vårt rollspel som var prov i kommunikation och Svenska, det var på 10 minuter och resten av lektionen satt vi och kollade på alla andras rollspel så dagen var inte alls ansträngande. Trots det så somnade jag i en och en halv timme när jag och farmor kommit hem från Center Syd. Vid lite i 5 kom min älskling till mig. Vi åt och tittade på idol. Hade mys med chokladfondue och tittade på LOST. Sen somnade vi.
Idag så har jag varit på Köpenhamns zoo med farmor & farfar + syskonen. Var första gången i mitt liv som jag ser en flodhäst live, vilken mun! haha. Har varit en mysig dag men sjukt kallt, jag gick och skakade och hade ingen känsel i mina tår. Nu ska jag gå upp och borsta tänderna och ta bort sminket. Imorgon kommer mamma och pappa hem från sin vecka i Turkiet, hoppas dom köpt något av det som stod på min lista :)
Puss hörs imorgon fall jag hinner, lovar ska bli bättre med att ta bilder. Imorgon ska jag lägga in bilder från idag!

Hinner inte..

Andledningen till varför jag inte skrivit i min blogg är för att jag inte hinner. Har skit mycket i skolan nu dessa 2 veckorna innan lovet. Har hänt en del i helgen som jag inte berättat. Sovit hos min älskling från lördag-söndag. På söndagen hade vi 26 månader tillsammans :) Sen när jag kom hem var det inte mamma & pappa som var här hemma för dom har åkt på golfsemester till Turkiet i en vecka, utan det var farmor & farfar som bodde här och ska göra det nu tills söndag. Fick ett sms från mamma och pappa ikväll att dom har strålande sol och 28 grader, fuuuusk! Nu ska jag läsa min läxa en gång och sen sova, hörs när jag orkar/hinner haha. Puss på er!

091009.

Allt bra med er? Med mig är det bra, har precis haft min sista lektion som skulle vara från 20 i 2-halv 4 typ. Men vi slutade vid 2 eftersom vi skrev ett prov/förhör om allemansrätten. Nu sitter jag här och försöker underhålla mig själv, igentligen kan jag åka hem men jag vill vänta på Erik som slutar vid halv 4 och åka buss hem med han. Ikväll händer inte så mycket, ska mest vara hemma med mamma och pappa eftersom dom åker till Turkiet imorgon natt på en golf resa i 1 vecka, fusk! Ska även försöka hinna med att plugga till mitt svåra prov på tisdag, även om det är fredag idag.. Imorgon ska jag åka till min älskling och sova där, mysigt! Jaja vi hörs senare, puss på er!

(fan det funkar inte att ladda upp bilder här i skolan, aja ni får överleva i nån timme till!)

Jag är rolig ibland

Sitter utanför klassrummet och väntar på teckenspråksläraren. Oliver sitter i mitten av mig och Josse och Josse säger något dumt på skämt om mig, så jag slänger ut min arm över Oliver och ska slå henne:
Oliver: *hoppar till* Oj shit! Jag trodde du skulle slå mig.
Natti: Nädå, du vet jag slår inte tjejer.
Oliver: Oj vilken gentleman du är.

Var på Center Syd med familjen ikväll:
Ida: pappa vad kan jag vara utklädd till på Halloween?
Natti: du behöver inte klä ut dig.

Haha jag och min jäkla torra humor..

091007.

Är skit trött och vill bara sova så får bli ett snabbt dagens-inlägg. Började dagen med klassfoto, sen idrott där vi dansade breakdance och fick se när 2 killar hade dance-battle, skit coolt! Sen studiebesök i något växthus som var skit varmt! En karaktärslektion på 45 minuter och sist teckenspråk. Efter skolan tog jag och Sofie en snabb fika på espresso house och sen tog jag bussen hem och var hemma vid 6. Åkte till Center Syd med familjen där jag äntligen hittade ett par nya jeans, mina andra sprack mellan benen hahaha. Pluggat typ hela kvällen och nu ska jag sova, puss!

Matkrig!

Orkar/hinner inte blogga så mycket på vardagarna eftersom jag har rätt mycket i skolan nu dessa 2 veckorna innan höstlovet.
Idag har det varit en kul dag i skolan, jag och Sara hade matkrig med fil och flingor vilken slutade att hon skvätte ner hela hennes sjal som jag hade på mig, haha vi hade bytat för dagen så det var rätt åt henne, fick i håret och lite på byxorna, säg nånstans hon inte hade fil, råkade dränka hennes mobil med vatten på bordet också haha. Tog lång tid att försöka få ur filen ur håret.
Idag efter skolan åkte jag, Sofie, Emma, Malin, Josse och Sara till Nova lund och shoppade. Var duktig och rörde ens inte mitt studiebidrag på kortet men kom hem med en t-shirt från Gina. Kom hem vid 6 och åt och resten av kvällen har jag suttit och pratat med älskling på msn och spelat spel på face book, jag vet jag är nöörd.
Nu ska jag sova, har skolfoto direkt på morgonen och kan säga att jag är nervös eftersom alla gymnasieskolor i hela lund får denna skolkatalogen, måste vara snygg ;) haha. Godnatt hörs imorgon!


fredag-måndag med älskling<3

Gud vad mysig helg jag har haft!
Blev lite ändrat, skulle ingentligen sova hos älskling lördag-söndag och sen skulle han sova hos mig söndag-idag för vi är lediga idag. Men jag åkte dit redan på fredagskvällen och det var ju bara mysigt! Hoppas ni har haft en bra helg.
Jag är förkyld! Har inte haft någon smak/lukt så har inte velat äta i helgen för det är tråkigt att bara tugga och inte smaka haha. Nu har jag ont i mina bihållor, det sprängs.. Jaja jag överlever! Har en kort dag i skolan imorgon, först prov på massagen men den kan jag för jag har haft Erik som prov-docka haha, sen har jag en kort svenska lektion och en kommunikations lektion där vi ska jobba med ett rollspel så det är kul. Slutar vid 2 och då ska jag, Sofie, Malin, Sara, Josse och Emma åka in till Malmö och gå och shoppa på Entré, ska bli skit kul! Kom på att jag inte lagt in bilderna från Sara än, men det gör jag imorgon när jag kommer hem från Malmö. Nu vill jag sova, puss!

091001.

Usch 1a oktober, nu börjar hösten på riktigt.. Min morgon började med att bussen jag skulle byta till i bjärred hade kört och jag fick sitta där 30 minuter och frysa. Dagen i skolan var bra, roligast var nog när vi skulle göra Mona Lisa i olika saker som b.la. pinnar, blad, garn. Jag och Josse fick gips haha skit svårt och vi satt mest och lindade in hennes tumme. Tog bussen hem kvart i 5 och när jag kommer till bjärred och ska byta till bussen hem som ska vara där 12 minuter över 5 kom den aldrig. Satte mig på en bänk, det började ösregna och jag satt och skakade. 10 i 6 kom bussen, alltså 35 minuter försenad! Så jag har suttit i Bjärred i sammanlagt 1 timme idag, inte min dag? När jag kom hem hade jag blåa läppar och iskalla händer.
Nu har jag precis fixat, filat och målat mina naglar, känns skönt eftersom dom såg riktigt skabbiga ut innan. Drog av mina lösnaglar i skolan eftersom jag inte gillade dom, så har gått runt med lim på naglarna, inte snyggt. Nu ska jag lägga mig och sova, orkar inte skriva mer sen så vi hörs imorgon! Puss.

Detta är andledningen till varför jag plattar mitt hår, mitt hår är vågigt och lite skruvlockigt av sig själv, och när jag sen kammar ut det så blir det bara ett stort fluff/affro haha snygging bild va? Not...
(har bara blivit massa webb-bilder, ska bli bättre med kamran och ja jag ska lägga in bilderna från Sara imorgon!) 

RSS 2.0