Plugg plugg plugg..

Min helg har varit skit. Har mått dåligt. Igår kväll kom dock Caroline och Frida hit så man fick prata av sig lite.
Men nu är den en ny vecka och nya tag! Slutade skolan vid 12 idag och då åkte jag till Nova Lund tillsammans med Emma och Sara. Kom hem med leggins, ett linne och ett par högklackade skor. Skulle köpt shorts också men Sara köpte dom och vill inte ha dom länger så hon säljer dom till mig imorgon, haha vi har gjort affärsplaner. Ikväll har jag varit på Center Syd en stund med pappa och Ida, kom hem med ett nagellack. Har hittat ett skit coolt som jag vill ha men det är slut överallt, får se fall jag hinner gå en runda i stan imorgon ifall någon av tjejerna pallar följa med mig haha.
Nu ska jag fortsätta plugga vidare, bara att kämpa på denna veckan sen är det över. Lovade er bilderna från tosselilla också men jag orkar inte leta fram sladden nu så ni får dom imorgon! Sålänge kan ni få en bild sen förra sommaren då Ida fyllde 12 år, på en del av släkten + Erik. Fast han räknas in i släkten nu haha ♥
(Mina lår ser enorma ut, haha fel vinkel för så stor är jag inte..)

Hemma kväll

Har bara varit hemma ikväll. Mamma och pappa är på fest så jag har passat Linus och Ida. Vi har beställt pizza med gratis hemkörning. Sen åkte Linus till en kompis så jag och Ida har tittat på Sommarkrysset och krängt chips och dippa. Sen åkte Ida också till en kompis så jag var hemma själv ett tag. Ni som känner mig vet att jag är världens mörkräddaste, och hatar att vara hemma själv på kvällen och även fast det fortfarande var ljust ute vid 10 så vågade jag inte ens gå från tv;n till toan haha.
Har ni tittat på melodifestivalen idag? Inte jag. Varje år har det varit som en tradition att man ska titta på den, heja på sverige in i sista sekunden och nästan alltid kommer dom sist. Men tro det eller ej men idag har jag trotsat min tradition bara för att Anna inte gick vidare, har suttit och tittat på Disney Channel helt själv ikväll istället. Kul va? Nu ska jag titta lite på tv tills mamma och pappa kommer hem om en timme, sen ska jag sova. Imorgon kommer ett inlägg med bilder från tosselilla förra helgen, godnatt!

Dålig uppdatering..

Har inte orkat skriva, är i en period där jag har tröttnat på bloggen och var ett tag nära på att ta bort den. Men valde att ha kvar den eftersom det är kul att kolla tillbaka i mina gamla inlägg.
Idag var det ingen bra dag när jag, Emma och Sara skulle ta bussen från skolan. Vi skulle först gå till skolbussen men då kör den, sen skulle vi ta vanlig stadsbuss men då kör den också haha, så vi fick sitta i solen och snacka skit en stund innan vi äntligen kom in till stan. Jag var sjukt sugen på chips så jag och Emma gick och köpte chips, satte oss i solen på centralen i lund, på marken dessutom som 2 luffare och krängde i 1 timme innan vi åkte hem haha!
Vi fick se ett bråk också, en kille går över ett övergångsställe och en gubbe kommer körande i en bil och bara kör förbi honom så han höll på att köra på killen. Då blir killen sur och sparkar på bilen, så gubben tvär stannar mitt i trafiken (och skiter i att bilar och bussar är bakom) och springer ur bilen och skriker. Tillslut ringde gubben polisen t.o.m så dom kom? Haha Emma och jag satt och glodde som vi inte hade någon tv hemma. Jaja nu ska jag gå och sätta inpackning i mitt hår, beröm mig att jag klarat mig utan platt tång i en vecka, ska få långt hår nu! Hörs ikväll med massa bilder.
Bjuder på mig själv, haha sitter i uterummet och har skit tråkigt!

18års fest

Har inte skrivit på ett tag för jag har inte haft tid. Igår åkte jag till Malmö för att Sara och Edith hade 18års fest. Var en riktigt trevlig kväll med mycket skratt, snack och sång!
Idag när jag vaknade var jag så sjukt trött, och man luktade inte speciellt gott efter alla som rökt runt om en så jag hoppade in i duschen och dränkte håret i inpackning och sen kände jag mig som en ny människa igen. Mina syskon hade varit och köpt nybakade bullar och en sockerbulle till mig som fika, haha söta va?
Nu ska jag städa och fixa lite här hemma för ikväll så kommer Erik och sover här. Ska bli mysigt för vi har inte träffats på ett tag! Hörs sen :)

Upp & ner...

.. kan man säga att min dag har varit:
Vi hade friluftsdag i Lomma vilket var skit kul! Jag och Sara sprang mellan alla aktiviteter som små barn och ni som har mig på facebook har sett filmerna haha. Allt var bra tills jag och Sara red på den mekaniska tjuren, vi blir avslängda och han som styrde tjuren hann inte stanna. Så när jag sitter där på marken och precis har ramlat av kommer tjuren i full fart och smäller mig rätt på huvudet/bakom örat. Fyfan vad ont det gjorde. Sjuksystern kom och jag blev inhuttat i tältet med en ispåse på örat haha. Det braiga var att jag blev ompysslad av älskling sen och slapp grilla hamburgare för jag fick hans haha. Vid 2 följde jag med älskling hem och var där ett tag, mysigt!
Resten av kvällen har gått åt till att vila, det onda bakom örat har gått ner till nacken så jag har svårt att röra mig, och ett minus är att jag bränt mina axlar, panna och armar, fyfan vad ont det gör! Jaja nu ska jag sova, är så trött så innan när jag gick in i duschen glömde jag ta av trosorna haha. Ni får bilder från idag så hörs vi imorgon!
Sofie, Sara, Natha, Josse och Emma :)

Jag & älskling, haha snygga stilar vi har?

I "sjuk-tältet" och blir ompysslad. Sara vrickade fingret på tjuren också. Haha hennes kommentar när vi satte oss på dynan "åh så mjuk den var!"

Strax innan vi åkte hem så blev Natha och Sara rastlösa haha

"Vad många korvar det finns"

Var som sagt på Maxi med mamma & Ida för en stund sen. Dom stod och skulle välja korv och kalkon, dom stod där riktigt länge och kollade på alla priserna så jag blev rastlös. Gick fram och tillbaka och sa tillslut:
N: shit så många olika korvar det finns!
Såklart så gick det precis en kille bakom mig precis när jag skrek ut det, haha han bara skrattade åt mig..

Nationella..

Åkte in till skolan idag för att göra nationella i Matte B, vet faktiskt inte hur det gick men det var svårare än vad jag trodde.. Hoppas att poängen räcker till ett G iallafall! Sen slutade jag vid lite över 10 så då åkte jag hem. Somnade en stund framför tvn. Resten av dagen har jag städat och bara tagit det lugnt, var precis på Maxi med mamma & Ida och köpte chips, kakor och dricka tills imorgon. Hela skolan ska till Lomma för att ha friluftsdag, kommer nog bli skit kul. Massa aktiviteter att göra som t.ex. en mekanisk tjur haha! Fast förra året var det sommar när vi åkte dit, då låg jag och Emma tillsammans med Erik + hans kompisar på en stor filt i bara bikini och solade och jag tog mitt första dopp i havet. Det blir det dock inte detta året för då blir jag förkyld!
Nu sitter jag och tittar Hollywood fruar med mamma, ska snart sova, hörs imorgon!

Matkrig!

Åkte till älskling igårkväll och sov där, mysigt att få krama om honom igen ♥
Idag i skolan blev det matkrig som vanligt, började med att Josse tryckte ner min hand i korvstroganof, sen torkade jag av det i Saras huvud och när jag inte såg hade Sara tagit en hel näve korvstroganof i handen och tryckte upp det i mitt huvud haha! Gick ut till Emma helt kladdig i huvudet och skrek och dum som Emma är trodde hon jag hade kräkt haha, ja vad ska jag säga? Vi går barn & fritid..
Nu sitter jag här med ångest, har nationella i Matte B imorgon och jag behöver inte säga hur jag tror att det kommer gå för det räcker att jag säger att jag är gråtfärdig! Jaja får väl gå och lägga mig nu, hörs imorgon när jag kommer hem!
Sitter på vår stationära dator så har bara massa gamla bilder här. Men denna passar in eftersom jag gick med i gruppen "vi som gillar att bitas" på facebook, bara mina tänder som brukar klia så man måste bita i något?


Barack Obama

Har inte haft ork att blogga idag. Har legat i soffan med Linus och Ida och tittat på Alvin & gänget 2, skit gullig film haha.
Nu sitter jag och skriver ett arbete om Barack Obama, men har verkligen 0 inspiration och vet inte alls vad jag ska skriva.. Google vill inte vara vän med mig nu heller. Erik landar snart med flyget så får se ifall han orkar ha dit mig ikväll, vi hörs sen!

Till farmor & farfar

Igår fyllde farfar år så nu ska jag och familjen åka till honom för att fira. Får se fall jag orkar blogga när jag kommer hem annars hörs vi imorgon! Puss på er ♥

Piss väder!

Imorse vaknade jag med världens sämsta morgonhumör, det var någon som hade kul och ringde från dolt nummer 2 gånger och bara la på.. Skit sur som jag var tog jag upp mobilen för att se vem det var som ringde men när jag såg att jag fått ett sms från Erik ändrades humöret till sitt normala glada-jag igen. Haha ja ett sms kan verkligen göra ens dag.
Nu sitter jag själv här hemma och diggar till hög musik från Spotify, läste i Kenzas blogg att dom hade 22 grader i skuggan och strålande sol. Vi här i skåne? Ja här blåser det som bara den och just nu har himlen öppnat sig så regnet bara öser ner! Fast i och för sig så hade dom i Stockholm snö för bara ett tag sen när vi hade sol och varmt. Nu ska jag slänga mig framför tvn, hörs sen!
Sitter fortfarande osminkad och i min svamp bob t-shirt haha skönt!

Ullared

Gick upp klockan 5 idag, går inte ens upp så tidigt när man ska till skolan men ändå så kunde jag komma upp ur sängen utan problem. Var väl för att jag visste att en dag på Ullared tillsammans med Malin väntade mig. Mamma körde mig in till Lund vid halv 7 där jag mötte Malin och sen tog vi bussen upp mot Gekås.
Shoppade, åt och skrattade gjorde vi hela dagen. Och jag som visste att Gaybloggen Amir skulle dit gick och letade efter både han och Morgan som jobbar på Ullared, men ingen av dom såg vi så blev lite besviken... Nedanför får ni bilder från idag! Ikväll har jag bara myst framför tvn med mamma och syskonen och en pizza, mums!
Blev lite tårögd precis när Erik ringde och berättade hur mycket han saknade och älskade mig från Paris, hihi han är bäst ♥
Malin hade packat med allt, t.o.m morgon-tofflor! Haha fast i olika färger

När vi inte hittade Morgan och Amir fick vi nöja oss med Kjell

Kjell ville fotas med mig också

I väntan på att klockan skulle bli 4 och alla gamlingar skulle shoppa klart så bussen gick hem så gick jag & Malin till huset mitt emot ullared, vi hamnade i en sex shopp. Malin gick och pillade på allt, jag gick och gapskrattade åt henne och alla kollade på Malin som hon var dum hahaha!

Malin tog sin skönhetssömn i typ 10 minuter på vägen hem, sen började chauffören prata i mikrofonen och då flög man upp i taket kan jag lova, varje gång blev man lika rädd!

Jägersro

Idag vaknade jag av ett sms där min älskling skrev att dom åkte över bron mot Kastrup. Så nu är dom i Paris och göttar sig, är avundsjuk!
Iallafall åt frukost och gjorde mig iordning och sen åkte jag, mamma, pappa & Ida till Jägersro. Det är Kristi himmel färds dagen idag så det var massa karuseller och sånt. Ida och jag åkte flygande mattan som galningar! Linda Pritchard och Eric Saade uppträde också. Det var sjukt mycket fler folk när Eric sjöng så jag och Ida bestämde oss för att trycka oss fram så vi kunde se honom (alla mammor & pappor tog upp sina barn på axlarna, barnen var typ 4 så känns som dom små bryr sig om att se honom?) Iallafall, helt plötsligt kommer det en j*vla kärring rent ut sagt och trycker in Ida så hon inte kunde gå efter mig. Så jag ber henne snällt att akta sig så jag och Ida kan gå fram till våra föräldrar som står längre fram *haha not* och helt plötsligt hade jag hela hennes gamling-gäng på mig så jag öppnade mitt fina ordförråd och skrek på dom för att dom började säga massa saker, svor gjorde jag också så dom blev nog chockade att söta jag kan säga så hemska saker haha!
Nu har vi gäster och jag har ätit mig propp mätt! Ska snart hoppa in i duschen och sova för ska vara i Lund innan 7 imorgon för att hinna med bussen till Ullared, håll tummarna för mig att jag kommer upp!
Linda Pritchard

Vi gick in i ett stall för att kolla på farmor & farfars gamla häst + dom små hästarna som jag körde sulky med när jag gick på Jägerso. Där hittade vi 7 kattungar som var typ 2 veckor gamla, skit söta!

Till sist, Eric Saade. Han gick mitt ute på området med solglasögon och ingen märkte han, helt plötsligt säger mamma "var inte det Eric?" synd vi inte märkte det tidigare och bad om foto..

Fullt upp..

Har precis städat hela huset, luktar gott medel vart man än går haha. Har varit dåligt med uppdateringen. Igår kväll var jag hos Erik för att mysa lite och säga hejdå för han åker till Paris imorgon.
Klart jag kommer sakna honom men jag undrar fall jag har tid att göra det för jag har fullt schema hela helgen! Imorgon ska jag åka med familjen till Jägersro ifall det blir fint väder, det är kristihimelfärds-dagen så där är massa karuseller och sånt. Blir det inte fint väder stannar jag hemma och städar garderoben. Eventuellt åker jag till Höör på kvällen och hälsar på Saris på sitt jobb. På fredag ska jag och Malin åka till Ullared! Vi har läst i gaybloggen (Amir) att han också ska dit så vi får leta upp honom och ta foton. På kvällen på fredagen ska Sara, och kanske Malin och Emma komma hit och titta på film och äta pizza. På lördag ska jag till Malmö med familjen för att fira farfar som fyller år och på söndag blir det pluggplugg! Så trevligt va? Nu fick ni hela min helg i ett helt ointressant inlägg.
För att göra det lite roligare lägger jag in 2 bilder från igår när jag, Emma och Malin åt på China Box, eller vi satt utanför på golvet för det var billigare med take away haha ;)

Hinner knappt vara hemma

Somnade igen vid klockan 2 inatt och sov till halv 10, så sammanlagt har jag sovit 16 timmar, skönt det behövde jag verkligen!
Har precis packat och gjort mig iordning, ska åka till Center Syd nu med mamma & syskonen och byta mina ballerina skor med nitar bland annat. Sen kör dom mig till min älskling där jag sover idag eftersom vi börjar skolan samtidigt imorgon. Ska bli mysigt att få träffa honom! Hinner knappt komma hem från lägret innan jag åker iväg igen haha. Hörs imorgon sötnosar!

Läger i Brösarp

Igår åkte jag och Emma iväg till Lund vid lite i 10 och mötte upp BF2A och några personer från vår klass. Sen hoppade vi på bussen mot Brösarp. Vi kom fram till en scout stuga och började direkt paxa sovplatserna. Sen lekte vi lekar, åt massa mat hela tiden och pratade skit med den andra klassen. När vi skulle sova så gick det helt enkelt inte, så jag, Emma och Therese gick ut till dom andra tjejerna som satt vid matbordet och pratade vid klockan 2 på natten. Då började vi bli hungriga så vi åt mat, sen gick vi in till vårt rum igen men när vi inte kunde sova gav vi upp klockan 4 och gick ut till tjejerna igen.. Då hade dom börjat göra te, tillslut tyckte vi synd om läraren som låg i rummet precis bredvid köket så vi alla gick in till mitt rum. Där pratade vi och skulle egentligen gå ut och gå klockan 5 för att det blivit ljust ute men det orkade inte dom flesta så vid halv 6 på morgonen somnade vi och vaknade halv 9. 
Har inte varit en riktig människa idag.. Somnade vid 17:30 innan och vaknade för en timme sen så får hoppas jag kan somna om. Bilder från lägret får ni imorgon!

Torsdagen (6/5)

Anledningen till att jag inte skrivit kommer i inlägget efter detta. I torsdags slutade skolan vid 4 och då tog jag, Sara och Emma bussen hem till mig. När vi kom hem la vi av oss alla väskor och cyklade ner till godiscentret och Willy's för att köpa godis och chips. Men vi behövde inte betala det själv för på centralen hittade vi en hel 100-lapp! Haha vi blev riktigt glada, den kom blåsande och en kille ställde sig på den utan att se, så Sara var snabb på att dyka ner på marken och ta den när han gick. När vi köpt massa godis åkte vi hem till mig och åt tacos med min familj. Sen satt vi uppe på mitt rum ett tag och snackade skit medan jag packade till lägret. Sara hittade gamla kläder som jag kanske hade när jag gick i 5an i min garderob som hon provade och vi dog i skratt! Sen gick vi ner och satte på Avatar och sen somnade vi 3 så gott i mitt rum till Mamma Mia.
Fortsättning på igår kommer efter detta inlägget...

Shoes are girls best friend

Cyklade iväg med Linus innan för att leta skor, kom hem med 4 par så jag är glad! Kan lägga in bild på 3 av dom för dom sista köpte jag som kap för 49:- och det finns inte bild på dom på hemsidan. Tyvärr så hade den ena niten på ballerinorna längst ner gått av, jag som ville ha dom imorgon men nu får jag åka och byta dom istället..

Tired!

Är riktigt trött idag. Igårkväll vid halv 8 körde jag & mamma iväg för att hämta Erik som skulle sova hos mig för att vi är lediga från skolan idag. Vi skulle titta på "Upp" men efter halva så var båda trötta så vi stängde av den och gick upp och somnade i sängen med kläder på. Vid 3 tiden vaknade vi igen och det första jag gjorde var att tvätta bort sminket, usch finns det något äckligare än känslan att vakna med smink haha? Sen somnade vi om och imorse så vaknade vi vid 8 så jag har inte sovit speciellt mycket. Erik blev hämtad vid 1, men det var mysigt att vi kunde träffas även om det inte blev så länge.
Skulle igentligen träffat Emma och Malin idag men får se hur det blir, varken jag eller Malin verkar ha orken till det. Men vi hörs senare, puss!

Mysig helg med Erik ♥

I fredags slutade jag skolan vid lite över 11. Då tog jag bussen till Nova Lund tillsammans med Emma, Sara, Natha och Emelie. Kom hem med en klänning, ett skärp och en "party-väska". Kan lägga upp bild sen. När vi shoppat klart på Nova tog jag bussen hem till älskling vid 4. Vi åt god mat och sen gick vi upp till bålet tillsammans. 
Igår så åkte vi hem till mig vid 4. Min familj skulle bort så vi fick huset för oss själva, vi beställde pommes-pizza på hemkörning och satt och skrattade till Björn Gustafsson-filmen haha. Sen till efterrätt åt vi chokladfondue så ni kan gissa fall min mage sprack!
Idag vaknade jag och Erik och åt frukost, duschade och sen slängde vi oss på varsin madrass ute i solen på trädäcket, låg där ett tag. Sen åkte vi till ICA för att köpa ost till hamburgare och åkte sen hem och grillade. Innan Erik åkte hem klockan 4 spelade vi lite fotboll på vårt sånt bords-fotbolls spel (heter det de? haha) Erik vann och jag ska ha revanch nästa gång han kommer!
Nu sitter jag och fixar på en ny header, går inte så bra men här är en smygtitt på en bild som kanske ska vara med... (bilder från helgen kommer om en stund)

RSS 2.0