2 kg byebye

Kan det vara att jag snyter mig varannan minut som har gjort att jag gått ner 2 kg? Haha, fy vad tråkigt det är att vara hemma själv när det inte är något kul på tv, får sitta och titta på inspelningen av idol sen i fredags.
Har inget att göra så lägger upp lite bilder på saker som nog kommer vara med på önskelistan till jul..




Jet Set klocka, finns i så sjukt många snygga färger men änsålänge så är jag lite mer för den blåa eftersom den funkar till flest kläder.


En smal locktång som gör lockarna så små och skruviga, dock ska inte håret bli förkort när man lockat det som det ofta lyckas bli när jag lockar mitt hår. Får leta efter en bra modell för jag måste ju vara snygg i håret till nyår ;)


En vågtång, Sofie har en sån och håret blir skitsnyggt!


Ska leta upp nån snygg väska (tog bara en bild eftersom jag inte hittat någon än)


Thomas Sabo berlocker, älskar mitt armband nu när det börjar fyllas!


Sen har jag inte kommit på mycket mer att önska mig, har alltid svårt för sånt.. Men det kommer hoppas jag!
(
Får lägga detta inlägget i shopping-kategorin så jag hittar det när jag ska skriva önskelista ;) haha)


min röst

Vaknade 10 över 9 idag, skönt att jag kunde sova så länge nu på morgonen eftersom jag vaknat varje timme inatt av att jag har behövt dricka vatten. Har feber idag också och mår skit dåligt, pappa ringde precis för att se hur det var med mig och då var den första gången jag pratade idag och då märker jag att jag börjar bli hes också. Usch vad är det för fel på mig? Kanske svininfluensan, man kan väl få den fastän man har vaccin? Men det tror jag inte det är, tror det är en jätteförkylning bara..
Nu ska jag fortsätta kolla på lite tv och vila huvudet, hörs senare!

Tyck synd in mig...

Fyfan vad dåligt jag mår just nu.. Sitter i soffan och fryser, har hög feber, ont i halsen, näsan rinner & är täppt på samma gång och jag har ont i kroppen. Sjukdomen har brytit ut nu och jag hoppas jag inte har lyckats smitta ner Erik.
Skulle ta varmt vatten och honung för min hals nu precis, men då hade vi ingen honung. Så tänkte ta jordgubbs te men då var det slut, så fick ta varm oboy och nu när jag dricker det så märker jag att jag inte har någon smak kvar, kul... okej ska inte sitta och gnälla, men har inte varit såhär sjuk med hög feber på typ 2 år tror jag det är.
Sitter och tittar på hål i väggen med Ida så det piggar upp en lite, får ringa till Erik lite senare (ifall inte han lyckas hinna ringa först) så blir jag ännu gladare.
Stannar hemma ifrån APUn imorgon iallafall så vi får se fall jag orkar skriva mer ikväll, annars hörs vi imorgon, hej så länge!

Underbar helg!

Har inte skrivit på hela helgen för jag har sovit över med Erik. Kan berätta om min helg..
I Fredas kom Erik till mig lite över 5, vi hade det mysigt och sen åkte min familj bort så vi var hemma själv och gjorde tacos och tittade på Idol. Sen somnade vi vid 12-1 för vi var rätt trötta.
Igår (lördag) så vaknade vi och åt frukos framför tvn, sen tog vi upp chips, ostbollar och guacamole till min säng och krängde dirket efter frukosten haha. Vid halv 1 var jag tvungen att säga hejdå till min lilla svartis för vi fick avliva henne :( och sen körde mamma mig och Erik hem till honom. Vi var ute ett tag och låg och tittade på en film. Sen var det dags att göra sig iordning för Sofie & Filip + hans familj skulle komma. Det var mycket kul med många skratt och vi satt ett bra tag med Eriks ipod för att slå varandras rekord haha.

Idag vaknade jag och Erik vid halv 10, åt frukost + lussekatt och sen la vi oss i hans säng och tittade på Twilight, älskar den filmen! Klockan 2 kom pappa och hämtade mig för Erik skulle ut och dela ut reklam, och nu när jag kom hem hade jag halvhög feber.. Inte kul mår inte speciellt bra nu kan jag säga.
Sitter i soffan och äter äpplebitar och lussekatt och ska lägga mig och vila huvudet hörs nu.
Älskar min Erik <3

Trött...

Får bli ett snabbt inlägg för jag vill sova.
Slutade APUn 10 i 4 och då körde jag snabbt hem och packade ihop lite saker (skor och klänning till nyår bla för jag skulle visa Sofie) sen tog jag bussen till Lund. Där mötte jag Sofie så vi gick i stan ett tag, slutade med att båda köpte likadan kofta + halsband haha. Det läskiga var att när vi gick och pratade kläder så har jag bytat min tunika jag fick i present till en spets tröja som hon också köpte för någon dag sen utan att vi visste att vi köpt samma, vi har samma smak. Vi åt i stan och sen tog vi bussen hem till Sofie. Pratade lite och sen såg vi på mammas pojkar och åt rulltårta. Mamma kom och hämtade mig lite över 9 och nu ligger jag här i sänger nyduschad.
Imorgon slutar jag halv 3 så då ska jag hem och göra lite APU uppgifter tills Erik kommer vid kvart över 5. Han sover här imorgon och sen ska vi åka till honom på lördag och då ska jag sova där. Plus att Filip & Sofie + Filips familj ska komma till Erik på lördag, ska bli kul! Haha får träffa Sofie igen och vi har redan bestämmt vad vi ska ha på oss så vi inte kommer likadana ;) Nu ska jag sova, hörs imorgon!

Sweet dreams.

Nu ligger jag i min säng och målar nytt nagellack, fick bli silvrigt-glitter, haha ser ut som jag ska på värsta "discot" men tänkte ta mitt nya mörklila nagellack men kom på att det inte kommer matcha till min nya röda tröja jag ska ha imorgon, haha dagens i-lands problem?
Var med mamma på Center Syd innan, bytade tunikan jag fick för den var för lång och fick en spets tröja istället. Sen köpte jag 3 depend-nagellack för 41,50 som var lite nyårsfärger så tänkte göra någon kul franskmanikyr med dom till nyår. Ska snart sova och imorgon har jag lång sovmorgon, börjar halv 10 och slutar 10 i 4, då åker jag till Sofie ska bli kul! Vi hörs imorgon!

091125.

Hej på er!
Allt bra? Själv är det väl ganska bra, trött som bara den efter dagarna med barnen som leker med mig och skriker. Slutade 3 idag och då var mamma snäll och kunde hämta mig eftersom pappa körde mig imorse för jag mådde dåligt så han tyckte inte jag skulle köra moppe. Följde med mamma till ica och beställde tid till optikern, så vi körde hem och jag plockade ihop papper och glasögon och cyklade ner och fick det testet till körkort gjort så nu ska vi bara skicka in papperna och sen får ni hålla er inne från vägarna för då kommer jag ut!
Ska snart äta och sen ska jag och mamma ner till Center Syd, ska byta mina jeans jag fick av dom till en mindre storlek och vi ska kolla på Rean på Cubus. Sitter och funderar på fall jag ska tvätta mitt hår ikväll eller imorgon på morgonen för jag har sovmorgon. Tror det blir ikväll för då kan jag sova längre imorgon.
Slutar 10 i 4 imorgon (fick sluta 10 minuter tidigare för att hinna med min buss) och då ska jag snabbt köra hem och sen tar jag bussen till Lund och möter Sofie och sen vidare hem till henne, ska bli kul att få snacka av sig lite!
Men nu ska jag fortsätta läsa bloggar, hörs senare!


Världens bästa födelsedag <3

Erik kom vid kvart över 5 och då fick jag öppna min present han köpt. Helt ärligt, jag började gråta när jag öppnade presenten och läste vad han hade skrivit. Han är så himla underbar och kan säga att jag tror inte att det finns någon kille som är som Erik, han är unik <3
Vi duschade och gjorde oss iordning och sen gick vi med resten av familjen och åt god mat på lödde krog. Var hemma igen lite i 8 och Erik och jag hade det mysigt tills han skulle hem vid halv 10.
Nu ligger jag redan i sängen, är rätt trött så ska sova nu. Vi hörs imorgon, jobbar till 3 och ska hem sen, ska åka till Sofie på torsdag istället :) Puss och godnatt.

Snäll iår?

Farmor ringde imorse och sa att jag nog varit snäll iår eftersom det var blå himmel och sol, vi brukar säga att när det är fint väder har man varit snäll och när det är fult har man varit dum. Dock började det regna vid halv 4 tiden när jag körde hem från APUn så har kanske varit liiite elak? Haha.
Måste bara berätta hur söta barnen är, i deras samling idag sjöng dom både "happy birthday" och "ja må hon leva" till mig och sen frågade en 5åring varför jag inte hade med mig glass och bjöd på för det brukar barnen som fyller år ha haha. Och sen när jag gick hem så gick jag på parkeringen till min moppe så får jag världens bamsekram på benen av en kille som också skulle gå hem som sprungit ifatt mig, hans mamma sa att han var så himla kär i mig sött haha.
Sitter i soffan och äter päron just nu, om ca 30 minuter kommer älskling hit och sen ska vi ut och äta. Kanske tar nån bild ikväll, vi får se. Hörs senare!

24/11, min födelsedag!

Godmorgon på er! Första dagen för mig som 17åring, haha okej ska sluta tjata om det.
Blev väckt kvart över 7 av att familjen kom och sjöng med presenter och frukost på sängen. Fick massa fina saker, svarta jeans, tröja, tunika, underkläder och en berlock med ett kinesiskt tecken som betyder "love" av Ida, tack så mycket! :) Gick ner och åt frukost och halv 8 hade fortfarande ingen ringt eller skickat sms så jag började tro att alla hade glömt mig haha, 10 minuter efter ringde älskling och sa grattis, sen farmor och farfar och jag har även fått massa sms nu på morgonen. Ska åka till min APU närsom så jag får skynda mig, hörs senare idag!

Sista kvällen som 16åring

Har suttit och skrattat framför datorn hela kvällen, har haft webbkamra med älskling och gjort fula miner haha. Nu går jag och lägger mig, sista kvällen som 16 åring idag, imorgon fyller jag år! Puss & godnatt på er.

One day left..

Fy vad trött jag är! Barnen tar verkligen ut mina krafter haha.
Jag är "nervös" inför imorgon, det är ju min födelsedag och nu precis åkte mamma och pappa iväg och "köpte mat" haha. Sitter och skriver i min tema loggbok som vi har i uppgift från skolan, jobbigt att hitta massa konflikter och sånt hela tiden. Vill bara att kvällen ska gå fort så det blir den 24/11 någon gång! Imorgon så kommer även Erik hit vid 5 och sen vid 6-halv 7 ska vi + min familj då ut och äta, mysigt. Denna veckan kommer bli bra, imorgon får jag träffa Erik. På fredag ska han hit och sova här och på lördag ska jag till Erik och sova där och då är även Sofie och Filip där på kvällen. Och nu på onsdag ska jag till Bästis-Sofie och va hos henne på kvällen, blir en bra veckan tror jag!
Nu ska jag titta lite på tv och vila upp mig, hörs kanske senare!


Komplex fri?

Godmorgon på er!
Åh jag njuter av att börja klockan 9 på måndagar, så skönt att kunna sova till 8! Sitter och äter frukost framför the voice på tvn just nu. Igår innan jag gick och la mig kom jag på en sak.. jag är nöjd med mitt utseende, mina ögon, mitt hår osv.. men min kropp är jag dock inte alltid lika stolt över. Så igår innan jag gick och la mig gjorde jag en "tabell" för denna veckan. Varje dag ska jag göra 30 gånger 3 situps i 90 grader (morgon, eftermiddag kväll) och sen ska jag gå stavgång i 45 minuter minst 4 gånger i veckan.
Kom ihåg, ingen är komplexfri! Inte ens Kissie eller Dessie eller vem man vill jämföra sig med. Nu ska jag äta upp mina flingor och sen kör jag till APUn 10 i 8, hörs när jag kommer hem vid halv 4!


Mysig söndag med älskling <3

Förlåt att jag inte skrivit idag men har faktiskt inte haft tid. Vaknade vid 9 idag men låg och tittade på tv i 1 timme i sängen. Sen har jag städat mitt rum och lite sånt och vid 20 över 2 kom min älskling äntligen hit! Vi hade inte träffats på 1 vecka så jag har saknat honom <3 Vi har haft en riktig mysig söndag tillsammans men han var tyvärr tvungen att åka hem igen vid 6, men det var kul att han var här i någon timme iallafall och vi träffas igen på tisdag (då jag fyller år!). Nu sitter jag i soffan och tittar på "vem kan slå Filip och Fredrik" med Ida. Ska snart gå och lägga mig för min huvudvärk börjar komma tillbaka nu, kan vara att jag inte har mina glasögon när jag tittar på tv så får börja använda dom lite oftare. Men vi hörs imorgon!

Tack för att du finns mitt hjärta, du gör livet värt att leva <3

Rolig kväll!

Frida åkte hem för 30 minuter sen. Har varit en mycket rolig kväll med mycket prat och många skratt. Hon kom vid lite över 5 och vid 6 tiden åkte vi ner till pizzerian och köpte varsin pizza. Sen kollade vi på Saw 4, jag blundade igenom halva filmen medans Frida satt helt iskall och berättade vad dom skulle gjort haha. Sen kollade vi lite på mammas pojkar och när det var klart gick vi upp på mitt rum. Frida skulle göra sig iordning för hon skulle iväg senare, vi letade upp massa band som vi spelat in på min kareoke för typ 3 år sen, som vi skrattade för det var många falska toner haha! Sen kom Caroline för hon skulle hämta Frida, så vi visade henne våra intervjuer vi gjort när Frida är Carolina Gynning, jag är Magnus Carlsson och tillsist är Frida en gammal tant och jag en tant på 78 år som heter Ulla Halm, hahaha lite roligt att höra på eftersom vi hade bra fantasi. 
Nu ligger jag i sängen och ska sova, min mage spricker snart för jag är fortfarande mätt efter pizzan! Imorgon får jag äntligen träffa min lilla Erik, en hel vecka sen vi träffats sist så det ska bli mysigt! Men vi hörs imorgon, godnatt.. 

Klänningar

Gick ut och gick med mamma efter att jag sagt hejdå till er. Känner mig mycket duktig hihi. När vi kom tillbaka var jag uppe på mitt rum och testade olika klänningar, som nyårsklänningen, klänning jag kanske ska ha på julbordet m.m. Jag verkligen ÄLSKAR klänningar och tror att det är de som min gaderob är mest fylld med.
Har precis kommit ut ur duschen och jag tror att Frida kommer hit vilken minut som helst. Jag vet inte än fall Frida ska sova här inatt hon har inte sagt något om det haha, men vi får se fall jag gör ett till inlägg senare ikväll annars hörs vi imorgon. Puss på er!

Lördag

Hej på er!
Allt bra? Själv är det helt okej, vägde mig precis och har gått ner 2 kg och jag har bara varit ute och gått 2 dagar i rad i 45 minuter? Haha fettet på min kropp ska inte finnas där igentligen så därför försvinner det snabbt får vi hoppas!
Vaknade 10 i 5 inatt/imorse och tittade på klockan och tänkte med ångest "faaaan, om 1 timme ringer väckar klockan" men sen kom jag på att det var lördag, skönt. Frida ringde för en stund sen och kommer hit nångång innan 6, får se vad vi hittar på ikväll.
Nu ska jag iallafall gå ut och gå 45 minuter med mamma, pappa och linus, när jag väl kommit igång ska jag fortsätta! Hörs senare.

Störd?

Jag har aldrig haft problem med Katrin Sytomierska eller hur hennes efternamn stavas, men när hon står i direktsänd tv på Idol eftersnack och säger att dom inte kommer sända på två veckor eftersom dom ska utanför Sverige för dom ska till Malmö och Göteborg? Haha jaja vill hon bara bli mer o-omtyckt så fine..
Har suttit och tittat på idol hela kvällen med mamma och syskonen för pappa är på fest. Nu ligger jag under 2 täcken och lyssnar på spotify listor. Ska snart försöka sova för mamma ska åka till Malmö och hämta pappa om 1 timme och dom som känner mig vet hur jäkla mörkrädd jag är! Alla skrattar bara åt mig när dom är på min nedanvåning och jag ska hämta något där uppe, sen när jag ska ner för trappan igen så låter det som en flock elefanter för jag springer ner. Haha har världens vildaste fantasi, på kvällen då när det är mörkt..
Vi hörs imorgon, vet inte vad som händer på dagen men på kvällen ska Frida komma till mig :) Godnatt!

Sjuk

Hade lite feber imorse och sjukt ont i huvudet. Sist jag kollade så hade febern gått ner lite men huvudvärken sitter kvar. Var precis ute vid brevlådan och tog posten och dom efterlängtade skolfotona har äntligen kommit! Nu ska jag försöka sova lite så jag blir piggare för imorgon kommer Frida hit. Vi hörs senare!



Man ser ju inte fotot så bra för jag tog det med webbkamran precis, får försöka sno ett ifall några av dom andra i klassen tar ett bättre foto. Jag längst ner till höger iallafall


Mitt enskilda foto, tyck vad ni vill. Dock ser det myyycket bättre ut i verkligheten haha


Hänga gubbe

Allt bra med er? Själv är det sådär, trött och förkyld.. Idag slutade jag kvart över 5 (igentligen halv 6 men sista barnet gick innan) Har bakat tillsammans med barnen idag och mina byxor är nerskvätta med kakao och tröjan nerskvätt med brun deg haha.
När jag kom hem så åt jag mat med mamma, pappa och Linus. Vi satt och körde hänga gubbe vid bordet och pappa gjorde ett långt ord. Tillslut stod det iskmaskin och jag satt länge och funderade på vad det kunde vara, tillslut skriker jag ut "Jag vet! Fiskmaskin!!" haha gud som alla skrattade. Det var såklart diskmaskin men det fattade ju inte jag haha.
Efter maten gick vi ut och gick i 40 minuter, ska komma i nyårsklänningen ni vet! (haha) Pappa och mamma gick in i en affär och Linus och jag stannade utanför för han hade sparkcykel. Då kommer det fram en kille till mig:

Han: vet du fall det finns minuten här?
Jag: *som inte visste vad minuten var och trodde det var typ en bensinmac* eh nä.. jag tror inte det
Han: fan shit också!
Jag: vadå vad ska du göra då?
Han: nää... lite grejer bara..

Haha sen kom mamma och pappa och dom sa att det fanns en automat inne på Ica till honom. Så pinsamt, jaja skit samma träffar aldrig han igen och heter man Nathalie är man van att skämma ut sig.


Sovmorgon

Gud så skönt att ha sovmorgon idag! Börjar halv 10 till halv 6 för ska ha stängning idag. Sitter och tittar på the voice och äter min nuvarande favorit frukost, macka med ost och ingefärsmarmelad, apelsinjuice och varm oboy.
När jag lagade min lunch jag ska ha med mig idag tänkte jag att hur mycket man saknar alla i skolan så kommer jag sakna barnen. Pratade med barnen vid mitt bord igår när dom åt mat och då frågar den äldsta 5åringen (döper han till H=han för jag får inte säga namn)

H: Nathalie hur länge ska du vara kvar här?
N: denna, nästa och nästa vecka igen *räknar med fingrarna med barnen och kommer fram till 12 dagar*
H: okej, vad ska du göra sen efter dom 12 dagarna?
N: då ska jag tillbaka till min skola igen
H: när kommer du tillbaka sen när du varit i skolan en stund?
N: jag kommer inte komma tillbaka sen, jag ska bara vara här dessa 12 dagarna
H: jaha... *tittar ledsen ner i bordet*

Hahaha awe, tror dom kommer sakna mig också med tanke på hur populär man är ;)


Russin.

Är vad jag känner mig om nu.. har badat, duschat, haft hårinpackning och ansiktsmask. Skönt! Finns inget bättre än att ligga i ett varmt bubbelbad och bara släppa alla tankar och slappna av.
Idag har varit en lugn dag på APUn, tiden gick snabbt och barnen klättrade på mig som vanligt haha. Just nu så stormar det ute!
Jag sitter inne vid tvn med en filt och tittar på tv och äter clementin, ska sova snart. Skönt att jag har sovmorgon imorgon iallafall men jag jobbar ända till halv 6 för jag ska vara med på stängning.. Men jag överlever. Hörs imorgon!

Smålandresan sommaren 07

Hittade massa roliga bilder sen sommaren 2007 när mamma, jag och Linus & Ida åkte till mormor och morfar. Det är 42 mil upp dit så jag och Ida har underhållt oss med min mobilkamra ser jag när jag hittade bilderna haha. Denna resan kommer jag ihåg framför allt för då fick jag reda på att Erik blivit singel och gillade mig <3


Här var jag blond-brunett, hade varit i mallorca för 1-2 månader sen typ så det bruna hade blekts.


"Ida ta foto på mig när jag låsas sova med min gröna ipod" (som jag älskade) haha typisk natti-bild när jag var bdb nörd


Ser brun ut på denna bilden, men... kolla bilden nedan


Hatar att vara en blek-fis haha, jäkla Ida som blir så sjukt brun


Lite söt och ful bild på oss syskon haha


Seriöst (!) kolla mina ben, jävla pinnar! Varför kan jag inte vara så smal fortfarande?


Sista bilden på en litenliten del av släkten på mammas sida. Fr h. Linus, Tim, Elias, Hanna, Adam, Moa, Linnea sitter inklämd, Tea, Ida, jag och i mitt knä min lilla bebis Adrian. Och ja, jag har alllllltid älskat småbarn! haha det syns

Stackars Linus

Ni får ha lite medkänsla för min lillebror, i fredes när han fyllde 10 fick han en ny stor skit fin cykel. Idag kom han hem med gipsad arm, han cyklade till skolan imorse och trillade med den. Awe så synd om honom, men han kan se det positivt, nu behöver han inte fråga mig längre om hur det känns att bryta något ben och bli gipsad :) haha.
Pratade precis med älskling och han kom på en sak som jag inte ens själv tänkt på.. Har ju redan köpt min nyårs-klänning för jag blev kär i den. Gjorde samma tabbe förra året och köpte en tidigt och sen gick jag och gnällde till Erik att alla fina klänningar kommit ut i affärerna. Haha läskigt ändå att inte märka sina "fel" man gör. Bara att hålla tummarna att det inte kommer några fler klänningar i år som jag börjar gilla, vilket aldrig kommer att hända!
Nu ska jag tvätta bort mitt smink och ta det lungt, går och lägger mig tidigt idag. Hörs imorgon, kommer hem vid 3.

Har har ni en bild på min söta lillebror haha, bakom honom sitter Isak vår dåvarande halv-kusin, nu är min morbror inte tsm med hans mamma längre. Kolla i bakgrunden så mysigt mormor & morfar bor, bara ca 400 m ner till sjön.

1 vecka kvar!

Om exakt 1 vecka fyller jag 17 år, längtar! För då kan inte Erik hålla på och tjata om att han är 1 år äldre, men okej sen fyller han 18 4månader efter jag fyller 17.. haha.
Idag jobbade jag mellan 7.30-13.00. Får faktiskt kalla det för jobba för alla tycker att jag är så himla duktig och snäll mot barnen och dom känner sig bortskämda när jag är där och dukar, torkar bord och sånt. Kände att jag var tvungen att skryta lite :) Nu sitter jag och lyssnar på Eriks spotify lista och äter päron och mandariner i sån burk. Ska börja skriva en aktivitet jag gjorde med barnen nu snart. Vi hörs senare!

Här får ni 2 av låtarna som jag har fastnat för och lyssnar om & om igen på. Älskar sån här mysig musik när man har minnen, tänker på Erik när jag hör dom. Och älskar texterna!




Pimp my cellphone

Lite kreativ får man vara, rosa hjärtan och silvriga diamanter. Lite sött haha.
(Dock är det inte min mobil utan Idas gamla, min ska in på lagning)


Ångest..

När vi hade ätit middag idag så cyklade/gick jag, Linus, mamma & pappa ner till Center Syd för att kolla på ett par skor jag har hittat. Jag är kär i dom men jag blir lång.. Har tänk ha dom till min nyårsklänning men jag vill inte bli längre än Erik. Får mäta mig med honom och se hur det blir med skorna helt enkelt.
Nu sitter jag i soffan och tittade på ullared innan, första gången jag såg det och det är ett sånt onödigt dåligt program som man ändå blir beroende av. Ikväll ska jag iallafall se Silent library! Har missat det 2 gånger redan.
Nu ska jag ta bort sminket och hoppa i myskläder, hörs imorgon!

En halv dålig webbkamra bild på skorna.
399:- din sko

091116.

Gud vad trött och frusen jag är idag!
Har ändå haft ett långärmad tröja + en sjal men jag gick runt och skakade på avdelningen så jag fick låna en personals tjock-tjocka tröja, men jag frös ändå. Det är Erik som smittat mig med sin jäkla förkylning haha. Kom hem för 45 minuter sedan och nu sitter jag och skriver 2 saker på datorn från mina apu-uppgifter. Imorgon ska jag göra en aktivitet med barnen och sen ska jag göra en till, sen är jag helt klar! Fan vad skönt haha. När jag skrivit ut det från datorn ska jag fråga fall någon kan följa med ner till Center Syd och kolla på skorna jag hittat till nyår, är riktigt sugen på att köpa dom! Vi hörs senare.


Bilder

Tänkte att när jag ändå har kopplat mobilen till datorn kan ni få några bilder som bara ligger på mobilen:


Har man hinderbana på idrotten så slutar det alltid med lek när man går barn&fritid. Jag kunde inte hålla mig så jag knöt ihop 2 lianer och Oskar och Sofie gungade mig haha. Bild från 1an.


Det är livsfarligt att gå i samma klass som Josse & Sara, helt plötsligt så ligger man där helt hjälplös i en buske. Tur att Malin är så snäll som hjälper en upp iallafall haha :) Bild sen nu i 2an


Oskar, Björn, Sofie och Madde hade det kul på en "lektion" dom ville rita 1 sak på min rygg men det slutade såhär + hela magen nerkladdad haha! Bild sen 1an


091115.

När jag kom hem ifår älskling idag så fikade jag med familjen och mormor & morfar. Klockan 3 åkte vi till pappas lager med mormor och morfar för att dom skulle få lite saker från hans jobb. Sen sa vi hejdå till mormor, morfar & lilla Zlatan som satt i en kattbur och ska få bo hos dom. Sen så övningskörde jag lite vid dom stora parkeringarna, hela familjen satt i bilen och skrattade åt mig såfort kopplingen blev fel och bilen hoppade haha.
När vi kom hem så cyklade Ida, Linus och jag ner till Center Syd, dom båda var ledsna över att Zlatan flyttat så jag tänkte att dom blir glada av att följa med mig och kolla skor till nyår, snällt tänkt va? Men hittade ett par skitsnygga skor som jag funderar på att köpa. När vi kom hem från Center Syd så hade Frida + hennes föräldrar kommit hit. Vi fikade och åt mat, sen kollade jag och Frida på Bring it on och pratade en stund innan dom åkte hem.
Nu ska jag sätta mig framför tv;n med en fruktsallad och ringa älskling. Orkar inte skriva mer idag för jag är så sjukt trött så vi hörs imorgon!

Hejdå gubben, kommer sakna min lilla tjockis men det är bättre att du får ett bra och ett varmt hem 42 mil ifrån mig än att du ska behöva bo utomhus hela livet, vi ses efter nyår <3

Mysig helg <3

Tack för hela helgen min älskling!<3
Åkte ju till Erik igår vid 7 tiden. Vi tittade på tv och sen vid halv 10 började vi kolla på "the day after tomorrow" som gick på tv. Men vi båda somnade efter 1 timme så vi gick och la oss i hans säng och tittade klart på filmen där istället.
Idag vaknade vi vid 9 tiden och åt frukost vid 10. Sen kom pappa och hämtade mig vid 12 för älskling skulle dela ut reklam och plugga.

2 år och 3 månader har gått, men mina känslor för dig bara växer & växer. Tack för att du finns och för att du har gjort mitt liv till det de är idag! Tack vare dig kan jag vara stolt över mig själv, du är värd det bästa som finns Erik och jag hoppas jag ger dig det! Du har ett hjärta av guld! Jag älskar dig mest av allt i hela världen!

Åker till älskling

Har packat och nu åker jag till älskling och sover där inatt. Har sagt hejdå till min lilla gulliga kattunge för ifall mormor och morfar har åkt innan jag kommer hem imorgon så har dom tagit honom med sig. Kommer sakna han faktiskt.
Jaja vi hörs imorgon!

Har haft ont i huvudet så har fått gå runt med glasögonen idag.
En sak ni inte visste, att jag har glasögon, inte många som vet ;)


Grattis i efterskott lillebror!

Linus fyllde 10 år igår, grattis! <3
Jag hade fullt upp hela dagen så var därför jag inte hann skriva.. Slutade min APU 14:30 och då åkte jag hem direkt och gjorde mig lite iordning, kvart över 3 cyklade jag ner mot centrum och hämtade älskling vid bussen, tänkte vara lite snäll efter som det regnade och blåste hihi. Vi åkte hem till mig och han vilade lite eftersom han inte sovit mycket. Sen duschade vi och gjorde oss iordning lite till. Mormor och morfar kom från Småland vid 5, sen kom farmor och farfar 6 och sen kom Mattias & Annika 7. Fick en massa fina presenter som jag ska ta foto och lägga in sen :) Var jätte mysigt hela kvällen med god mat och tårta. Är så himla glad att Erik kunde komma! För det var verkligen fredagen den 13 igår för oss, Linus är aldrig sjuk men när vi skulle sjunga för han på morgonen så hade han fått 38 i feber, så han låg och sov hela kvällen typ.
Nu sitter jag i soffan och ska snart hoppa in i duschen, Erik åkte för typ 1 timme och 20 minuter sen, han skulle på öppet hus på vår skola. Tror att jag ska åka hem till honom senare ikväll och sova där inatt, men vi får se! Puss sålänge.

Längtar!

Just nu ligger jag i min säng och ska snart sova. Längtar som bara den tills imorgon! Dels för att min mormor och morfar kommer ner till Skåne och att min kusin Mattias kommer men också för att jag får träffa min lilla älskling Erik. Vi har inte träffats sen i söndes så jag saknar honom just nu.
Idag på min APU gjorde jag min första uppgift. Hela dagen har jag fått massa pussar på kinderna så jag var helt blöt där + att alla 22 barnen skriker mamma efter mig haha, they kill me förstår ni hur trött man blir när man kommer hem på dagarna? Idag kom jag knappt ut ifrån dörren för en 3åring ställde sig och blockerade för han inte ville att jag skulle gå. När jag kom hem skrev jag min uppgift på datorn, känns skönt att redan har börjat med massa uppgifter så man inte sitter med det sista veckan.
Såg ni mammas pojkar ikväll? Haha Bobbys mamma är ju ändå för ball! Nu ska jag kolla lite bloggar och sen somna. Ska upp vid halv 7 imorgon för att sjunga för lilla Linus som fyller 10! Han är inte så liten längre. Jobbar från 8-14:30 imorgon och när jag kommer hem kanske en liten Erik sitter här hemma och väntar på mig, annars kommer han vid 3. Godnatt!


2 år och 3 månader <3

Det är sjukt hur fort tiden har gått, trodde aldrig att det skulle hålla så länge som det gjort men jag är överlycklig att det har gjort det. För du har gjort mitt liv till något som är värt att leva. Och jag vill dela hela min framtid tillsammans med dig!
Även fast vi har 27 månader tillsammans så är jag fortfarande lika kär i dig och jag älskar dig fortfarande lika mycket, eller nej... jag älskar dig mer!
Tack för att du finns min underbara älskling! Jag älskar dig över hela mitt hjärta!

Nathalie<3Erik, det är så det ska vara!


091111.

Fy vad trött jag är!
Det tar verkligen på ens krafter att ha 22 barn runt sig varje dag, som ska hänga i ens armar och runt ens ben, klättrar på en som apor och ska pussa en i huvudet, hela tiden vill kramas och sitta i mitt knä och att jag ska leka i sandlådan med dom och pratar så högt som om jag skulle vara 10 meter bort även om jag sitter bredvid dom. Men å andra sidan så är dom skit söta! Idag gjorde jag lera med 4 stycken. Imorgon ska jag göra min första uppgift tillsammans med alla 5 åringar, ska bli spännande. Har suttit och planerat lite ikväll och även gjort en mall. Dom ska få rita av en fot och 2 av sina händer på ett papper, sen ska dom klistra ihop det så det blir ett älg-huvud. Andledningen till att jag gör det är för att dom har tema kroppen just nu så ska göra med kroppsdelar.
Idag har jag rensat i mitt rum, fått bort det mesta så mitt rum ser hyfsat bra ut och när jag kommer hem imorgon ska jag storstäda det eftersom på fredag kommer min mormor & morfar ner från Småland! Ska bli jättekul eftersom jag inte träffat dom sen i sommras då Erik, jag och pappa sov där uppe för vi skulle jobba i Mantorp. På fredag kommer även farmor & farfar, min kusin och hans flickvän och min älskade pojkvän. Vi ska fira mig och Linus. Linus fyller år på fredag och jag fyller 11 dagar efter honom, men vi slår ihop det för mormor & morfar kan inte köra ner 42 mil igen efter bara 1 vecka.
Nu ska jag gå och lägga mig, jobbar 9-15 imorgon och skriver nog på morgonen för jag måste ändå in på face book och fixa ett spel, haha jag är en nörd. Hörs imorgon!


Jag bjuder på mig själv..

Kom precis ut ur duschen och jag tror aldrig det har varit så skönt att duscha innan. Tänk när jag är ute med barnen, all smuts och sand man får i håret på 1 dag. Idag har jag varit duktig. När jag kom hem skrev jag klart mitt arbete och sen gick jag upp i mitt rum och rensade ur massa skåp i 1½ timme. Fyfan! vad saker jag har! Får fortsätta imorgon för jag är långt ifrån klar, vill bara bli klar och få mitt rum om målat nu.
Nu sitter jag i soffan och funderar på att gå upp och lägga mig redan nu, börjar må lite dåligt med ont i huvudet och trött hela tiden. Ska först ta bort mitt nagellack. Imorgon jobbar jag från 8-15.00 så vet ni det. Vi hörs imorgon!

Tur jag kan bjuda på mig själv va? Även om jag är osminkad med nyduschat/ofixat hår så sitter jag här och leker söt i Idas roliga webcam. Hoppas hon inte blir sur och märker att jag tar massa bilder haha.



091110.

Hej på er!
Hann aldrig skriva igår eftersom jag var sjukt trött! Idag slutade jag 13:30 på min praktik som varit kul idag. Har varit på utflykt med alla barnen hela förmiddagen och gjorde min första uppgift med barnen, sen blev jag bjuden på kyckling på förskolan eftersom det är mårten gås idag. Efter maten fick alla barnen rita mask eller nyckelpiga som vi tittat på när vi var ute och 20 över 1 gick jag och min handledare till personalrummet och blev bjudna på sjukt god äpplekaka! Nu har jag precis skrivit mitt arbete jag gjorde idag och jag fick mycket beröm av all personal innan jag gick hem som tycker att jag är jätte dukig hihi. Får lära mig att ta hand om konflikter eftersom 4 barn bråkar om att sitta i mitt knä när vi läser böcker så dom får välja varsin bok och sitta i mitt knä när jag läser deras bok, inte lätt inte lätt.. Nu funkar inte skrivaren, bra när jag ska skriva ut och allt? Jaja pappa fixarT när han kommer hem hoppas jag.
Nu hade jag tänkt ta på mig myskläder och gå upp och rensa i mitt rum, efter denna helgen så sätter vi nog igång med att måla om, yes! Vi hörs lite senare.

Vi möblerar om både uppe och här nere i kontoret där jag sitter nu. Dom har kopplat in en kobra-telefon här nere så invigde den när jag ringde till Erik innan. Man känner sig lite häftig haha, fast den blir tung när man pratat ett tag i telefonen så det gäller att ha 2 armar och inte vara någon Nemo! (skämt åsido)

Klänningen igen

Innan jag somnar får ni en bättre bild på klänningen. Man såg inte så mycket på förra bilden. Ursäkta mitt ostädade rum, vi möblerar om här uppe så vissa saker får stå på mitt rum sålänge. Och jag ser sjukt vit ut på bilden, men det är faktiskt blixten som gör mig blek, trots att jag redan är det men så illa är det inte som på bilden haha.

Nyårsklänningen?

Jag skrev ju att jag köpte en klänning i fredes. Här har ni bild på den. Gillar det skarpt speciellt att det bara är 1 axelband + att det är snyggare i verkligheten än på bilden. Funderar på att ha den på nyår och jag tror att det blir denna också.
Vad ska ni göra på nyår? Själv så ser mina planer ut så att jag ska vara med älskling, Sofie och Filip. Vi ska äta mat tillsammans och ha det lika kul, om inte mer, som förra året! Jag älskar att fira nyår. Utanför mitt hus har vi en storstor gräsmatta med en kulle så alla här omkring samlas för att smälla raketer vid 12-slaget. Så man skriker gott nytt år till alla. När jag var mindre var jag rädd för rakterena, eller inte dom men ljudet. Oftast så stod jag inne i fönstret och tittade ut och när jag väl gick ut så skulle jag ha en mössa + öronproppar för jag hatade smällarna. Nu tycker jag det är mysigt och fint. Förra nyår var så kul och mysigt för jag fick fira det med älskling (och alla andra såklart men dom fick bara en gott nytt år-kram och ingen kyss haha) Det är så mysigt att stå och skåla med sina vänner och känna doften av raketerna. Okej nu drömmer jag mig bort för mycket, men tror ni har fattat att jag längtar mycket till nyår! Nu ska jag städa upp lite på rummet och sen ska jag sova för jag är otroligt trött. Jobbar mellan 9-15:30 imorgon så vi hörs kanske på morgonen!

Inte världens bästa bild på mig fall man säger så, men det är ju klänningen ni ska titta på ;) Haha snygg naken staty vi har där bakom va? Nästa gång jag tar "outfit-foto" så får han flytta sig. Men nu dessa veckorna på apun så känner jag ingen vidare inspiration till att ta sånna foton för man slänger bara på sig något.



Erik är bäst <3

Sov ju hos Erik från igår till idag. Kom till honom runt 4 tiden igår. Vi var ensamma hemma och åt god mat på kvällen och till efterrätt så åt vi jell-o som jag skrev innan. Det ser verkligen ut som den flubber-filmen haha. Kollade på LOST-avsnitt hela kvällen och varje gång Erik inte var vid TVn så hände allt läskigt. Fick hjärtattack X antal gånger! Vi somnade sen och idag gick vi upp vid 8. Eriks mamma fyller år idag så vi skulle upp och sjunga för henne. Efter frukosten klädde Erik och jag på oss och cyklade ut med hans reklam. När vi kom hem igen så gjorde vi oss iordning lite till och åkte till IKEA med resten av hans familj. Kul att se det ny byggda IKEA, var rätt mycket större! Blev hemkörd efter vi varit och ätit och kollat på IKEA och var hemma vid 2. Tack för en mysig helg älskling, älskar dig <3
Nu ligger jag i mitt rum, om 10 minuter ska familjen och jag åka till Malmö till farmor och farfar för att fika lite. Hörs kanske när jag kommer hem. Puss sålänge.

Haha kommer ni ihåg denna filmen?

Lördagsmys med hjärtat <3

Har bråttom, ska göra mig iordning och packa sen ska mamma köra mig till älskling. Ska äta och sova där ikväll, mysigt. Och jag vet redan vad vi får efter maten (erik har skvallrat) Jell-o! mMm :D
Nu måste jag gå, hörs imorgon. Glöm inte fars dag då!


091106.

Hej på er!
Fy vad trött jag är, har mått konsigt och dåligt hela dagen pga sprutan. Som tur är mår jag bra nu, har bara lite ont i armen. Slutade apun 20 över 2 idag. Har varit på Center Syd med mamma, köpte spray deo och en klänning från gina tricot. Ska nog ha den på nyår. Tar foto på den imorgon :) Nu ligger jag i soffan, har tittat på Idol och Cirkus möller och ligger och väntar på resultatet för Idol. Sen ska jag sova. Imorgon ska jag hem till älskling och sova där, ska bli mysigt! Vi hörs imorgon, pusspuss.

Aj aj aj!

FY FAN vad ont jag har i min arm!! Kan inte lyfta den längre.
Idag tog jag ju svininfluensa vacinet. Jag och Sofie fick ta den samtidigt så hon kunde inta hålla mig i handen men det kändes verkligen ingenting, det är nu efter som det kommer.. När jag och Sofie hade tagit våra sprutor var vi på skolan tills Josse, Malin och Sara kom och sa hej till dom. Sen tog vi bussen in till MC. Sofie åt lunch och jag en liten glass eftersom jag ätit 3 mackor med köttbullar för 1½ timme sen så jag var inte hungrig. Sen gick vi och provade kläder på H&M och stod och skrattade åt varnadra för det var omöjligt att lyfta armen vilket gjorde det svårt att ta på och av kläderna haha. Sofie tog sin buss kvart över 12 och då gick jag och mötte älskling. Vi gick tilll Mondo och jag bjöd på kyckling/curry bakadpotatis. Vi satt och åt och pratade och hade det mysigt. Sen gick vi till centralen och tog bussen hem till mig. Har myst och varit ute en stund och vid 5 åkte älskling hem.
Har precis tittat på "mammas pojkar", ätit oliver och chili nötter och nu sitter jag och tittar lite på MTV EMA. Ska snart sova, är rätt trött så det är nog sprutan som gjort det. Vi hörs imorgon!

Riktigt så här ont gjorde det inte, men hade sprutan gett den smärtan som jag har i armen just nu så hade jag nog skrikit lika mycket som hon på bilden haha.


nervöst..

Om 15 minuter ska jag gå till bussen. Ska in till skolan för att ta svininfluensa vaccinet, fy vad nervös jag är! Kollade på ett klipp på Fokis blogg där hon filmat när hon får sprutan, nålen ser fan skit lång ut!!
Vi hörs när jag kommer hem, fall jag överlever biverkningarna ;)

t-r-ö-t-t...

... så stavar man min dag. Vaknade typ halv 5 imorse och var skit pigg, hörde att pappa var uppe eftersom han skulle åka till Stockholm så jag gick ner och sa hejdå till honom. Sen la jag mig i hans säng där mamma sov och somnade runt 20 i 6. Sen ringde väckarklockan 20 över 6 men jag kom inte upp från sängen förrens 7. Tog moppen till apun idag för det stormade ute och det var skönt för jag hade aldrig orkat cykla i motvind, ögonen bara rinner och rinner. Jobbade mellan 8-15:00 idag och det har hänt så sjukt mycket! Kan säga att jag får ta mycket mer ansvar på denna avdelningen än vad jag fick förra året. Idag var jag ute själv med mina barn på avdelningen tillsammans med 2-3års avdelningen + deras personal. Men alla och då menar jag alla barnen på båda avdelningarna höll sig till mig för jag lekte med dom. Var ute mellan halv 9-11. Sen började det även snöa. Och jag har haft 5 barn hängandes runt mina ben idag när jag går, dom hänger fast och tycker det är skit kul. Killarna som är kära i mig pussar på mina händer och ja.. överallt. Jobbigt att vara populär för sånna små, det tar på krafterna. Idag när jag kom hem somnade jag vid 5 och vaknade inte förrens halv 10 (!!!) då älskling rinde hem till mig.
Nu ligger jag i sängen och kan inte sova, men börjar bli lite trött så jag hoppas jag får nån sömn inatt även om jag sovit halv dagen.. Imorgon ska jag inte till apun på morgonen för jag ska in till skolan tar bussen vid halv 10 och sen ska jag ta vaccinet till svininfluensan! Är nervös men ser det positivt: jag får träffa både Sofie, Josse, Malin och Sara, saknar dom! Nu ska jag läsa bloggar, titta på tv och sova. Skriver nog ett inlägg innan jag går till bussen imorgon. Puss!


Grattis till Sofie som fyller år idag! (bilden är från dagen då vi hade exakt lika dana kläder! t.o.m skor ;) det sjuka är att Sofies fotografisk-bild lärare frågade fall vi var syskon för vi var lika? han måste vara blind haha)


Bilder sen 1 året på Vipan

När jag letade bilder på mig och Sofie hittade jag massa roliga bilder från 1an. Tänkte lägga in några och jag vet att Sofie kommer börja gnälla över att jag ska ta bort någon men det skiiiiter jag i, för det är gamla tider så vi bjuder på oss själva nu, eller hur everybody? :D


Gud vad jag kommer ihåg denna dagen! Haha Oskar kom till skolan med värsta röda trafik ljuset till hår! Det hade blivit helt missfärgat, vet inte hur han lyckades. På bilden tror jag han har snott min mobil och jag är berädd att slå till med mitt burberry-paraply som jag alltid var berädd med i väskan? haha.


Alla tyckte att Oskar hade värsta skidorna till skor jämfört med mig så någon har tagit bild på det också haha.


Jag och Sofie är uttråkade på en lektion. Sur-kärringen som ni ser vid tavlan? Kommer ni ihåg att jag skrivit om hur mycket jag hatade henne? Sen har jag Eriks tröja, träffade han på matrasterna och när jag frös var han snäll och lånade ut sina tröjor till mig <3


Vi var på studie-besök på något muséeum eller något sånt? Jag och Sofie tyckte inte det var speciellt intressant så vi ägnade vår konsentration åt att pilla en staty i näsan istället :)


Vi skulle ha teater med ombytta roller, alltså killar var tjejer och tvärtom. Här är Oskar med Emmas tröja och mina vantar. haha snyggt va? ni ska se filmen på han och Björn när dom leker tjejer haha.


Våran mattelärare ägnade inte sig till att lära ut speciellt mycket, här har hon tagit Lindas mobil och "posar" med tungan ute. Haha alla höll på att dö i flabb, kolla bara på Michaela och Linda. Och med en mattelärare som bryr sig "så mycket" om lektionerna så var detta vad vi gjorde... (bilden nedan)


Igentligen konstigt att vi fick godkännt i kursen när vi bara satt och lekte? haha


BF1C (som nu inte finns mer) favorit i repris. Haha Oskar är CP!


Avslutar med denna bilden. Undrar ni vad vi gör? Jo ska berätta.. Jag kom till skolan en morgon och alla ville att jag skulle starta radion på min mobil. Men i vårat hus så var det ingen täckning. Jag kom med idéen att ha sändaren över mitt huvud. Men då tyckte Oskar att det inte var bra så han höll sändaren till mig och sa åt mig att hålla båda armarna upp och ett ben ut och att jag skulle sitta så HELT stilla! Och vet ni? Vi fick igång radion på full täckning ;)

Oj blev lite många bilder, men det är bara kul! Nu ska jag sova, pusshaj.

Thomas Sabo

Hej på er?
Allt bra? Själv har jag riktigt ont i huvudet just nu. Det tar på krafterna att ha 22 3-5 åringar runt sig hela dagarna + att jag är rätt trött så ska snart gå och lägga mig. Tänkte bara berätta om min dag..
Jobbade 07:30-13:30, när jag kom hem gjorde jag mig lite iordning och vid kvart i 3 tog jag bussen mot Lund för att möta Sofie där. Sen tog vi bussen till Malmö. Gick direkt till Thomas Sabo affären där vi kollade runt ett bra tag på alla 10000 olika berlocker (känns det som haha) sen köpte vi varsin berlock till varandra. Jag köpte ett S till Sofie och hon ett N till mig. Det var både julklapp och present till varandra. Sofie fyller år imorgon och jag fyller år 20 dagar efter henne, så vi firade både födelsedag och julafton idag haha. Sen gick vi och åt, BK blev det, inte bra inte bra för mig som vill gå ner i vikt och börja träna men har inte ätit där på länge så det var ett undantag. Plus att från och med imorgon ska jag ut och gå varje dag. Sen gick vi och tittade i stan, försökte hitta nyårs klänning, kan säga att både jag och Sofie längtar till nyår riktigt mycket! Vad vi ska göra får ni höra någon annan dag.
Nu ska jag tvätta bort mitt smink, göra situps (som jag börjar med idag) och sen soooooova! Vi hörs imorgon, jobbar från 8-15.00, när jag kommer hem ska jag försöka få ut tummen ur röven och städa min gaderob + under mitt soffbord. Puss!


Denna fina berlocken fick jag av min bästis <3


(bilden sen i början av 1an) Tack för idag min lilla blondie, love u <3

Bilder från mammas födelsedag

Här får ni bilderna som är tagna ikväll:


Snygg bild va? Haha tagen i bilen innan vi åkte. Jag älskar min lillebror lika mycket som han älskar att vara med på foto ;)


Åh älskar Elysées sallads-buffé! Äter mig seriöst mätt på den + vitlöksbröden innan vi ens hunnit få in fondue. Tog 2 tallrikar idag haha


Här är hela gänget. Tror farmor pratade när vi tog bilden men fick ta denna ändå för det var den enda som Linus tittade fram på. Han är omöjlig att få med på bild..


Innan vi åkte hem körde vi till Stortorget för att kolla på Parisehjulet dom satt upp


Fick bli en halv-bra bild på statyn också. Tyckte ljuset på himmlen var häftig men kunde inte fota med blixt för då försvann det och jag frös så det var rätt svårt att stå stil med händerna.

Har fått inspiration till bloggandet igen. Har märkt hur mycket roligare det är när man lägger in foton i inläggen. Så ska försöka göra det från och med nu, för en bättre blogg för er och för mig ;) Nu ska jag duscha och sen sova, godnatt <3


Kvällens outfit

Här får ni lite bilder från hur jag såg ut ikväll på Elysée:


(inte den bästa bilden)
Örhänge - lånade av mamma
Kavaj - Gina Tricot


Klänning - VILA
Strumpbyxor - från nånstans, hittade i gaderoben


Skor - Din Sko
ÅH stör mig på kamra-sladden som kom med på bilden haha..


btw..

Kommer ni ihåg hur länge jag skrivit att jag ska lägga in bilderna från tjejkvällen hemma hos Sara? NU har jag äntligen gjort det! Typ 2 månader men ändå, så nu måste ni ju gå in och titta på dom vackra bilderna. Vill ni se fler så har jag någon till på min face book, men där är det ju såklart inte alla som är vänner så ni får nöja er med dessa än så länge :)

http://ndanielsson.blogg.se/2009/september/090927.html#comment


091102.

Grattis till mamma idag som fyller år!

Idag var första dagen på APUn, gick väl helt okej. Är redan en favorit bland barnen och 3-4 killar som är 3-4-5 år är kära i mig och hängde efter mig och när jag väl slutade halv 4 ville dom kramas innan jag fick gå utanför dörren. En av personalen sa "populär redan första dagen, det bevisar att du har gjort ett bra intryck" yeah every body loves me! haha. När jag slutade så cyklade jag hem i ösregn, ringde och pratade med Erik en stund och sen började jag fixa mig, satte på klänning, stumpbyxor och högklackat (ni får se kvällens outfit efter detta inlägget) Familjen + farmor & farfar åt på Elysée idag för att fira mamma, mysigt och super gott!
Nu sitter jag i soffan helt utslagen, tar på krafterna att ha massa barn skrikande runt sig, ska hoppa in i duschen, leta fram ett regn-ställ tills morgondagen och sen ska jag sova. Slutar halv 2 imorgon så det är skönt! Ni får outfit och bilder från kvällen nu i inläggen efter..


Love to love you Erik <3

Idag vid kvart över 2 kom Eriks mamma och hämtade mig så jag åkte med henne hem till Erik. Sen har jag varit där hela dagen och myst, ätit och kollat på LOST tills klockan 9 då mamma hämtade mig. Älskar min Erik <3
Nu ligger jag i sängen och dör snart av nervositet! Börjar min praktik imorgon, ska vara ute i 5 veckor på ett dagis med barn mellan 3-5 år, men jag känner inte alls för det just nu! Dels tycker jag att 5 veckor är förlänge och dels kommer jag sakna mina flickor i skolan. Okej om någon dag så kommer jag lära känna alla och komma in i det och älska barnen, och det som är positivt är att jag har praktik nu och inte efter jul som förra året, hoppas på att jag slipper snön i år för det var inte kul att gräva i en is-sandlåda med barnen ska jag berätta! Så lite positivt får jag se det.
Imorgon fyller mamma även år så när jag kommer hem ska jag göra mig iordning och sen ska vi åka till malmö och äta fondue på Elysé. Hatar att vi är full bil för Erik kan inte följa med då.. Nu ska jag sova, jobbar 9-15:30 imorgon. Puss på er!

Livet är underbart med dig! <3
(haha måste skriva Lottas kommentar som tog bilden "oj Natti du får photoshopa denna, du ser ut som en vit prick jämfört med Erik" haha awe)

RSS 2.0