Choices

Hej på er!
Har inte skrivit sedan i fredags och idag är det tisdag. Men har lite olika anledningar om varför. Hade en fullproppad helg + att det var storm och strömavbrott från 21:00-06:30 här söndag-måndag.
I lördags var jag och Erik uppe med tuppen, hämtade Offe och Julia med bilen och sen körde vi mot destination Ullared! Fy vilken rolig dag vi hade, var där från 9:00-15:00. Och jag kan berätta för er att det absolut var den "värsta" av alla mina Ullareds-besök som jag varit med om, för eftersom att det var lönehelg + snart är det jul så var det ju några till än vi som hade planerat att shoppa haha! På lördagskvällen så hade vi 4 tacokväll hemma hos Erik, och vi var riktigt riktigt trötta efter en lång och underbar dag när vi kramade varandra hejdå och jag & Erik gick och la oss.
På söndagen åt vi första advents-middag hemma hos Eriks mormor och morfar. Sen åkte jag hem till mig och hade ett långt telefonsamtal med Rebecca, tanken var att vi skulle träffas men eftersom att det stormade så tänkte vi att vår power-walks runda fick vänta, vi ville gärna inte ha ett träd över oss.
Igår och idag har jag jobbat på som vanligt, har haft AP-träff ikväll med jobbet så är trött nu. Ska lägga mig i sängen och bara tänka..
Komiskt att det skriftliga provet i Nationella Engelska B detta året handlade om olika stora val, och här sitter jag nu med 2 stora val som jag måste välja mellan. Vet varken ut eller in, hjärtat säger det ena men hjärnan säger det andra..

19 år

Ojdå, skrev i måndags och idag är det fredag. Men jag har haft en fullproppad vecka med massa jobb och barnvakt till Vera & Melker osv.
Igår var det ingen vanlig dag för igår var det Nattis 19års dag! Och min iPhones 1års dag haha. Och jag fick en massa fina paket!! Kvällen spenderade jag med min familj och kära pojkvän och åt god mat. Och fick även träffat Rebecca ett tag på kvällen, vi har bara pratat på telefon och inte setts på hur länge som helst. Hon hade varit och köpt världens finaste ring som hon vet att jag kollat på hur länge som helst.
Ja nu är det iallafall fredag, och Erik kommer nu. Imorgon ska vi upp tidigt, 06:30 ska vi hämta Julia och Offe för att sen åka till Ullared med dom, och på kvällen har vi taco-mys. Blir en bra helg detta!
Puss!

Full av kärlek

Hej på er!
Måndag idag och jag skrev senast i fredags, men jag varnade er att det inte skulle bli några inlägg i helgen.
I lördags blev jag upphämtad av Erik och hans mamma & pappa vid 10:30 sen körde vi in mot Malmö. Älskling och Tommy skulle testköra en bil så jag och Sofia gick runt i stan i Malmö. Fick äntligen hämtat ut min ena Thomas Sabo berlock som varit på lagning. Efter någon timme i stan mötte vi upp Erik och Tommy och åt lunch innan vi körde hem till Erik. Och där sov jag från lördag-sönadag. I söndags satt Erik och jag helt fastklistrade och spelade tv-spel, sen började vi att göra oss iordning för att sen bli upphämtade av mig familj och farmor & farfar. Vi körde vidare till Landskrona för att åka hem till min kusin Mattias, hans fru Annika och deras lilla Erik som fyllde 1 år igår. Fy vad fort tiden har gått! Så vi fikade där hemma och framåt 18:00 hade jag sagt hejdå till min man och kommit hem igen. Hade myskväll med familjen framför tvn med varma mackor och te.
Idag sitter jag på sjukhuset, studien you know.. Missade ju övernattningen förra veckan pga att jag hade influensa så får vara här från idag-imorgon istället. Skönt för jag hinner ta igen massa skolarbeten och bara sitta och vila framför gossip girl.
Om ett tag får jag äntligen gå och äta, har ju fastat och inte ätit förren vid 21:00 igårkväll. Och sen när jag har nästa "paus" mellan blåsningarna som jag gör ska jag gå ner till centralen och köpa lite gott som jag ska äta här ikväll. Hörs sen!
Mår så himla bra just nu! Känslan som jag har i kroppen av att veta att jag har världens bästa pojkvän som älskar mig, och världens bästa vänner får mig att sväva på rosa moln ♥


Ett gott skratt förlänger livet

Satt i bilen tillsammans med mamma och Linus innan nu ikväll för att vi skulle hämta Ida vid stallet. Jag satt i baksätet och Linus satt fram, och när vi startade NRJ så höjde mamma på högsta volymen för det kom en sång som hon gillade, och vi fortsatte att ha det "disco-högt" hela vägen. Tillslut började Firework - Katy Perry spelas på radion och jag som kan hela utantill började sjunga med. Och jag sjöng inte så tyst heller utan rätt så högt eftersom vi hade så hög volym i bilen. Efter ett tag ringer Ida till mobilen (som är sammankopplad med vår bil), vilket gör att radion bryts så att man ska kunna svara i mobilen. Men detta är ju inte alls beredd på så jag fortsätter sjunga för full hals där bak i baksätet, och kan man inte sjunga så får man en så vackert pipig röst när man sjunger refrrängen i firework. Haha som mamma, jag och Linus satt och skrattade åt detta, vi fick oss verkligen ett gott skratt åt min allsång!
Ikväll har jag haft en riktig fredags myskväll, tittat på idol och målat naglarna. Tillslut så knackade det på dörren och där utanför stod min kära pojkvän. Han är hos en kompis här i Lödde men kom snabbt till mig för att hälsa på mig och se hur det var med hans (föredetta) sjuka flickvän. Gulle ♥
Nej hörrni, nu ska jag sova! Imorgon hämtar Erik upp mig redan vid 10:30 här hemma så det lär väl inte bli några inlägg förrens på söndag, men ni överlever ska ni se!
Tycker denna bilden är så söt på oss 2. Och den påminner en verkligen om att vintern snart är här, usch.. Fram med vinterkläderna.

Home is wherever I’m with you

You’re the apple of my eye
I’ve never loved one like you
you´re my darling
you’re my best friend
and Home is wherever I’m with you ♥

Fredagsmys

Hej på er!
En feberfri och glad Natti sitter just nu framför datorn. För nu när jag inte har feber längre betyder det att jag kan träffa min älskade pojkvän imorgon!
Sitter just nu och diggar till musik med ett glas rött vin. Har precis haft taco kväll med mamma, pappa och Linus och om ett litet tag ska mamma och jag ut och köra för att hämta Ida.
Ikväll blir det en myskväll hemma med familjen, längesen jag hade det. Och på ett sätt är det skönt att bara ligga hemma ikväll för jag har fullbokat flera helger framåt, åhh så kul! Vad jag tänker hitta på får ni väl stay tuned och läsa då ;) Ha en bra kväll och en bra helg kära söta läsare!

Bildbomb

Hittade denna texten When I feel sad, I stop being sad and start being awesome instead! och tyckte att den stämde in rätt så bra på mig själv. Jag har övertalat mig själv länge nu att jag är starkast, och det är väldigt sällan som jag är ledsenledsen (visst att jag också gråter ibland, är ändå världens blödigaste person till filmer osv) men jag försöker alltid hitta det positiva i det mesta istället för att sitta och trycka ner mig själv åt skitsaker.
Och hur nu nästa sak som jag kommer skriva hör ihop med det ovanstånde vet jag inte? Men jag tyckte att det passade ihop att lägga in en bildbomb från gamla bilder här mitt i smeten. Fråga mig inte varför, enjoy!
Älskar denna bilden på mig & Linus. Visar verkligen vilken pain in the ass-syster även jag kan vara ibland haha ;) Tagen på mammas födelsedag för 2 år sedan (2/11-2009)

En Natti mitt uppe i action! Tagen i Töcksfors i augusti 2009. Mitt & Eriks sommarjobb som vi hade när vi åkte runt i Sverige med pappa om ni (trogna läsare) kommer ihåg? Vi tävlade iallafall i bowling, jag & Erik mot pappa, och den som vann fick ta dubbelsängen på hotellet. Pappa vann men vi är ju så snälla och söta så vi fick sova i sängen ändå hihi. Och denna bilden kan jag leva på länge, där faktiskt jag som annars är blek har liiiiite färg, yääääh!

Julafton 2009 så kom det två jäkligt snygga tomtar hem till oss!

Vi var på läger i 2an (början på 2010) och medans dom flesta lekte runt så blev jag satt på en stol och fick hacka det värsta som fanns att hacka till tacokvällen, lök. Ja ni ser hur tårarna rann och jag var arg haha.

Haha undra hur mycket jag ångrar mig om jag lägger ut denna?? Tagen typ i början på 1an, tror vi hade tävling i vem som gjorde fulast min och jag ser ju ut att vinna detta?
Tagen i 2an, haha ni kan ju inte tro att jag har gjort mycket i skolan med alla dessa sjukheter som är tagna på bild? Jodå! Men det är sån här jag är, kan inte hjälpas.

Pappa skulle hämta varor på sitt lager och Linus och jag passade på att leka i trucken.


Ny frilla

Blev ingen mer uppdatering igår vilket ni kanske har förståelse till. Somnade 14 och vaknade upp 19:00 med 2 duntäcken på mig och helt genom svettig, haha mysigt va? Men det var bra för har hört att man svettas ut febern då.
Idag, onsdag, är jag hemma från jobbet också. Febern har sjunkigt men min kropp är helt utkörd. Orkar inte gå många meter utan att bli helt svimfärdig och genom varm. Men trots lite feber i kroppen och en helt utpumpad kropp så cyklade jag och Linus ner till frisören, som ligger 500 meter ifrån där jag bor och klippte oss. Min frisör har fullt upp oftast och jag ville verkligen klippa mig innan helgen så jag proppade i mig alvedon och klädde på mig massor av kläder. Det var jobbigt att sitta upp så länge, men snygg blev jag! Min frisör är så otroligt duktig. Och det blev en hel del extra minuter i stolen, hon ska alltid beröma mig för att jag har så otroligt tjockt hår, och sen tycker hon bara att det är ett plus att jag har själv lockigt hår. Så efter att jag är färdig klippt ska hon alltid hålla på att försöka få upp lockarna osv, medans jag själv plattar ner dom haha. Men brukar ju vara så, dom som har platt hår vill ha lockigt och tvärt om.
Har kommit på en egen diet, vill ni ha platt och fin mage som jag har förtillfället (haha..) så ska ni inte äta någon mat (vilket jag inte kan när jag är sjuk), endast jordgubbs- och pepparkaksfil och nyponsoppa går bra. Kanske lite te också. Sen ska ni vila mycket under massa filtar vilket gör att ni svettas och tappar kilo. Nathalies-diet?? Eller nej, kanske inte håller så bra i längden, men förtillfället är jag för jäkla snygg! Både med platt mage och en riktigt snygg ny frilla!
Godnatt!
Och när vi ändå håller på att prata om snygghet? Hittade denna bilden från nyår 2009, bara jag som lyckas bli såhär snygg på bild? ;)

Sjuuuk

Skrev aldrig igår (måndag), jobbade från 12:30-16:30, började redan vid 1 tiden att känna att jag hade ont i nacken, trodde att det var som jag sovit snett med huvudet, men sen gick det onda ner i hela ryggen + hela överkroppen. Och när jag kom hem så hade jag jätte mycket feber, och det onda i överkroppen gick över till att ha ont överallt.. Så har väl antagligen fått influensa. Så hela kvällen igår låg jag och grät för jag hade ont överallt, t.o.m när jag andades. Och inatt har jag inte fått mycket sömn, vaknat hela tiden och drömt mardrömmar osv.
Idag var tanken att jag skulle till sjukhuset med fick strunta i det för jag mår inte det minsta bättre, snarare sämre eftersom jag har fått ont i halsen nu också. Haha och ja jag är värre än en kille när jag är sjuk, klagar hela tiden. Pappa är snäll och kom precis hem med nyponsoppa, pepparkaksfil och jordgubbsfil + 2 frukostbullar och en tidning. Min kropp vägrar att äta vanlig mat när jag är sjuk så nyponsoppa och fil blir perfekt idag.
Tur att jag har så snälla syskon som stoppade om mig såhär fint i soffan igårkväll när jag frös:


Första inlägget

Skriver just nu första inlägget från min nya dator!
Har varit med min kära pojkvän i helgen. Sov hos honom i fredags och han sov här igår tills idag. Igår var vi även en sväng på Center Syd för att jag skulle köpa dator högtalare och ett nätverkskort, och farsdag present eftersom det är fars dag idag. Så nu har min ängel fixat så jag har internet på datorn också, vad skulle jag gjort utan honom?
Idag har jag dämpat söndags ångesten med att spela en massa sims 3 + att titta på modelljakten. Hade tänkt gå och lägga mig nu för jag börjar känna mig sjuk + att jag börjar få ont i lungorna igen. Förvånar mig inte med tanke på att jag ska till sjukhuset (till den studien som jag är med i) på tisdag-onsdag och sova där, och alltid när det börjar närma sig så blir jag dålig i mina lungor. Typiskt med tanke på att det är lungorna som är ens "verktyg" när man är där.. Som tur är så är det 4 av 6 gången jag ska dit så är snart färdig!
Får ju inte heller glömma att skriva grattis till min kära lillebror Linus idag som fyller hela 12 år! Och kan ju även passa på att skriva grattis till mig & Erik som hade 4 år och 1 måndag i fredags (11/11).
Nej hörrni nu ska jag bädda ner mig i sängen, vi hörs väl imorgon!
Var längesen jag laddade upp en bild så passar på att lägga upp denna bilden (som faktiskt är tagen för 2 år sedan på Linus födelsedag) på mig och min kärlek ♥

50% sale!

Ojdå har inte skrivit sedan i söndags och idag är det torsdag, men jobbet tar tid!
Jobbar över en massa hela tiden, och igår så kom min älskling hit för att hjälpa mig med att bygga en dator, ni ska bara se den!! Jag har "egen designat" den och beställt massor med delar. En ljusrosa stationär dator är det, skitcool!! Vad skulle jag gjort utan min tekniska pojkvän som spenderade kvällen här igår till att bygga den? ♥
Idag har jag jobbat hela dagen, och när jag slutade så åkte jag och mamma till Nova Lund för att gå på Bikbok som hade 50% rea på hela butiken, kom hem med en massa fint!
Nu ska jag ha torsdags mys, fixa lite på rummet och duscha. Imorgon stänger jag min förskola, vilket betyder att jag slutar 17:30, sen ska jag åka direkt hem till min man och sova där.
Vi hörs när vi hörs!

Bio

Fy vilken bra helg jag har haft!
I fredags så skulle jag slutat 16:00, men fick gå redan 12:00 eftersom vi bara hade 1 barn på min avdelning och 4 på avdelningen som vi samarbetar med. Perfekt, kom hem och kunde städa klart tills mormor & morfar kom ner från småland. Sen kom även min älskade pojkvän, och efter ett tag kom även farmor, farfar, Mattias, Annika och deras lilla Erik. Erik fyller 1 år den 20/11, sjuukt hur fort tiden går! Han hade redan börjat gå och prata så smått. Vi hade iallafall en trevlig kväll med god mat, tårtbuffé (tror vi hade 5 olika tårtor + massa kakor) och en massssa fina presenter! Nyfiken som jag är så "fick" jag också Eriks present i fredags, även om jag inte fyller år förrens den 24, men när han frågar om jag ville ha den då eller på min födelsedag så kan jag faktiskt inte, nyfiken som jag är, vänta tills den 24. Vad jag fick av Erik lär ni märka inom en snar framtid, nu blev ni allt nyfikna va??
När vi hamnat i matkoma så gick jag och Erik och bäddade ner oss i min säng.
I lördags spelade vi tv-spel med Linus hela morgonen och förmiddagen, sen körde jag och Erik till Elgiganten för att jag skulle köpa en ny plattång, en lyx-plattång minsan, 1200 kr är inte billigt inte! Nu jäklar kommer jag gå runt med snyggt hår! Sen körde vi hem till Erik där vi hade huset för oss själva (tillsammans med Mio såklart) och god mat och tittade på AFV (vår tradition) och film.
Idag (söndag) började jag och Erik morgonen med att spela tv-spel innan vi gjorde oss iordning, sen åkte vi, Eriks mamma och Eriks mormor & morfar mot Lund för att se Tintin på bio, fy vad läskigt/bra animerad den var! Vissa såg ju ut som riktiga människor.
Nu ikväll har jag bara slappat framför tvn, och detta blir ett sånt jobbigt långt inlägg igen så får väl avsluta här. Hörs imorgon!

Stress, stress, stress

Ojdå, torsdag idag och har inte skrivit sedan förra torsdagen. Men denna veckan har jag inte varit hemma många timmar.. Kan berätta hur min vecka sett ut:
Fredag: älskling hämtade mig här hemma när jag kom hem från jobb och då körde vi till center syd för att köpa ett tv-spel som vi väntat på hur länge som helst, sen satt vi och spela det hela kvällen hemma hos Erik innan vi gick och la oss.
Lördag: jag och Erik gick en runda i stan i Malmö, lämnade bland annat in min Thomas Sabo berlock som gick sönder på Rebeccas student (ja den 10/6, vet att jag är långsam), och fick även ett riktigt fint Thomas Sabo smycke skrin av Erik. Sen mådde Erik inte alls bra så jag åkte hem från honom vid 4. Hann bara duscha och sen åkte familjen + Fridas familj för att spela bowling. Sen kom även Frida hem hit, och vi har inte träffats sedan augusti så vi hade en massa att prata om! Och när vi kom in på att prata om gamla minnen så kom vi på ett gammalt X-box spel som vi spelade när vi var mindre, så vi satt och spelade det halva natten.
Söndag: sova och vila och titta på tv, låg i pyjamas halva dagen enda tills jag träffade Rebecca
Måndag: jobb, sen hem snabbt och byta om för att äta ute med Rebecca och Caroline.
Tisdag: jobb, sen hem snabbt för att sen åka till IKEA med familjen för att äta och köpa dator stol
Onsdag: Mammas födelsedag ♥ Jobb, sen hem snabbt för att byta om och sen gå på hockey med familjen (och i kön när jag skulle köpa godis på Malmö arena så stod ingen mindre än Big brother Martin bakom mig och Ida!! Blev i chock, känns ju som man känner honom efter att ha följt BB haha.
Torsdag (idag): jobb, sen tog jag bussen till Malmö för att träffa farmor. Vi åkte till Mobilia och åt/fikade, sen gick vi rundor och jag fick välja ut kläder/smycken till min födelsedags present som jag får imorgon. Fyller ju inte förrens den 24 november men eftersom att både jag, mamma och Linus fyller i november så kommer mormor & morfar ner från småland imorgon, farmor och farfar, min kusin Mattias, hans fru Annika, deras Erik och min älskade Erik och firar oss 3. Ska bli en kul kväll!
Ojdå vilket långt inlägg detta blev.. Applåder till er som orkade läsa om min stressiga vecka!

RSS 2.0