Fiskar lever under vattnet

Igår kväll följde jag med Sofie & Filip ut på havet med Filips båt. Vi åkte i vågor och jag flög som en vante längst fram i båten, haha som vi skrattade åt mig. Sen stannade vi på en sandbank och badade. När vi kom tillbaka till bryggan stod jag och Sofie och väntade på Filip som skulle låsa båten:
Sofie: haha så kul fall du hade ramlat i nu Filip
Filip: det har jag faktiskt gjort här en gång, fast då var det vinter och 3 grader i vattnet
Sofie: ja men hellre att man ramlar i när det är fruset än nu på sommaren
Natti: nä? nu på sommaren är det ju i alla fall lite varmt i vattnet
Sofie: ja men tänk så ramlar man i så ligger det en ål där nere
Natti: ja men dom finns ju på vintern också *säger det som Sofie är dum i huvudet* asså Sofie, fiskar lever under vattnet? *efter ett tag* nej under isen menade jag!
Haha som vi 3 skrattade åt den kommentaren, kom inte på att jag sa fel först men sen fick jag rätta min mening. Inte lätt alltid..

Broken hearted girl..

Har inte skrivit på hela veckan. Ni som vet hur det känns att förlora någon man älskar vet känslan som jag lever med nu. Jag tvingas gå runt varje dag med en stor jävla klump i magen som bara växer och trycker sig upp i halsen och tillslut så kommer tårarna. Jag tvingas gå runt som en idiot som inte kan fixa detta som här hänt. Jag tvingas gå runt och fake skratta och le varje dag när jag istället skriker och gråter inombords. Det är ett stort hål i mitt hjärta som bara blir värre och värre för varje dag som går, för när dagarna går och inget blir bättre så börjar man inse att detta är ingen mardröm som jag kommer vakna upp ifrån. Detta är mitt liv... Det är sjukt hur fel man kan ha, allting kändes rätt med Erik. Vi hade t.o.m planerat framtiden tillsammans, att vi skulle flytta ihop och att vi skulle ha 2 barn tillsammans. Jag kan knappt sova på nätterna för då drömmer jag om den underbara tiden vi hade tillsammans och vaknar bara upp i tårar.
Jag har aldrig gråtit såhär mycket och jag önskar bara att allting blir bra. Jag önskar över hela mitt hjärta att detta bara är en dröm som känns så verklig, men tyvärr inte ens jag får allt jag vill ha...

Jag är nere på botten..

Igår tog det slut mellan mig och Erik. Efter snart 3 år.. Jag är helt förstörd och kan inte sluta gråta. Somnade gråtandes klockan 4 inatt och vaknade gråtandes klockan 8 imorse. Jag har bara ätit en köttbit och en potatis på hela dagen igår, det är det enda. Jag kan inte sova, jag kan inte äta och tårarna bara rinner.
Mina vänner är iallafall dom bästa i världen. Ringde till Emma, Sara, Josse, Malin och Sofie igår och alla sa att dom kunde komma till mig. Jag umgicks med dom igår och då fick det en på lite bättre tankar. Det värsta är när man är själv. Malin kommer till mig vid lite över 12, hon om någon med sin sjuka humor måste kunna få mig på bättre humör. Detta är min blogg, jag skriver innehållet och nu när jag mår så sjukt dåligt så får vi se hur mycket uppdatering det blir, ni får leva med att det blir några ledsna texter för jag måste få ut allting!

Göteborg

Erik och jag hade det jätte bra tillsammans i Göteborg. Kom dit med tåget vid halv 11 på morgonen och gick till hotellet för att lämna väskorna. Sen gick vi i stan och åt lunch och shoppade. På kvällen åt vi på Hard Rock Café och satt vid bordet bredvid Carin och Daniel Da Silva.
I fredags gick vi i stan innan vi tog tåget hem vid 3. Var hemma igen i Lund klockan 6 då vi spenderade kvällen hos Filip tillsammans med Sofie.. Där fick ni min Göteborgs resa, hade kunnat skriva mer men jag orkar seriöst inte. Kul att ha den här i arkivet när jag tittar tillbaka om några år.

Snart åker vi!

Jobbade som sagt i Höllviken idag. Stod i en affär och delade ut smakprover på müsli till kunder. Jag vill inte skryta med jag var där från 10.00-16.00 (minus 1 timmes lunch) och jag fick 1000 kr idag! Ändå helt sjukt, det är 200 kr i timmen. Passar ju bra för imorgon ska jag och Erik till Göteborg. Jag blir hämtad här vid kvart över 7 på morgonen imorgon så jag hinner och orkar nog inte uppdatera bloggen innan jag åker, och jag tänker inte göra det där heller. Vi sover på hotell och kommer hem på fredag kväll, men då ska vi till Filip så vi får se helt enkelt när jag bloggar! Blir sent på fredag kväll eller på lördag. Ha det bra sötnosar!

Sommar?

Jag har inte orkat/hunnit uppdatera bloggen sen jag kom hem från Småland i söndags kväll. Hade riktigt kul på släktträffen och jag träffade många av mina nästkusiner som jag inte ens visste att jag hade!
Igår kom Erik till mig, vi hade inte träffats på några dagar för han har varit på Sweden Rock så det var mysigt att få träffa honom. Han har sovit här tills idag och åkte hem vid 1. Resten utav dagen idag har jag inte gjort så mycket förutom att städa lite. Skulle lägga mig ute i solen men då ändrades vädret och det blev ösregn och åska! Känns absolut inte som sommarlov och jag har fortfarande inte fått känslan "åh yes äntligen sommarlov! Kunna ligga på stranden hela dagen och vara ute med kompisarna på kvällen" nä vi får hoppas att vädret ändras.
Imorgon ska jag upp tidigt för att jobba i höllviken, så uppdateringen blir seg på dagen men vi hörs på kvällen när jag kommer hem! Nu får ni lite bilder som jag tagit med min mobil i småland, bilderna från släktträffen kommer också sen.
Mina 5 åriga nästkusiner som är tvillingar ville "leka" med mig hela tiden. Haha båda Adrian och  Elias skulle brottas, dom var Sverige och jag var Skåne (som inte tillhörde Sverige enligt dom!) haha hatet mot Skåne börjas tidigt för visa ;) Adrian blev fixerad i min mobil och tog denna bilden utan att jag visste det haha

(osminkad) men ändå en glädjespridande bild som Ida tog på en rastplats. Skulle fotas framför en buske också när jag ser att jag står i ett spindelbo!! Fyfan trodde jag skulle svimma och jag skrek över hela småland. Ida tyckte iallafall det var kul och ångrade att hon inte fick det på film haha.

Släktträff

Blev väkt av mamma för 27 minuter sen, om typ 1½ timme åker jag, mamma & Ida till Vetlanda för att gå på släktträff! Jag har aldrig haft problem med finnar (har typ fått en i taget som aldrig har synts) men vad är oddsen att jag får tre stycken på min haka just när jag ska åka och hälsa på folk i min släkt som jag aldrig träffat?!
Igår på avslutningen så uppträde vi till Markoolio - sommar & sol, det gick skit bra och var riktigt kul! Farmor var med på avslutningen så hon filmade och filmen ligger uppe på min facebook! På kvällen åkte jag till Sofie där även Josse, Malin och Emma var. Vi hade det riktigt trevligt med massa kräng! Sen blev jag hämtad runt halv 12.
Nä nu måste jag packa min väska och klä på mig, orkar inte sminka mig nu och eftersom vi åker bil direkt till restaurangen så får jag sminka mig i bilen (kommer bli snyggt?) 
Jaja jag kommer hem imorgon igen, för efter släktträffen åker vi upp till mormor & morfar och sover där. Pga min dåliga uppdatering som jag har haft så kommer ni inte märka att jag är borta 1 eller 2 dagar, sakna mig nu inte för mycket! Pusshaj ♥

Imorgon blir det show!

Har varit mycket denna sista veckan därför har jag inte hunnit uppdatera bloggen. Jag hatar folk som skryter om sina betyg och vill inte vara den som skryter men måste bara säga en sak.. jag klarade min Matte B idag!!!!
Fattar ni jag får godkänt, ni ska bara veta vilken härlig känsla det är haha. Har precis kommit ut ur duschen och nu ska jag lägga mig, imorgon har vi skolavslutning och vi ska uppträda med sommar & sol - markoolio på teckenspråk. Farmor ska följa med och titta så ska be henne filma med min mobil (jag och Malin är Markoolio så det får ni inte missa haha) Jaja nu ska jag fläta mitt hår så det blir fint inför imorgon, vi hörs väl när jag kommer hem!
Min sommar börjar bra, matten klarad, imorgon är det vår grymma avslutnings show och om exakt en vecka åker jag och Erik till Göteborg tillsammans!

Kul väder?

Jag förstår inte hur vädret har kunnat vända om så här snabbt. Igår var det 20+ i luften, sol och blå himmel och jag låg i bikini och badade i en pool. Idag regnar det och är 13 grader ute, stackars 3orna på min skola som tar studenten idag. Ska snart till Emmas storebror som tagit studenten, Malin ska också dit så det är tur att man känner någon sen innan haha. Klänningen och klackarna har åkt på och nu ska jag snart sticka till bussen. Blir dock ingen sen kväll för jag måste plugga till imorgon, ger inte mig ska göra om mitt prov för 3e gången för jag SKA ha MVG i slutbetyg i idrottsskador & massage. Jaja vi hörs säkert när jag kommer hem, får se fall jag tar några bilder puss!

Bilder från Tosselilla

Har tjatat hur länge som helst om att jag ska lägga in bilderna från Tosselilla, och nu är det 2 veckor sen vi var där så tänkte att det var på tiden att lägga in dom nu.. Haha inte världens roligaste bilder men alltid kul att ha dom i arkivet som minne:
Precis kommit dit

Måns Zelmerlöv

Måns och Jill Johnson

Amanda Jensen


Massa folk, var 15 000 där.

Så där var dom bilderna, nu ska jag sova. Godnatt!



Ön i Malmö?

Haha måste bara skriva dagens kommentar som jag sa i onsdags, jag och Sara tog ju tåget till Malmö efter skolan. När vi satt på centralen och väntade på att stadsbussarna skulle komma där det kom en där det stod "Ön" på.
Sara: ön, vart ligger det?
Natti: jag vet inte, men det kan ju inte gå bussar ut dit? För är det en ö så är det vatten runt om och då kan det inte köra bussar dit?

Haha den blondaste kommentaren tycker ni inte? Jag har nog inte hört talas om broar...

Första doppet!

Älskling kom till mig i fredags vid 4 tiden, vi åt mat och sen gick vi ut och gick. Vi hamnade hemma hos Filip och satt med när han åt mat, sen åkte vi till Bjärred för att köpa glass vid långa bryggan, mysigt. Sen gick jag och Erik hem till mig igen och satt ute i uterummet med tända ljus och spelade skip-bo och jatzy. Sen somnade vi.
Igår vaknade vi, åt frukost och gjorde oss i ordning och sen cyklade vi till ICA för att köpa lunch. Blev thaisoppa med kyckling och en macka med kantareller + en riktigt god röra! Älskar Eriks mat haha. Vid 4 åkte vi hem till Erik. Åt mat och på kvällen tittade vi på film. Sen framemot 12 på kvällen satte jag och Erik oss ute på deras uteplats med täcken och kuddar och pratade, jätte mysigt.
Idag har vi varit ute och gått en lång runda med Mio och bara legat och slöat och spelat skip-bo i solen. Sen åkte jag med Erik och hans familj till deras mormor och morfar för att äta mat där. Innan maten badade vi i deras pool, första doppet för detta år! Vi kom på att jag har för mycket luft i mitt huvud eftersom det flyter när jag försöker komma under vattnet haha. Sen blev jag hemkörd vid 7 på kvällen. Nu sitter jag och tittar på "monster till svärmor" med pappa, ska sova snart för jag är riktigt trött! Imorgon är jag ledig från skolan så det blir en lång sovmorgon, skönt. Hörs då!
Filips, min och älsklings mjukglass
Eriks och min underbart goda lunch!

Och såhär vackra är mina naglar nu, haha dom var redan förstörda efter badet i poolen men Erik ville göra det lite värre :)

bloggtorka...

Jag tycker inte det är kul att blogga längre för jag har ingen inspiration, har haft så mycket i skolan denna veckan så jag har helt enkelt inte haft tid heller. Igår slutade jag skolan vid 4 och då åkte jag och Sara in till Malmö och var där i några timmar och åt osv. Hade riktigt kul!
Nu ska jag hoppa in i duschen och raka benen. SMHI säger att det ska bli 21 grader och sol imorgon så shortsen åker på! Får se fall jag hinner blogga mer ikväll eller imorgon. Helgen är iallafall fullbokad. Imorgon sover Erik här och på lördag sover jag hos honom, myspys!
Vi höres.

Barack Obama

Sitter och skriver ett arbete om Obama just nu som jag ska redovisa på torsdag. När jag är klar ska jag plugga lite naturkunskap och Matte B. Usch mycket denna veckan, typ alla andra jag känner har inga läxor kvar menmen så är det. Ska lägga in bilderna från tosselilla osv ikväll!

RSS 2.0