Händelserik helg..

Jag har inte hunnit skriva. Har hänt mycket och varit mycket i skolan.
Allt började i fredags när jag hämtade min Erik på centralen i Malmö då han kom hem från Wien. Vi hann knappt sätta oss i bilen innan Eriks pappa ringde och berättade att Eriks grannars barn varit med om en bilolycka och föräldrarna hoppat in i en bil till akuten och trodde att de glömt att stänga av spisen. Så jag och Erik åkte dit för att kolla det.
När vi kom tillbaka till Eriks hus igen (hade varit inne hos grannarna i max 7 minuter) så hör vi hur det knakar i huset och hur allt ligger huller om buller. Japp.. Det hade varit inbrott och det som knakade var tjuvarna som smög ut. Vi har alltså varit i samma hus som tjuvarna.. Jag brast ihop, började skaka och sprang ut ur huset och ringde 112 så fort jag kunde medan Erik hämtade en annan granne.
3 polisbilar, massa poliser och en polishund kom. De hade tjuvarna på spår men det försvann en bra bit bort från Eriks hus. Vilka idioter, det är tydligen svårt att veta vad som är "mitt och ditt"...
Vi bor i Eriks hus nu, på dagarna går det bra men på kvällen så är det jobbigt. Då "hör" vi en massa ljud så vi får tända upp i hela huset haha...
Iallafall! Imorgon är det torsdag och Erik är ledig. Vi får se vad vi hittar på! På fredag kommer Lotta och Fili

En riktig pudding

Känner mig ovanligt snygg just nu. Sitter med en bulle på huvudet, ruffsigt hår hänger ner och med en tandkrämsfläck på kinden. Jag som aldrig har finnar har fått världens innebrännare på kinden och jag har panik typ, så försöker torka ut den med tandkräm haha..
Sitter och kämpar med mitt skolarbete och springer mellan datorn och tvättstugan. Håller på att tvätta en massa tvätt då jag flyttar hem till Erik i 1 vecka imorgon och kom på att jag knappt hade några rena underkläder och strumpor, smart!
Ska snart börja städa här hemma. Farmor och farfar kommer lite senare och ikväll ska jag hämta min Erik i Malmö. Vi ska ha födelsedagsfirande för Erik ikväll, så såfort Linus kommer hem ska vi sätta igång att baka en tårta!
Ha en bra helg!

Inget att förlora

Hej och välkomna till en blogg som numera skrivs av en tjej som blivit handikappad.. Jag kan på riktigt inte röra mig sedan mitt magplask igår när jag pratade med Erik i telefon. Min nacke är alldeles stel och jag är helt blåslagen. Usch..
Tur att jag bara har suttit hemma i pyjamas hela dagen. Ja idag är en sån dag, när jag inte ens orkar ta ner håret från min "sov-bulle". Har suttit och skrivit på min artikel som ska lämnas in till skolan nästa vecka. Vill bara bli färdig med den! Usch vad jobbigt detta är..
I pauserna mellan mitt skrivande sitter och och tittar på bilder från Mallorca och lääängtar tills Erik och jag sitter på flygplanet dit.
Längtar tills imorgon också. Då är det fredag och jag ska hämta Erik på Malmö C då han kommer hem från Wien. Ska baka en tårta till honom och sen ska vi fira.
Eriks familj åker till Österrike imorgon så jag flyttar hem till Erik hela nästa vecka, ska bli mysigt!

Grattis på födelsedagen världens bästa♥

Idag är det min andra halvas födelsedag. Men tyvärr kan jag inte fira Erik idag då han är i Wien, så jag fick ringa och sjunga för honom istället. Han kommer ju hem om 2 dagar så får fira honom då!
Annars då? Har varit i skolan idag. Var på en föreläsning och efter det så åt jag thaimat till lunch med min grupp. Efter lunchen så spelade vi in en teater till vårt arbete och vem kommer inte och sätter sig vid bordet bredvid om inte Katerina som var med i Big Brother 2011! Haha låter sjukt att säga det men man blev lite starstruck av att se henne, och chockad! Men det var roligt. Haha rätt roligt att Nona som inte alls visste vem det var bad dom att gå där ifrån då vi spelade in en teater. 
Just nu sitter jag med en ispåse på huvudet. Ringde somsagt och sjöng för Erik precis och när jag sjöng så stod jag på fel håll på min datorstol och lutade mig bakåt mot ryggstödet, jo smart... Stolen ramlade bakåt och jag trillade efter och gjorde magplask på golvet. Huvudet, hakan och hela armen fick sig en rejäl smäll, mitt fina örhänge gick också sönder.. Tur att jag inte hunnit städa så stolen landade på en enorm klädhög på mitt golv, så blev fallet liiite mjukare. Haha usch vad ont jag har överallt! Kan knappt röra nacken.. 
Erik fick sig ett gott skratt iallafall och fick säga "vad var det jag sa" då jag är expert på att gunga på stolar.
Nej nu ska jag gå och ta en alvedon eller något innan min nacke domnar av helt!

Mallorkiska?

Haha vet inte om jag ska skratta eller gråta eller ens vågar skriva detta i "dagens kommentar" (som jag heeelt glömt bort att jag hade)
Jag och Ida var i Malmö idag och efter att vi hade fikat hos farmor & farfar så körde vi inom Maxi för att Ida skulle köpa saker till skolan.
Inne på Maxi var det bokrea och jag hittade en bok som jag vill köpa med mig när Erik och jag ska till Mallorca men jag struntade i det. När vi gick ut ur butiken ångrade jag mig:
 
N: Undra hur länge bokrean håller på? Jag skulle kanske köpt den boken
I: Men det är ju flera månader tills ni åker, varför köper du inte en bok där nere? (Ida menade på Sturup)
N: Nej jag vill ju köpa en svensk bok, inte en bok på Mallorkiska! Eller spanska menar jag!!
 

Haha ja.. Det är inte lätt när det är svårt. Speciellt inte när man gör något som jag är expert på, pratar innan man tänker..

Sugar rush

Jag har så mycket i skolan nu så jag hinner inte skriva..
Skrev senast i onsdags och idag är det måndag. Har varit med min älskling hela helgen. Vi firade Eriks födelsedag med hans familj i lördags då Erik är i Wien nu och fyller år om 2 dagar. Och när Erik kommer hem så är hans familj i Österrike. Så det blir en massa kalasfirande, men det är bara kul! Jag längtar till fredag då Erik flyger hem igen för då ska han fira sin födelsedag med sin extra familj (min) + farmor och farfar. Vill ge mina paket nu, haha det är nog roligare att ge än att få!
Jag körde Erik till tåget igår så jag är bilvakt i 1 vecka nu till den finfina bilen. Får se om det blir några utflykter.
Ikväll har jag varit med Ida på Emporia och shoppat lite och sen körde vi inom till farmor & farfar och fikade.
Nu ligger jag här och har precis lyckats installera Office på min dator. Word är ett måste om den ska med till skolan! Det var minsann inte lätt att installera då jag har Windows 8 + ett helt nyinkommet Office-paket. Var nära att börja gråta när inget gick men tillslut gick det! Envis som jag är..
Nu ska jag sova. Sitter hemma hela dagen imorgon med mitt arbete så vi får se om det blir något inlägg!

Happy happy

Jag känner att jag knappt hinner med bloggen. Just nu har jag jätte mycket i skolan! Ett stort enskillt arbete + ett grupparbete... Men jag kämpar på!
Har varit hemma idag och jobbat med skolarbetena.
I eftermiddags åkte jag till Barsebäcks golfklubb för att träffa chefen där, och efter 10 minuter gick jag där ifrån med något jag trodde skulle vara ett sommarjobb men som blev mycket bättre! Börjar jobba nu i april enda fram till september, woho! Så nu jäklar ska jag tjäna pengar så jag och Erik kan shoppa loss när vi åker in till Palma en av dagarna vi är på Mallorca i sommar! 
Nu ska jag sova, har en heldag i skolan imorgon. Natti natti

Världens bästa ♥

I fredags satt jag uppe på mitt rum och lekte med min dator när Erik kom. Och med sig hade han en stor bukett med blommor, bara sådär. Är han världens bästa pojkvän eller världens bästa pojkvän?
Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar min fina Erik! Han betyder så himla mycket för mig! Utan Erik så hade mitt liv varit meningslöst ♥
 
 

Don't wake me up

Jag har knappt varit hemma och har därför inte hunnit blogga. Det är redan tisdag idag, läskigt hur fort dagarna går..
I fredag kom Erik hit. Vi hade fredagsmys. I lördags åkte vi till Center Syd för att jag skulle köpa presenter till Tilda, sen körde vi hem till Erik och där har jag varit fram tills idag. 
I lördags kollade vi på Melodifestivalen och lyckligt nog så vann Robin! Vi satt nervösa när Yohio vann folkets röster men som tur var räckte inte det. Undra vad resten av alla länderna hade sagt om vi skickat honom eller låten där dom sjöng Jalla jalla? haha lite pinsamt. Hade ju varit roligt om Sean Banan vann haha.
I söndags hade vi kalas för Erik och Tilda där deras släkt kom. Och igår (måndag) fyllde Tilda 19 år så vi gick upp och sjöng för henne och firade henne. 
Jag kom hem imorse och hade tänkt gå ut och gå en lååång powerwalk i de fina vädret nu. Har ju lite inspiration nu när vi ska utomlands, måste tänka på beach 13! Haha..

Port de soller

Både Erik och jag är lika lyckliga just nu. 
I helgen så bokade vi en resa till Mallorca! I augusti så flyger vi ner till värmen i 1 vecka, vi är "säkra" om vi får en regnig sommar här i Sverige för då har vi 1 vecka med sol iallafall haha.
Ni kan ju gissa hur mycket man längtar! Har laddat ner en nedräknings-app i telefonen så jag sitter och räknar ner dagarna tills vi åker.

Scream & shout

Bloggen fungerar väl lite halvdant just nu. Jag har inte orkat..
Halva veckan har gått och idag är det onsdag.
I måndags efter skolan så gick jag med Nona och Malin till Rose Garden och åt lunch, vi rullade där ifrån när vi var färdiga och då gick vi i lite affärer i stan innan jag åkte med farmor hem.
I tisdags så var jag ledig från skolan så då åkte jag in med farmor och farfar och gick i stan och på Emporia. Sent på kvällen så körde jag mot Sturup för att hämta mamma och pappa som kom hem bruna och fina från Dubai. 
Idag har jag också varit ledig. Har haft en lugn dag hemma och varit ute på en lång power walk, får ju passa på när det var 13 grader och sol
Ikväll körde jag med Ida in till Helsingborg för att möta upp en tjej som sålde en pälsväst till mig. Sen har jag fixat det sista på Eriks present och letat upp en present till Tilda.
Nu hade jag tänkt gå och lägga mig. Ska in till skolan imorgon och min fina Erik är så snäll som hämtar upp mig och kör mig in till Malmö.
Tänkte att jag kan lägga upp lite bilder från några veckor bakåt, har varit dålig på det..
 
Erik & jag hade en myskväll en söndag med film och varm oboy med mini-marshmallows 
 
I lördags när jag och Erik var på IKEA så köpte vi en ny blomma till mitt fönster. Var rätt kul att jämföra den gamla och den nya, inga gröna fingrar här inte haha..
 
Fick en fin liten gräsgubbe av farmor när vi var i stan igår. Tänker på min fina Sara varje gång jag ser den ♥

Taken over

I torsdags var det sista dagen på min praktik. Det var med blandade känslor jag lämnade förskolan, men jag vet att jag kommer tillbaka dit igen om 1 år.
På kvällen körde jag till Väla med farmor, farfar och Ida. Försöker hålla igen med pengarna men hittade en ny skolväska eftersom min gamla slitits ut.
I fredags var jag i skolan och träffade klassen som också har praktik i samma kommun som jag. Sen hämtade farmor och farfar mig och jag körde hem och hoppade direkt i duschen. Åkte sen hem till min älskling. Vi satt och kollade på resor utomlands för vi är riktigt sugna på att åka någonstans i sommar. Tanken var att vi skulle åka in till en resebyro i Malmö igår men efter att ha gått ett varv på ett fullspäckat IKEA och shoppat loss så kände vi oss inte sugna på att åka in till stan och leta parkering.
Igår var vi hemma hos mig, åt god mat, kollade melodifestivalen, spelade vårt datorspel tillsammans (vi är det bästa teamet nånsin haha) och sen kollade vi på en film med en av mina favoritskådespelerskor, Blake Lively.
Idag var det vår ute. Så jag och Erik gick ut en runda och gick, lämnade tillbaka filmen vi hyrt och köpte med oss varsin glass hem.
Nu hade jag tänkt sova, skönt när det är söndag och att man inte har någon som helst söndagsångest. Ska åka med farfar in till Malmö imorgon och ha 2 lektioner i skolan. Sen går jag till Rose Garden med Malin och Nona och äter buffé till lunch, åh thai-mat, längtar!

RSS 2.0