Då var julafton över..

Hejsan
Får väl säga förlåt igen för att jag är seg. Men har varit mycket nu över jul.

Fredag:

Avslutning i skolan, åkte buss och var vid centralen vid 20 över 10 då jag mötte Sofie & Emma. Sen gick vi till 3.an och tog skolbussen till Star Hotel där avslutningen var. Jag kom på en sak när jag satt där och såg min musiklärare spela; "shit vad jag kommer sakna honom" :/ Han var snäll och gav mig ett VG, med tanke på att jag inte haqr sjungit. Efter avslutningen åkte jag in till stan där jag mötte Älskling <3 Sen tog vi 137 ut till Nova Lund och mötte Sofia & Tilda, gick och åt och sen letade vi julklappar. Hittade äntligen till mamma och pappa, fick bli 4 kaffe-koppar från Indiska och imed att dom älskar golf så köpte jag 200 golf-peggar och fyllde kopparna med, lite kul tyckte dom. Sen åkte vi hem från Nova vid 4 och när jag kom hem hände inget speciellt..
Lördag:
Åkte till älskling vid halv 3 tiden, sen vid 4 åkte hans familj på julfest så då kollade vi på Råttatouille som jag aldrig kan stava till. Sen gjorde älskling världens godaste maträtt! Jag åt fastän jag var mätt och sen höll min mage på att sprängas seriöst, fick lägga mig på golvet xD sen kollade vi på Toy story ;D haha sjukt länge sen så det var kul. Sen gick vi och la oss vid 12, jag somnade som vanligt till en film haha.
 Söndag:
Vi vaknade och åt frukost, blev en seg morgon och jag hade sjukt ont i huvet. Efter lunch åkte vi till järavallen med tommy, sofia & mio. Erik och jag gick ner till havet, nu tycker jag att det kan bli sommar så man kan bada! Efter det åkte vi hem till Erik igen, kollade toy story 2 och spelade mus fällan. Haha skrek för jag gillar inte det spelet, blir alltid lika rädd.
Måndag:
Åkte till Center Syd med mamma vid 11 tiden, gick runt där och hade mysigt. Vid 2 kom Emma Sörensson oxå ner, kul för det var ett tag sen jag träffade henne :) Sen körde mamma hem så vi gick där lite själva. hon kom och hämtade oss igen vid 5 tiden och då körde jag hem och dammsugade och plockade ur diskmaskinen  som tack. Vid 7 halv 8 tiden åkte mamma, jag & ida å hämtade emma igen för att åka till Center Syd och kolla på Kevin, Alice och Robin B. Riktigt kul var det men sjukt varmt!

Tisdag:
Älskling ringde mig vid halv 9 och frågade fall han kunde komma vid halv 11, det gjorde han. Vi åt, myste, bytte julklappar och lite sånt. Sen åkte han hem vid 5 tiden för att åka vidare till sin mormor & morfar i barsebäck. På kvällen var jag bara hemma med familjen och myste & spelade spel. Sen på natten så hände såklart min "tradition" jag kräkte. Det händer alltid natten innan julafton, tror det är för att jag är nervös haha.
Onsdag:
Julafton :) Farmor & farfar kom vid 12 tiden, vi åt det goda maten vid 1 och vid halv 2 kom Mattias. Vi kollade på kalle anka, sen kom tomten (pappa) så vi fick öppna våra julklappar (hinner inte skriva vad jag fick nu så får skriva det en annan gång, men glad blev jag för allt) Sen spelade vi julklappsleken, alltid lika kul. Mattias åkte hem vid 6 tiden för att köra vidare till sin tjej. Sen somnade jag och vaknade vid 12 av att Sofie ringde till mig. Satt vid datan till 1 och pratade med henne på msn. Sen gick jag ner till bordet där alla andra satt och satt där med dom till 20 över 2. Somnade sen vid 3.
Torsdag (idag):
Älskling ringe mig vid 10 i 11 och vid 12 kom han och hans morfar och hämtade mig, vi åkte hem till dom i barsebäck. Kollade en prinsessas dagbok 2 med Erik & Tilda. Sen åt vi, eller dom, jag åt typ bara en korv, en köttbulle och ett ägg haha för jag var sjukt mätt från min goda julfrukost. Sen myste vi, kollade i hattstugan haha alltid lika kul att skratta åt sig själv hur man ser ut i dom. Sen hämtade mamma mig vid 20 i 6. Ska snart ner och prata om nyår när pappa kommer hem, sen ska jag ringa Sofie så våra mammor får prata med varandra om det.

Imorgon ska jag till Center Syd med pappa, vi ska vara där innan 10 för rean börjar imorgon och det kommer vara sjukt mycket folk. Sen ska jag hem och då ska nog Sofie komma hit, vi ska prata om nyår :) sen på kvällen vet jag inte vad som händer, det får vi vänta och se.
PUSS <3


Chill dag.

Hej på er
Idag har det varit en riktigt lugn dag; vi började morgonen med karaktärsämne och livskunskap & hälsa 8.20-12.10 (fast vi fick sluta typ halv 12 ist) Aina vår lärare berättade att imed det var sista livskunskaps lektionen vi hade så skulle vi kolla film. Fucking Åmål blev det. Vi hade en liten rast innan filmen började så jag, Sofie, Emma, Oskar och Fanny gick ner till cafeterian för att handla något till filmen. Vi såg att en sån stor påse ostbågar kostade 10 kr så Emma och jag köpte såklart en sån till filmen (a) Fick sluta tidigare och då gick vi och åt, någon soppa som faktiskt gick att äta för första gången. Skolans mat är sämst. Sen efter det hade vi matte, lekte med tändstickor men jag byggde lutande tornet i Pisa ist :) sen hade vi krig med dom så dom låg över hela golvet när vi gick därifrån. Matteläraren bjöd oss på pepparkakor, hon skickade runt en sån platsburk och det var nog menat att man skulle ta typ 2 stycken var men alla tog typ 2 nävar fulla haha. Sen hade vi engelska, man skulle skriva 3 kändisar var på en lapp och sen skulle alla dra en och försöka beskriva kändisen för sitt lag. Var faktiskt kul och tror ni inte att jag tvunget ska skriva Morran på en lapp? haha. Slutade engelskan halv 4 då jag åkte hem med 137 15:55, mamma hämtade mig vid busshållsplatsen vid Nova Lund. Sen åkte jag hem direkt och skulle passa Linus och Ida för att mamma å pappa skulle köpa julklappar. Dom kom hem igen vid 20 över 7 då mamma, ida och jag åkte till Center Syd för att Ida skulle köpa present och jag skulle köpa julklappar till Sofie & Emma. Stressigt blev det för jag fick springa in i den sista affären för att dom stängde då men jag hann. Köpte även en tröja som jag nog ska ha på fredag  på avslutningen. Sen åkte vi hem och jag kollade på bonde söker fru hah tycker ni inte att bögarna är för söta? Imorgon ska vi ha typ nån jul-lekdag i skolan förutom på idrotten som det kommer bli hard work, vi ska göra beep-test och jag har fan bruten tå! Ska springa så mycket det går, sen går vi nog in och styrketränar (y) haha. Efter skolan vet jag inte vad som händer, ska nog hem och städa för att tjäna pengar till fredag. När min skolavslutning e slut på fredag tar jag bussen in till centralen där älskling väntar, sen tar vi bussen till Nova Lund för att där möta Sofia och Tilda och sen ska vi handla julklappar. Ska nog köpa alla utom älsklings för det får jag köpa när han inte är med. Och på Lördag ska jag till älskling, hans familj ska på julfest men han vill inte följa med så jag fick komma dit och ska sova där. Myspys <3
Nu ska jag slå in Sofie & Emmas julklappar sen ska jag gå och kolla på TV och sova.
PUSS

(ser drogad ut på bilden men hade faktiskt ingen annan, haha)

Erik är bäst!

Var hos älskling från halv 7 till kvart i 10. Vi sjöng sing star, gick bra ändå tills han satte i sin rockstar skiva haha sånna låtar man måste sjunga jätte lågt på. Sen åt vi varm lussekatt och drack glögg :) mMm. Ville bara berätta vad jag gjorde ikväll. Nu ska jag kolla Ed Edd n Eddy och sova.
PUSS

16/12, jag e rädd!

Halloj
Kul morgon det blev; mamma väckte mig imorse och tände lampan i taket för att jag inte skulle somna om. Då gick den sönder så hon sa att jag fick sminka  mig på toan på andra våningen. Det gjorde jag och när jag står där inne så börjar allt skaka och ett läskigt ljud hörs, visste inte var det var och blev riktigt rädd! Nerifrån hör man Ida skrika "mamma hela soffan skakar det e jordbävning!" jag började skratta åt henne och tänkte "ofta det blir jordbävning i sverige och framför allt i skåne" Efter ett tag ringde älskling till mig och frågade fall det hade skakat här oxå, mamma hörde på radion och efter ett tag går dom in och säger att det har varit en jordbävning/jordskalv i hela skåne, danmark, blekinge och t.o.m upp mot Småland. Men "centrum" för jordbävningen var 4 mil från Ystad. 4,7 nånting på den mätsaken var det. Älskling sa att hans mamma och pappa kunde köra oss till skolan fall vi inte ville ta bussen och att jag skulle vara vid pizzerian 5 över 7. När jag väl går dit börjar jag gråta för jag var så rädd att det skulle komma en till jordbävning eller bli ett efterskalv. Sån lättnad det var att sätta sig i deras bil och se älskling. Typ halv 8 kom vi till skolan och vi skulle börja 20 över 8 så vi gick upp och satte oss i sofforna i min byggnad. Där släppte min rädsla och jag blev ist helt överspeedad och stod å hoppade i sofforna. Haha. Sen kom Sofie hon berättade att hennes moster hade ramlat av toan haha.
Åt frukost i skolan och alla satt å babblade om det, Simon pratade som om det bara hade hänt hemma hos han. Tog bussen hem med älskling vid 12 tiden och sen gick jag på Center Syd en stund för att leta julklappar till Sofie & Emma, hittade även en riktigt fin tröja som jag nog ska köpa till skolavslutningen på fredag (fall jag nu ska gå till den, får se imed att det inte e obligatoriskt) Sen gick jag in på Siba och skulle leta efter en våg-tång men hittade inte den. Gick hem och när jag kom hem gjorde mamma sina goda potatis-plättar. Plockade ur diskmaskinen och städade lite i huset för att jag ska få pengar till julklappar och sen satte jag mig här. Var tvungen att skriva ett inlägg imed att jag ska bli bättre har jag lovat mig själv :) Skönt med lov på fredag och det är helt lugnt i skolan utan några läxor. Nu ska jag kolla TV, senare ikväll skulle jag kanske va med älskling fall han kunde han ska ringa snart tror jag. Annars ska jag bara vara hemma med Linus eller åka till Center Syd och fixa lite saker. Får se. Skriver ett inlägg innan jag går och lägger mig tror jag men hoppas inte för mkt, det e ju jag ;) haha. Nu kom mamma så ska ta de sista bestiken ur diskmaskinen så hon blir glad.
PUSS <3


15/12

Hej
Jag e seg och tråkig med mig blogg jag vet, men har haft mkt just nu och de ggr jag suttit vid datan har jag inte haft tillräkligt med tid för att logga in och skriva ett blogg-inlägg. Men nu ligger jag här i mig säng, klockan e 21:54 och jag har stora problem att somna! Så då passar jag på att skriva och jag lovar jag ska försöka skriva varje dag nu, eller iallafall varannan. Idag var det skola, älskling skulle inte ta bussen på morgonen så ist för att ta bussen 07:10 så tänkte jag ta den 07:45. Smart som jag e sitter jag på en bänk och lyssnar på The Voice när bussen kommer (skulle ta ett annat nr för att sen byta i Bjärred) men det tänkte ju inte jag på, så jag sitter kvar och låter min buss kära förbi. Var seg så 5 över 8 kom jag på att "oj det var ju min buss!" haha ringer mamma å kollar upp när nästa buss till Lund går, den gick 08:25 så där fick jag sitta på en bänk med mina mjukisbyxor som e ganska tunna och frysa ihjäl + att mina ögon rann som bara den. Jobbigt. Tillslut kom jag till skolan, där satt Oskar Emma & Sofie ute vid sofforna och "jobbade" med matten. Satte mig hos dom och pratade lite. Efter matten hade vi svenska och vi skulle hålla tal vilket jag hade glömt att göra, så fick stå där framme och babbla om filmen "a walk to remember" 2.2 minuter tog det så lite duktigt var jag ändå för att vara helt oförberädd och utan ngt papper. Sen var det karaktärsämne, fick sluta 5 i 3 ist för 20 över 3 så jag hann med min buss. Men satt bredvid en gamling som luktade så försökte att undvika att andas mot hennes håll haha. När jag kom hem pratade jag en stund med älskling i telefon, vid 20 över 5 somnade jag och vaknade kl 7 så det e en andledning till varför jag inte kan somna nu.
Min helg har varit riktigt kul!
fredag: älskling kom till mig vid halv 7, cykla upp till Ica och köpa salt och vinägerchips såklart och sen hem igen för att se idolfinalen, yes Kevin e bäst! Efter det skulle vi kolla på kung fu panda men efter halva filmen så somnar Erik och jag får sitta och skratta åt den själv. När filmen var slut väckte jag honom och sen gick vi å la oss i min nybäddade säng som luktar gott :D haha.
lördag: vaknade, åt frukost till kung fu panda för att Erik ville se det han hade somnat till. Vid lite i 11 tiden blev älskling hämtad och då gick jag å gjorde mig iordning för att sen åka till Lund med pappa. Vi åkte till optikern där jag fick välja ut 2 par glasögon som jag ska ha eftersom jag e närsynt :/ Fick reda på det i onsdes. Sen åkte vi hem vid 12 tiden, packade snabbt min väska och åkte sen till älskling där vi åt julmat mMm. Sen julpysslade vi, gjorde världens snyggaste pepparkakshus som dom "zizade ner" haha så litet det blev. Sen på kvällen gjorde vi pizza, världens godaste pizzor :D Och sen kollade vi på Harry potter 4, men eftersom att jag inte ser så mkt så blir jag riktigt trött när jag kollar film så älskling fick nog putta till mig typ 20 ggr. haha
söndag: vaknade vid 9 tiden för att gå upp och sjunga för Tommy eftersom han fyllde år. Sen åt vi frukost och kollade på harry potter 5, även då somnade jag till några gånger. Haha jag får mina glasögon snart så då blir det lite roligare att kolla film med mig när jag inte bara somnar hela tiden. Sen åkte älskling och delade ut reklam och jag låg kvar i hans säng och kollade på Cartoon Network (a) sen duscha och göra sig iordning för att vid 4 tiden kom lite av älsklings släkt för att fira Tommy. De åkte hem igen vid typ 7 tiden och då sjöng Erik, jag och Tilda singstar. Halv 9 hämtade pappa mig och när jag kom hem blev det sängen nästan direkt. Var riktigt trött. Men en kul helg har jag haft iaf!

Nu är klockan 10 över 10 och jag ska sätta på antligen Lizzy Mcguire eller Björn Bröder och sen sova, får se vilken det blir. Skriver imorgon! pusshejs <3

Erik Polits min kärlek till dig går inte att besrkriva med ord! Du är det viktigaste som finns för mig!
Jag älskar dig över hela mitt hjärta! Alltid vi!
I'm gonna love you endlessly, with every bit of me <3

Du e mitt allt, min himmel, min själ, mitt liv! <3


RSS 2.0