090327.

Hallu söta läsare!

Hur är det med er idag? Med mig är det sådär, lite bättre i lungorna tack vare min äckliga medicin som jag måste dricka och som jag hatar över allt annat just nu! Den jobbiga hostan är kvar men förkylningen har nästan försvunnit helt så det är skönt.
Idag har det inte hänt ett jäkla skit i skolan. Började klockan 10 och satte ut sakerna till utställningen som vi hade idag för att visa vad vi hade gjort denna temaveckan. Sen stod man bara där inne i rummet, drack massa päroncider och krängde cheese balls som dom bjöd på. Sen så kollade vi på samma dans som dramagruppen hade gjort. James hette deras "lärare" som har lärt dom dansen denna veckan. Han dansade till how do I breathe, så grym han var! Och jag älskar låten, han får vara min "dagens-idol". Som inte alla kanske vet så har jag dansat för ca 1½ år sen. Har dansat ända sen jag var 9 år så jag brinner riktigt för dansen! Jag rös i hela kroppen när han dansade och är sjukt sugen på att börja dansa nu igen. Var tvungen att sluta nu när jag började gymnasiet för att jag inte hann hem med bussen från skolan tills dansen började :(  Slutade klockan 1 och tog bussen hem till lödde med sofie som skulle hem till filip. Sen åkte jag hem och åt hamburgare i uterummet med pappa och ida. Vi invigde det idag. Fast det gjorde jag på nyår igentligen.
Har tagit lite foto under dagen som ni får sen. Nu sitter jag och tittar på wipeout och väntar på att familjen och farmor & farfar ska komma hem med pizza. Ikväll ska jag titta på let´s dance finalen och hålla tummarna för magnus! (hejade igentligen på morgan men han åkte ut förra veckan tyvärr). Kanske ska plugga lite också fall jag hinner?
Imorgon händer inget vad jag vet så ni får gärna höra av er fall ni vill göra något. Hörs sen!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0