I'm moving on

Hej på er!
Jag orkade inte och hann inte blogga igår. Hände ändå inte så mycket efter skolan förutom att jag, mamma och Ida var och shoppade. Sen handlade vi mat på maxi, jag och mamma kollade på halloween pumpor som låg i ett "berg" på ett bord, helt plötsligt så rasade hela berget och pumporna rullade ner på golvet, haha Ida och jag har nog aldrig skrattat så mycket. Mamma och jag fick hänga över bordet för att stötta upp pumporna.
Idag har jag varit ledig från skolan, eftersom vi bara har en lektion på tisdagar och min lärare skulle på möte. Har legat hemma och kollat på massa sex and the city avsnitt, sen varit ute och gått. Efter maten gick Ida och jag till center syd, hittade en riktigt snygg vinter jacka som ska bli min, är kär haha. Det är så kul att Ida har börjat bli äldre nu, eller mognare kanske man ska säga, för vi har riktigt kul tillsammans. Var som idag när vi gick förbi Gina Tricot och såg några små tjejer gå in där:
Natti: det är sjukt hur många små fjortisar som du och dom har börjat handla allt på Gina
Ida: vadå fjortisar? jag är väl ändå inte fjortis?!
Haha hon blev lite rädd, nej men det är bra. Hon är lika lång som jag=jag kan låna hennes kläder. Vi har skolfoto imorgon i skolan så jag har redan varit inne och rotat i hennes garderob! Nej nu ska jag gå, hörs imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0