Mysig dag slutar med skada..

Var riktigt mysigt hos Erik igår! När jag kom dit spelade vi Band Hero, hade kramp i fingrar, armar och fot för jag testade Medium haha. Sen gjorde vi iordning Ceasar sallad till oss 2 och åt det framför dom sista avsnitten på säsong 5 i LOST, nu är det slut på Eriks boxar så vi får vänta tills säsong 6 börjar på tv. När vi ätit klart gick vi ut en stund med Mio och sen gick vi in igen för att titta på Meet the fockers. Sen gick vi och la oss vid halv 2.
Idag vaknade vi rätt sent, åt frukost framför Aladin & dom 40 rövarna (den filmen som det gått åt mest toa-papper åt som Erik sa haha) Sen skulle vi äta lunch vid 1 och bli hämtade av mamma, Linus och Linus (hans kompis heter också Linus) för att åka till S:t Hans backar och åka pulka, men precis innan mamma kom fick Erik kramp i magen så fick tyvärr åka iväg utan honom.
Mamma och jag åkte i den största backen, dumma som vi är åker vi 2 i en liten pulka och det går riktigt fort. Vi åkte rätt på ett gupp och det knäcktes till ordentligt i ryggen, har ont i rygg nacke och axel nu, inte bra inte bra...
Ska kolla kläder på lite hemsidor och plugga nu, sen ska vi upp och testa Wii tränings brädan som vi fått låna, hörs senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0