Känner hur det bränner inom mig

Nu går jag och lägger mig. Tänkte somna tidigt idag för jag är så sjukt trött men jag fastnade framför Little big planet och spelade TV-spel ikväll med Linus. Sist jag skrev så skulle jag ju spela med Ida, så när hon kommer in på mitt rum och frågar vad vi ska göra så svarar jag "kan vi inte sjunga sing star?" jag med min sjukt hesa röst hade ju bara blivit ännu värre fall jag hade sjungit, typiskt mig.. Men som "tur var" så sa Ida nej till det förslaget haha.
Vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer, ville bara uppdatera en gång till idag så ni ser att jag faktiskt bryr mig om min blogg trots den dåliga uppdateringen som kommer då och då. Imorgon så tänkte jag faktiskt slå på något stort och försöka ta tag i mina dagens outfit bilder igen, det låter väl bra? Så nu kan ni sova gott inatt och ha något att se fram emot tills imorgon!
En gång i tiden var jag "duktig" (kom inte  så många bilder men ändå) med mina dagens outfit bilder, kanske inte var världens snyggaste outfit som jag hade då, men det är väl ändå tanken som räknas?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0