Dansar i sömnen?

Hej på er!
Idag har jag varit duktig, var trött på att ha dammråttor som jagade mig i rummet så jag dammade och dammsög upp mina vänner precis. Haha undra ur många jag skrämde nu? Men japp, mitt rum såg ut precis så hemskt som det lät när ni läste det jag skrev! Undrar också vad jag har gjort inatt.. Jag vet om att jag pratar i sömnen, jag vet om att det händer att jag sjunger i sömnen och jag vet om att jag ibland sätter mig upp som att jag är vaken eller att jag slåss i sömnen. Men jag visste inte att man kunde dansa i sömnen??? Har för mig om att jag drömde att jag var och såg Deadmau5 live inatt igen, och har ni sett Deadmau5 live så vet ni att man kan verkligen inte stå still. Och det kunde jag tydligen inte inatt heller, både täcket och kuddarna har åkt ur överkastet och lakanet har rivits upp, jag har haft en vild kväll inatt med andra ord? Haha börjar bli rädd för mig själv..
Nu ska jag snart gå och göra mig iordning och sen ikväll så ska jag och pappa ut och äta på restaurang och sen ska vi gå och kolla på bio. Vi ska se Poppers Pingvinger som Jim Carrey spelar i så det ska bli kul!
Får se ifall jag skriver här ikväll! Men hade tänkt lägga upp ett inlägg med bilder från studenten, kom på att jag inte har gjort det och det har gått mer än en månad sedan jag tog studenten, dåligt Natti, dåligt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0