Förlåt!

HEJ
Jag vet att jag inte har skrivit på 100 år men jag har inte mått bra och har därför  inte orkat sitta vid min data. Kan börja att berätta om helgen;

Fredag :
Jobbade mellan 8-12.30. Sen till Center Syd med mamma och köpa en BH. Skulle egentligen till Lund vid 5 och äta kinamat med några tjejer från klassen men eftersom jag har varit jätteförkyld och haft lite feber tidigare i veckan så orkade jag verkligen inte att gå ut, dessutom så var det svinkallt och typ storm! Så det fick bli en inne-fredag-kväll för mig. Men vid 5 tiden kom älskling till mig och då blev jag mycket gladare! Han sov här. Vi kollade en skräckfilm som hette Sceleton key men den var så äcklig så vi stängde av och gick upp och la oss istället.

Lördag :
Vaknade vid halv 9 typ men vi gick inte ner och åt frukost förrän vid lite över 10. Frukosten tog vi upp och kollade det sista på skräckfilmen, hah det var inte lika läskigt när det var ljust ute. älskling åkte hem vid 12 och då var jag duktig och dammsög och moppade huset. Fick 100 kr av pappa, igentligen för mycket men han sa att jag kanske var i behov av dom så nu e jag ännu rikare. Halv 5 hade jag packat väska och pappa körde mig till älskling. Åt antrikå (stavas? haha det är kött iaf) bakadpotatis och nån hot bearneise sås som vi inte snålade med precis ;) haha. Åt maten med tända ljus, mysigt. Sen kollade vi på disaster movie, haha sjuk film men skit kul. Sen krängde vi som bara den! massa godis, natchos och ost med nån vinäger på, fy vad mätt jag var! Sen kollade vi typ bara på TV och vid halv 1 började jag må konstigt så vi gick ut. Tror ni inte att jag spyr då? Blev ledsen för fall det var maginfluensa så måste jag ju åka hem från älskling men jag var jätte pigg direkt efter. 5-10 minuter efter mig så kräkte älskling också, vi tror att det var fel på såsen så vi blev matförgiftade. Fy vilka kramper jag har haft i magen. Vi gick in och la oss, somnade vid halv 3 och vaknade igen vid 20 i 8. Fick frukost på sängen av Eriks mamma och sen skulle älskling och jag vara duktiga att gå ut och gå men efter en stund gick vi hem igen för både han och jag mådde dåligt. Pappa kom vid 1 och då körde vi hem och hämtade mamma, ida och linus. Åkte till malmö till nya arenan och mötte farmor och farfar. Sen vid halv 3 såg ví på disney on ice, sjukt fint och kul var det faktiskt! Gud vilka dräkter dom hade, men okej utanför kostade en påse med sockervadd + en plastkrona som satt på 90 kr?! Sjukt dyrt var det. När det var slut åkte vi hem till farmor och farfar och åt pizza, eller dom åt jag hade ont i magen så jag kunde inte. Sen fick vi presenter för att dom har ju varit i Maderia, en jättefin tröja, en penna där det står Nathalie :) Sen åkte vi hem.

Idag har jag jobbat mellan 8-15.30. Gjorde lera med 4 barn, det var en av mina 3 aktiviteter. Gud vad kul barnen tyckte att det var! Kom hem vid kvart i 4 och satte mig och kollade på Top model men somnade lite över 4 och vaknade lite över 6. följde med pappa och hämtade ida vid stallet. Fick hjälpa henne att sopa. Gud vad fin Diamond är, lite läskigt är det ju ändå för hans mankhöjd är typ lika lång som jag haha. Sen skulle Ida och jag gå från stallet till ridhuset för att lämna hennes väst och sånt i ett skåp. Jag hade inte orkat dra på mig mina UGGS eller mina stövlar så jag hade mammas tofflor och dom är ju riktigt hårda vid tårna. Tur är det för när vi väl går till ridhuset så sparkar jag in i en brunn riktigt hårt och håller nästan på att ramla. Tur i oturen :)
När jag kom hem kokade jag makaroner och kollade på bonde söker fru bröllopet, fy började ju gråta när alla satt där och grät på TV. Jag har medkänsla haha!

Nu ska jag sova för imorgon ska vi till skolan så ska gå upp 10 i 6! Önska mig lycka till.
Godnatt

Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-01-27 @ 16:11:59
URL: http://sofieeeer.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha jag grät med;) helt fint ju:D älskar dig<3<3

2009-01-27 @ 16:12:49
URL: http://sofieeeer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0