24/11, min födelsedag :D

Förlååååt!

Jag vet att jag inte har skrivit blogg på typ 100 år men jag har faktiskt inte haft tid :$ helt mycket i skolan och på fritiden har jag gjort annat och kommit hem vid 11 tiden då jag går och lägger mig för att orka upp halv 6 på morgonen och hinna med min buss.
Nu sitter jag i datasalen på svenskalektionen, orkar inte skriva min berättelse som ska innehålla ordet "mössa" minst 3 ggr så jag tänkte att jag slänger in ett litet inlägg här ist.

För er som inte visst det så är det min födelsedag idag! Fyller 16 år och får börja övningsköra så håll er borta från vägarna ;) haha.
Älskling har sovit hos mig från igår till idag, myspys. Igår åkte vi upp till maxi och köpte salt & vinägerchips, så sjukt goda! Vi krängde en hel påse och kollade parlamentet, sen kollade vi sanningens ögonblick i typ 30 minuter sen gick vi upp och sov. Vid 10 i 6 idag kom min familj och älskling och sjöng för mig, fick digitalkamra och en jätte mysig julskiva av mamma & pappa, singstar ABBA-skiva av Linus & Ida, Kate Moss parfym och ett kort i en ram på mig & älskling av älskling :D tack så mkt för allt! <3
Kan lägga in en bild på det när jag kommer hem. Ikväll ska vi ut och äta nån stans med familjen, älskling ska oxå följa med fall han hinner. Sen blir det massa plugg för jag har engelskaprov imorgon.
Men nu ska jag vara aktiv innan lärarna kommer på mig ;) haha skriver senare!

Puss// Natti <3




Kommentarer
Postat av: Emma ;)

GRATTIS BBY <3 Jag älskar dig oavsett vad <3

2008-11-24 @ 18:46:18
URL: http://thaamini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0