Måndag.

Hellu everybody!

Hann inte skriva blogg igår eftersom det blev körigt med tiden men ni ska få höra hur min dag och helg har varit;
Lördag: På dagen vid typ 2-3 tiden kom Emma Sörensson till mig, kul för det var riktigt länge sen vi träffades. Vi pratade och skrattade och hade allmänt roligt sen vid 4 var hon tvungen att åka hem. Såklart så glömmer smartasset sin mobil i min säng så jag fick gå till ica och lämna den till henne. Vid 5 kom farmor & farfar, Linus och jag fick öppna paket och så och sen vid halv 6 typ kom älskling<3 Vi åt, dom sjöng och sen kommer jag inte ihåg mkt mer av det vi gjorde. Mormor sov i mitt rum och morfar sov i Idas, men pappa tyckte att älskling å jag skulle få ett eget rum så vi fick ge min stora mysiga 1.40 säng till morfar och istället dela på Idas 90 säng. Men det var mysigt :)
Söndag: Älsking åkte hem redan vid 11 tiden för att han skulle dela ut reklam. Jag, mamma och Ida körde hem han men innan det släppte vi av Ida vid stallet, hon skulle kolla på tävlingar. När vi kommer till stallet ligger det någon under en filt och en ambulans står där, det visar sig att någon har ramlat av en häst och landat på sina ben och brutit båda benen! Usch vad ont det gjorde i mig när Ida berättade, de hemskaste var ändå att barnets mamma inte fick följa med i ambulansen? Sjukt. Vid 2 tiden åkte mormor och morfar hem, och jag & mamma körde till Center Syd.
Fick klänning, örhänge, mössa, vantar och sånna "svampar" man tar fundation med.
Tack mammi <3
Sen körde vi och hämtade Ida vid stallet, åkte hem och åt och sen körde dom mig till älskling där jag var tills klockan 9. Vi kollade nån läskig film med Jonny Depp, hål i väggen och parlamentet. Efter det var det hem och kolla på sanningens ögonblick med mamma och pappa och sen hoppade jag i säng

Idag var det skola, jag kom upp ur sängen och var påklädd och sminkad tidigare än vanligt. Skönt tänkte jag då hinner jag äta frukost längre. Inte bra var det för jag missade bussen från min busshållsplats vid Center Syd. Pappa och jag fick "jaga" bussen med bilen men som tur var kom jag på bussen på nästa hållplats. Hade hjärtattack och var överstressad och det enda Erik gjorde när jag kom på bussen var att skratta. Haha. Blir man inte rynkig av att stressa? Såfall kommer jag se ut som en gamling efter den morgonen. Riktigt kul att vara tillbaka hos BF1C! Oskar har kallat mig för Sofie hela morgonen. Haha. Det bästa med dagen var att vi fick sluta typ 1 timme tidigare (och att skolmaten faktiskt gick att äta!) haha. Vi slutade vid 2 så jag, Sofie och Emma tog 3:an in till stan gick till Ecspresso House och fikade där. Myspys <3
Tog bussen hem, var hemma vid 4, kollade på stjärnor på is en halv timme och sedan åkte mamma jag Linus och Ida till Maxi där vi handlade mat. Sen hem göra super god mat med mamma, chicken nuggets med mina egna klyftpotatisar ;) haha alla tyckte det var jätte gott och jag åt som en gris har fortfarande ont i magen och det var för typ 3 timmar sen vi åt.
Nu ska jag ta lite hud-lotion så jag inte blir så rynkig ;) haha
sen ska jag ´lägga mig i sängen med laptopen och kolla på film.
Sen skriva godnatt sms till älskling och sen drömmer jag mig bort i mina egna världar.
PUSS<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0