Match made in heaven

(Inlägg som skulle publiceras i söndags, 3/2)
Jag har haft en mysig långhelg med min fina Erik och nu ligger jag här i sängen med världens söndagsångest! Tänkte berätta om helgen.
I torsdags kom Erik hit vid 11, vi hoppade in i bilen direkt och började kör mot Stockholm. Resan upp gick faktiskt fort då vi satt och sjöng och lekte lekar haha. När vi kom fram till Stockholm så checkade vi in på Scandic Victoria tower som är ett otroligt högt hotell (byggt efter Charlotte Perellis microfon när hon sjöng Hero i Melodifestivalen, lärde Erik mig). Det första vi gjorde när vi kom upp på rummet var att slänga oss i vår king size-bed. Sjukt hur stor den var! Ville sno med mig den hem.
Sen gick vi ner till Kista Galleria och gick runt lite innan vi satte oss på O´learys och åt våra efterlängtade revben. Proppmätta kom vi tillbaka till hotellet när killen i receptionen säger till oss att hissarna strular men att en tekniker är på väg, men om vi ville fick vi ta trapporna. Vi ville bara upp på rummet så dumma som vi är valde vi trapporna, jo tjena. Vi bodde på 14 våningen, var proppmätta och påklädda från topp till tå med tjocka kläder, gissa om vi var svettiga när vi kom upp haha.
I fredags åt vi hotellfrukost (bästa) och sen hämtade Erik sin fina bil. Sen bar det hemåt till Skåne igen med stopp i Gränna för att köpa polkagrisar och på IKEA i Jönköping för lunch. Sen sov vi hos Erik fredag-lördag och sov hos mig lördag-idag.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen, Erik kommer hit vid 3 och hämtar upp mig för jag ska köra han till flyget då han flyger till Wien idag. I 2 veckor, hur ska jag klara mig utan min fina?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0