New day

Hann inte skriva igår. Var i Malmö och övningskörde och på kvällen så tränade jag, har börjat springa på min crosstrainer. Smart som jag är så sprang jag på ovanvåningen och jag kan säga att det var 50 grader här uppe, det rann från en haha!
Idag har jag varit på riskettan, vi arbetande i grupper och det visade sig att tjejen jag jobbade med var ett år äldre än mig och hade också läst barn & fritid på Vipan, haha världen är liten? När jag kom hem så hjälpte jag mamma med att städa och sortera tvätt och umgås lite innan dom andra galningarna kom hem. Idag har jag även bosatt mig i foppatofflor. Ni vet att jag bröt min tå för några veckor sen, igår sparkade jag in lilltån en gång hårt i en stol. Och idag har jag sparkat in min stackars tå 5 gånger! Haha 5 gånger? Hur lyckas jag med det? Förstår att Erik kallar mig för klumpen! Så nu mera rör jag mig inte här hemma utan foppatofflorna på!
Nu hade jag tänkt sova. Ska faktiskt jobba imorgon! I en förskoleklass som ligger granne med mitt gamla jobb. Ska jobba med en av mina gamla vikarier så det är något känt ansikte, och han smsade mig idag och sa att vi har 50-60 barn imorgon så jag inte fick en chock (jag som öppnar). Så nu kanske det är dags att sova så jag orkar med dagen imorgon! Tur vi är några stycken som jobbar haha. Skriver mer när jag kommer hem! Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0