plugg...

Gud vad jag är trött på engelska just nu, tycker jag har lystnat på den jävla skivan jag har nu 9798789 gånger men ändå så vill inte alla glosorna fastna, kan nästan alla nu men där är ändå några som inte vill komma in i mitt huvud och några som det är stavfel på varenda gång!
Efter maten idag ringde Erik och sa att han var på Center Syd, så jag tog moppen dit och gick en runda med honom, mysigt. Är lite avundsjuk för han köpte Björn Borg tygskor och jag har också kollat på ett par i samma affär (fast dam-modell då) Men jag vet inte fall jag ska köpa dom eftersom jag redan har ett par tygskor, ska köpa gladiatorsandaler (kanske) och sen ska jag nog beställa hem ett riktigt snyggt linne från nelly.com som endast kostar 129:-
Denna gången ska jag inte visa det för någon, förra gången när jag beställde min blåa klänning från Nelly och mina kompisar såg den beställde 2 stycken av dom en lika dan. Nej detta linnet ska jag minsan inte visa förräns jag har fått hem det! (om jag nu beställer det)
Nej nu måste jag plugga lite till, så surt det skulle varit ifall vi inte har någon engelska lektion imorgon, det är ju inte säkert har dom sagt. Men isåfall har jag iallafall lärt mig 40 onödiga engelska glosor som jag kanske har användning för någon gång? haha nej vi hörs sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0