Vår värld

Hej på er!
Jag skriver mitt i all stress. Jag har sommarlov om 1 vecka och 2 dagar, och varför är det alltid så att lärarna lägger exakt allt i slutet på en kurs? Vi gjorde färdigt vår muntliga grupp-examiation idag och imorgon ska jag skriva färdigt min uppgift. Sen är det bara det enskilda muntliga kvar nästa vecka.
I veckan har jag inte hunnit skriva. Jag hittar på en massa saker och på kvällen så sitter jag med Linus, Erik, Andreas och ibland Simon och spelar online-spel och pratar på skype. Känner mig som en kille i gänget haha, men jag är väl lite kill-tjej, iallafall när det kommer till dator och tv-spel.
Var i Malmö med Malin iförrgår (tisdags). Vi gick lite i stan, åt lunch på Rosegarden, som har blivit lite av vårt "stammis-ställe" så det fick bli en sista gång innan höstterminen. Sen hann vi även med en fika innan vi åkte hem. Vi höll på att bli attackerad av en knarkare som Malin fick ögonkontakt med och som sprang emot oss och hängde över vårt bord. Vi sprang där ifrån haha, usch så läskigt det var..
Idag efter skolan så mötte jag upp fina Lotta. Vi var snabbt i några affärer på Emporia och sen åkte jag hem till henne och Filip för att se deras fina nya lägenhet. Vi pratade även med Erik och har bokat in en hel helg i Göteborg tillsammans. Åhhh som jag längtar! Bo på hotell, shoppa i stan, äta ute på mysiga restauranger och gå på Liseberg. Vi kör en favorit i repris från förra året.
Imorgon gör jag torsdagskvällen lite roligare. Ska köra in till Lund för att åka hem till Malin. Vi hade tänkt ha en "tjockis-kväll", äta massa gott och titta på Sunes sommar. Malin tyckte att det var skandal att jag aldrig sett Sunes sommar haha. Vi får passa på att träffas för sen åker Malin hem till Trollhättan i 3 månader, över hela sommaren..
Nu tänkte jag sova, vi hörs kanske imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0