Besök från Småland

Hade fullt upp igår. Spenderade min morgon på sjukhuset i Lund. Har kommit med i en studie med min astma, och det var tydligen riktigt svårt att komma med i den så jag är så glad! Förutom att jag kommer få hjälp av specialister så kommer jag dessutom få en rätt så stor summa pengar, ohhh jag ska göra min drömresa till USA!
Sen på kvällen träffade jag Rebecca ett tag, vi satt och pratade ett bra tag innan Frida ringde på min mobil och sa att hon var hemma hos mig. Hon sov här inatt eftersom att hon skulle till tatuerings studion här i Lödde nu imorse.
Idag har allt gått i ett. Mamma har hjälpt till att städa mitt rum så jag kan garantera att det är 100 % dammfritt! Sen skulle jag, mamma och Ida åka och handla mat tills fredag, tog lite längre tid än vad vi trodde för vi var borta i 3 timmar haha. Nu när som helst så kommer min mormor & morfar och mina kusiner Linnéa & Tim. Dom ska sova här från idag, onsdag-lördag. På fredag ska vi fira Ida för att hon fyller år den 15, så förutom släkten från Småland så kommer även farmor och farfar, min kusin Mattias, hans fru Annika + deras barn Erik. Är så glad att alla mina 3 kusiner ska vara samlade, var länge sen det hände. Men det bästa av allt är nog att min älskade Erik också kommer på fredag ♥
Vi får se när jag skriver nästa gång, nu ska jag göra lite nytta! Puss & kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0