Händelserik helg

Har inte hunnit uppdatera i helgen för jag har haft fullt upp. I fredags när jag slutade skolan så hämtade Frida och hennes mamma mig i Lund. Vi körde snabbt hem till mig för att packa och sen åkte vi hem till Frida där vi var en stund och beställde pizza. Sen åkte jag och Frida och hämtade pizzorna och körde hem till hennes mormor & morfars lägenhet som Frida skulle passa (+ Kasper, deras hund) Vi krängde pizzor, jag åt en hel och var chockad över mig själv, kollade på typ 4 filmer och krängde chips och dippa. Sen somnade vi vid halv 4.
I Lördags åkte jag hem från Frida vid 1, åkte hem och tog det lugnt ett tag innan jag gjorde mig iordning och tog bussen mot Malmö. Träffade Sara där och sen åkte vi hem till Emil där även Anton, Robin och Björn också var. Var hemma hos dom ett tag innan vi alla tog bussen in mot stan igen för att se Maskinen, stod och skrek och hoppade där. Sen kom även Björn (en annan) på kvällen såg vi alla även Familjen. Åt langos klockan halv 2 på natten och sen kom Saras och min buss mot Hörby så vi åkte hem. Igår började jag och Sara morgonen med en god frukost, tacos och ägg haha. Sen låg vi bara hemma och krängde chips och dippa, haha det enda jag gjort i helgen? och kollade film innan vi somnade.
Idag har klassen varit i Skrylle och gjort samarbets-övningar. Nu håller jag på att fixa ny header och allt, ska bli blogg-makeover idag minsan! Hörs snart!
Jag, Sara och Robin när vi såg Maskinen

Så många gånger som jag och Sara har sovit över med varandra, det finns inte en morgon då vi inte har ätit ägg till frukost helt seriöst haha. Såhär kul hade jag med mitt ägg i söndags

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0