Mysig helg med Erik ♥

I fredags slutade jag skolan vid lite över 11. Då tog jag bussen till Nova Lund tillsammans med Emma, Sara, Natha och Emelie. Kom hem med en klänning, ett skärp och en "party-väska". Kan lägga upp bild sen. När vi shoppat klart på Nova tog jag bussen hem till älskling vid 4. Vi åt god mat och sen gick vi upp till bålet tillsammans. 
Igår så åkte vi hem till mig vid 4. Min familj skulle bort så vi fick huset för oss själva, vi beställde pommes-pizza på hemkörning och satt och skrattade till Björn Gustafsson-filmen haha. Sen till efterrätt åt vi chokladfondue så ni kan gissa fall min mage sprack!
Idag vaknade jag och Erik och åt frukost, duschade och sen slängde vi oss på varsin madrass ute i solen på trädäcket, låg där ett tag. Sen åkte vi till ICA för att köpa ost till hamburgare och åkte sen hem och grillade. Innan Erik åkte hem klockan 4 spelade vi lite fotboll på vårt sånt bords-fotbolls spel (heter det de? haha) Erik vann och jag ska ha revanch nästa gång han kommer!
Nu sitter jag och fixar på en ny header, går inte så bra men här är en smygtitt på en bild som kanske ska vara med... (bilder från helgen kommer om en stund)

Kommentarer
Postat av: Malin

ärligt nu natti, hur gick det med chokladfonduen ?

2010-05-04 @ 10:51:15
Postat av: Nathalie

Hahahaha käften Malin, den historian kommer inte ut här :D

2010-05-04 @ 17:53:45
URL: http://ndanielsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0