Duktig flicka

Hej på er!
Söndag idag och jag är ovanligt glad och lycklig utan någon söndags ångest. Kan det vara för att jag spenderade gårdagen till idag med världens bästa pojkvän?
Erik kom som sagt hit igår och vi spenderade eftermiddagen framför FIFA på Playstation 3. Haha jag är nog lite killtjej, eller inte när det gäller kläder och utseende för då är jag så mycket tjej som man bara kan bli, men jag fullkomligt ÄLSKAR tv-spel. Erik har tur ;)
Igårkväll tittade vi på film innan jag somnade i min favorit famn ♥
Imorse körde vi iväg med pyjamasen och köpte bullar till hela familjen och sen åt vi en stor frukost. Sen fortsatte jag och Erik att spela FIFA med Linus. Dom älskar mig så mycket och är så avundsjuka på hur talangfull jag är så dom mobbade mig lite är vi spelade och bildade pakt. Haha elakingar.
Har nästan precis kommit in nu från min powerwalk runda, har kommit igång igen och har redan börjat märka skillnad på måtten i midjan och låren. Jag är långt ifrån tjock men jag tycker att jag är tjockare än vad som är "normalt" för min kropp så nu ska jag kämpa för att nå drömkroppen till beach 12!! Är ni med mig?!
Nej nu ska jag fortsätta spela tv-spel med Linus. Hörs sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0