I love it

När jag är med Erik så kommer bloggen åt sidan, jag ber om ursäkt.. Ni får följa mig på instagram (Ndanielsson) för där kommer det upp någon bild då och då.
Jaha då var det söndag, vad har jag gjort i veckan? 
Erik kom till mig igen i onsdags för att jag var hemma själv, vi åt mat och hade det mysigt. I torsdags så låg vi ute i trädgården och solade halva dagen innan vi åkte hem till Erik för att äta mat med hans föräldrar. När vi ätit färdigt åkte vi ner till Barsebäcks hamn med Eriks pappa för att ta en tur ut med båten. Var så mysigt att guppa på havet i solen. Ute på havet så mötte vi några kompisar som var ute med sin båt, en stor motorbåt. Så vi körde in till hamnen och hoppade på deras båt istället, jäklar vilken fart den hade! Vi flög över vågorna!!
I fredags åkte Erik och jag hem till mig igen. På kvällen gjorde vi en underbart god sommarsallad med jordgubbar, fetaost, physalis, kyckling och valnötter. Vi satt ute i solen i trädgården och åt den enda tills getingarna tvingade in oss (jag är livrädd haha).
Igår så spenderade vi den mesta av tiden framför Sims, nördar som vi är. Men sommaren ville inte komma igår så då är det okej att sitta vid datorn.
Nu har Erik åkt hem. Tänkte ut och rasta mina syskon nu, vi ska cykla ner och ta en tur på Center Syd. Vi hörs sen!
Ute på havet i motorbåten vid solnedgången, underbart ♥
Underbart fint nere i hamnen


Erik och jag borde nog sadla om och öppna en egen restaurang istället? ;)



Kommentarer
Postat av: Anonym

kan du lägga upp vad du har för planer i veckan? jade varit kul att se

2012-07-29 @ 13:31:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0