Peace & Love 2011, nostalgi!

Jag håller på att föra över alla mina bilder till mina olika mappar på min externa hårddisk, jag är riktigt rädd om mina bilder som jag tar så om datorn skulle gå sönder så har jag mina bilder i säkert förvar på min hårddisk!
Hittade bilder från Peace & Love 2011, som jag och min Erik var på som ni kommer ihåg? Fick sån otrolig nostalgi, vill tillbaka! Måste lägga in lite bilder här i min mapp, så jag kan titta tillbaka och minnas denna mysiga och underbara vecka!
Första kvällen, detta var första gången jag satte fötterna inne på festival-området. Och albino-Natti lyckades att bränna sig redan första dagen? Vi hade kommit dit för ca 2 timmar sen? Shit så röd jag var.. Haha Erik hade kul åt det iallafall..

Åhh saknar maten! Langos och tex-mex tallrikar! Och sommar!!!

Det var alltid så varmt, solen sken 5 av 6 dagar! Så mellan de olika spelningarna fick man passa på att dricka mycket och mysa i hängmattorna.

Men man fick ha schemat till dom olika spelningarna uppe så man inte missade något! Min fina älskling ♥

När man bor i ett tält får man ha sakerna organiserat så man lätt hittar det. Erik, teknikern själv, kom på denna smarta idén till våra solglasögon!

Okej, till denna publiken x 10gånger så mycket folk bakom oss stod vi bland när vi såg Deadmau5. En 1½ timme lång show med hans underbara musik, och under hela tiden stod vi och hoppade och dansade, ni kan ju gissa om man var varm eller om man var varm?? Har en massa bilder som bevisar detta, Erik ska tvunget ta en massa bilder på en när man hoppar och dansar som aldrig förr, haha dom vågar jag inte lägga ut...

Så efter Deadmau5 så tyckte både Erik och jag att jag var förtjänt av inget mindre än en: LANGOS! Klockan 2 på natten, perfekt! Ni ser lyckan i mina ögon, och ni ser hur varm, svettig och sliten jag ser ut. Och ni ser hur kladdig jag är runt munnen.. Ja det hör till när man äter langos!

Hihi älskar dig min lilla fuling ♥

Avslutar denna fina bildbomben med denna bilden. Mitt i Borlänge, uppe i Dalarna, från ingenstans kom det en Lisebers kanin-luftballong. Jag tyckte detta var jätte coolt då jag bara har sett runda luftballonger innan, så tog minst 20 foton på denna kaninen, haha tur att Erik har rensat bort alla mina bilder till 4 på den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0