Thanks god it´s friday (monday)

Hallå på er!
Hoppas ni har haft en bra måndag. Det har jag!
Sov hos Lotta från igår till idag. Vi möttes upp i stan igår och då gick vi och fikade. Sen kollade vi runt i lite affärer, men eftersom att jag är en fattig student (snart) så fick det bara bli en ögonbrynspenna och en mascara, lite behövliga saker. När vi var färdiga åkte vi till Svedala och hämtade Filip. Sen körde vi vidare och handlade mat och åkte hem och lagade en god middag tillsammans. På kvällen kollade vi djävulen bär prada innan vi somnade gott.
Idag har vi hunnit med en massa bra saker, har bland annat varit på banken och hämtat ut pengar som jag ska köpa körlektioner för. Sen nu i eftermiddags så åkte jag och Lotta in till TGI friday och satte oss på uteserveringen i solen. Jag har tjatat hur länge som helst till typ alla jag känner att jag vill smaka en strawberry daiquiri så det fick jag äntligen göra idag! Och vi åt våra efterlängtade bruschettas. Sen gick vi till steak house och åt varsin chokladfondant till efterrätt. Eller vi åt 1½, det var något fel på min så vi fick in en tredje efterrätt. Gissa om folk tittade, haha dom trodde vi var riktigt tjockisar.
Nu sitter jag här och har precis tagit bort sminket. Ska snart lägga mig och godnatt-smsa med min plutt som ligger på ett hotell i Jönköping. Imorgon ska jag till Malmö högskola på informationsmöte och efter det så ska min fina Sara komma till Lödde och hem till mig. Hon sover här imorgon-onsdag så vi får se vad vi hittar på för kul!
En halv Lotta och våra drinkar
Åhh, Fridays underbart goda bruschettas
Chokladfondant, underbart god den också! Känns som det blir en PW imorgon? haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0