Love on top

Hej på er! (varför börjar varje inlägg så??) 
Torsdag idag och jag har haft fullt schema, men jag älskar att ha det så så det är lugna puckar! 
Sist jag skrev träffade jag ju Lotta (i måndags). I tisdags så var jag på upprop på Malmö högskola. Sen blev jag hemkörd av en jag kände som går samma utbildning. Jag hann knappt komma innanför dörrarna för sen gick jag och mötte upp min fina Sara. Vi köpte en massa gottesaker på ICA och sen gick vi hem till mig och åt mat. Kvällen spenderade vi framför Jersey Shore med en massa kräng. Igår tog vi fram rullorna och rullade till Center Syd. Vi var ju tvungna att träna bort chipsen sen dagen innan haha. Sara shoppade och jag bar påsarna typ, haha nej men jag får inte shoppa nu har jag sagt till mig själv. Måste spara till lägenhetspengar, vill bara flytta med Erik typ nuuu. 
När vi kom hem från Center Syd så satte vi oss i trädgården och åt jordgubbar, physalis och vindruvor. Vi hann kanske sitta där i 20 minuter för sen skriker Sara "AKTA!!!" och börjar springa. Jag hade fått en korsspindel i huvudet och sprang i panik och jagade Sara och skrek/grät nästan samtidigt som Sara försöker undvika mig och spindeln, haha måste sett rätt kul ut.
Sen på kvällen så kom Erik så vi körde Sara till Lund där hon tog bussen hem och sen åkte jag och Erik hem till mig. Var så mysigt att få ligga i hans famn igen, vi har ju inte träffats på 2 veckor. Så film och mys stod på schemat igårkväll. Idag vaknade vi tidigare än tuppen för det var världens åsk-oväder, fönstrena skakade typ för det mullrade så högt. 
Nu ikväll så cyklade jag och mamma iväg och mötte upp Frida, hennes mamma och Malin. Vi har ätit buffé på krogen här i Lödde och tittat på modevisning, en mysig kväll. 
Nu sitter jag här. Ska snart sova, har fullt schema imorgon också. Först ska jag jobba på en förskola i Lomma, sen ska jag hem till en mamma och en liten tjej och träffa dom för jag ska börja sitta barnvakt åt den lilla flickan. Ska bli mysigt. Sen på kvällen åker jag nog hem till farmor och farfar och hälsar på dom för dom har kommit hem från ett varmt Turkiet nu. Vi hörs imorgon! (Ursäkta den långa texten..)
 

Kommentarer
Postat av: Sara Walter

Fan vad du är bra. Bästa Nathalie

Svar: Du är världens bästa min fina <3
Nathalie Danielsson

2012-08-30 @ 22:15:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0