It´s friday, friday!

Hej på er!
Äntligen fredag! Har haft en riktigt bra fredag. Emma och jag hade bara 5 barn idag, så vi har haft en skön och riktigt rolig dag. Alla barn gick hem tidigare så vi var tillslut själva i lekhallen, det spårade ur för vi var så trötta haha. När jag kom hem gick jag ut och powerwalkade. Så skönt! Sol, blå himmel, värme och det luktade grillat överallt, kunde knappt bli bättre! Jo om jag också hade fått ha långhelg och varit ledig på måndag, men varför sitta hemma och dega när jag kan jobba och tjäna pengar? Och gå upp 6 på morgonen.. Allt roligt händer, nu på söndag har vår vikare fixat minibuss upp till Norrköping där MFF spelar, på ett sätt hade det varit sjukt kul att åka upp, men komma hem 2-halv 3 och sen sova 3 timmar för att sen gå upp och jobba + att det är valborg på måndag orkar jag aldrig. Åh varför är jag inte ledig? Men bara 1 vecka kvar till Turkiet, 1 vecka Natti! (får peppa mig själv lite)
Nu har jag precis duschat. Ska lägga mig snart, imorgon ska jag upp för att städa och handla mat till kvällen. Erik och jag har FF (haha vad mesigt det lät!), så vi äta och dricka gott här hemma. Lördagsmys.
Vi höres kära vänner!
Älskar min nya kamera! Gjorde en "testing testing" på att fotografera närbild innan, inte världens lättaste att göra på sig själv..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0