Ett sinne mindre

Hejsan hoppsan!
Då var det söndag igen. Har haft en bra lördag-söndag med min kära pojkvän. Igår när han kom till mig så cabbade vi ner Eriks bil och körde till Bjärred för att köpa mjukglass vid långa bryggan. Sen satt vi i solen och åt glass innan vi började köra hemåt. Jag valde att äta det sista av glassen i bilen påvägen hem, dåligt val.. Försök att äta glass i en cabbe, med långt hår, i full fart. Haha det var en utmaning! Håret flög överallt, som vi skrattade. När vi kom hem till mig satte vi oss ute på varsin stol i solen och tog fram oliver, ost, vitlöksklyftor och chips och varsin bacardi breez. Satt ute och pratade och njöt av livet. Sen lagade vi god mat och tittade på film tills inatt. Det enda jobbiga var att jag är så sjukt förkyld så jag känner varken någon smak eller lukt.. All den goda maten, bacaridin, chipsen, ingenting fick jag smaka. Smaken kom tillbaka imorse när vi satt och åt frukost, jubblade av lycka när jag kände smak efter att ha ätit halva min bulle.
Nu har Erik precis åkt iväg, han ska handla mat inför imorgon då det är Valborg.
Jag hade tänkt börja packa för jag är inte ledig som alla andra imorgon. Och smart som jag är så kom jag på att om jag packar och lägger fram de kläderna jag ska ha ikväll så går det snabbare att byta om och köra till Erik imorgon efter jobb.
Tänkte även ta tag i att städa min garderob, usch det blir ett heldags-projekt så mycket nya kläder som där är... Men det orkar jag inte börja på än, först lite sims!!
Här är en bild på mig och min andra halva från förra årets midsommar. (haha nu kom jag på att det är ju valborg imorgon.. Inte midsommar...) Jaja slänger upp den ändå! Sommar, lycka och få smeta in ägg i håret på Erik, allt-i-ett på bilden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0