You make me feel

Hej på er!
Tisdag idag, missade att skriva igår. Men jag hann knappt med mitt eget liv igår, det var full rulle från att jag gick upp till att jag gick och la mig! Hade först engelska lektion, sen hann jag bara hem om och slänga i mig en macka och sen åkte jag iväg igen för att jobba. Efter jobbet så hämtade mamma upp mig och då åkte vi till Willys för att handla mat. När jag kom hem följde jag med Rebecca in till Malmö för att hon skulle hämta sina glasögon och sen när jag kom hem åkte jag och pappa till Center syd för att köpa nya skor + gummistövlar (ett måste till jobbet!!) till mig, när jag kom hem från center syd åt jag middag och sen la jag mig i sängen för att titta på idol och hollywood fruar med Ida. Och här imellan så har jag såklart pratat med min kära pojkvän för att höra hur han har det. Ja som ni läser så satt jag knappt ner i 1 sekund!
Idag har varit lite lugnare. Gick upp tidigt trots att jag hade sovmorgon till jobbet, satt och åt frukost med Ida och tittade på gamla big brother avsnitt. Sen åkte jag till jobbet. Och ikväll har jag inte gjort så mycket, mest vilat upp mig för man blir otroligt trött i huvudet av att jobba på en förskola, men det är så sjukt kul så man glömmer bort att man är trött när man väl är där!
Nu hade jag tänkt ta bort smink och bädda ner mig i sängen för att se på tv, har lång sovmorgon imorgon, börjar inte förrens 12:30 så vi hörs säkert på morgonen imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0