Perfekt helg

Hade tänkt berätta lite om min helg. När jag kom hem från jobbet i fredags så gjorde jag mig iordning och packade väskan och sen kom Erik och hämtade mig med sin lilla cabbe och sen körde vi hem till honom. Vi åt supergod mat tillsammans med hans familj och sen såg jag och Erik en film innan vi somnade. I lördags tog jag, Erik och Tilda bilen till Väla centrum där vi gick i någon timme. Dom har ju byggt ut så sjukt mycket och har fått många roliga och ovanliga affärer (fall man jämför med Center Syd) så jag kan säga att jag har gått och dregglat över en hel del som jag ska köpa när lönen kommer in om ca 20 dagar. Sen på kvällen åkte Eriks familj iväg så vi gjorde en super god förrätt och middag som vi åt framför filmen "Paul", ni vet den lilla rymdvarelsen, haha den var riktigt bra! Sen plockade vi fram godis och annat gott och kollade på en till film innan vi somnade sött i Eriks säng.
Idag vaknade vi rätt tidigt och gick upp för att äta frukost. Sen gjorde vi oss iordning och körde ner till Barsebäcks hamn där det var Sillamarknad. Det första vi gjorde var att ta 2 lotter. Jag plockade lotterna, gav en till Erik och en till mig och vi fick direkt andra vinst på Eriks lott, är vi bra eller är vi bra?
Sen vid 2 tiden så körde Erik hem mig för han skulle packa innan han åkte iväg med flyget till Visby.
Så ikväll har jag inte gjort så jätte mycket, vilat upp mig inför imorgon då det är dags för först en Engelska lektion och sen jobb! Har även haft en del att stå i eftersom att familjen är i Malmö. Var precis ute i det äckliga regnvädret, som faktiskt tidigare idag var sommarväder! Och tog in tvätten. Nu hade jag tänkt duscha och slänga mig framför tvn, ikväll blir det kanske en ut och gå runda med min kära Rebecca men vi får se hur mycket jag hinner med!
Glöm inte att titta på idol klockan 20:00 ikväll! Om dom är i Lund, vet inte vad dom filmar ikväll? Så finns det ju en chans att jag, Erik eller någon av dom andra som vi jobbade med kommer med i tv ikväll. Jag vet ju att det finns ett litet klipp som dom filmade mig när jag skriker "NÄSTA" i, haha vi får se. Uppdaterar er om svar senare kära bloggläsare! (Ursäkta detta långa inlägg ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0