En helg på torpet

Tisdag idag så tänkte passa på att berätta om min mysiga helg uppe på torpet, som ligger mitt i skogarna en bit innan Jönköping som Eriks familj äger.
Slutade 11:30 i fredags så då hämtade Erik upp mig, sen packade vi in i bilen med mina + Eriks saker och sen körde vi upp mot torpet, med 2 stopp på godis-flyget (ett flygplan fullt med godis) och i Värnamo där vi åt på BK och tankade. Sen var vi framme! Och fram emot kvällen kom även Eriks familj + 2 familjer till. Vi har haft det riktigt kul! Tommy Eriks pappa hade förberett en massa tävlingar och delade upp oss i lag. En sak som var kul var att vi skulle förbereda ett "framträdande" med hjälp av mentos och pepsi max, har ni inte sett vad som händer så får ni kolla på youtube! Riktigt häftigt och kul att testa på i verkligheten. Mysigast av allt har nog ändå varit att leva utan tv osv där uppe, att bara umgås och istället för att spela wordfeud på telefonen så har vi spelat riktigt alfapet! Men det som ligger högst upp på listan av vad som har varit mysigast är ändå att ha fått somna i en trång säng, i Eriks famn framför en tänd brasa!
I söndags körde jag och Erik hem rätt så tidigt och åkte hem till Erik. Kollade på film och spelade tv-spel, Erik har tur som har en flickvän som älskar tv-spel? Haha. Sen sov jag hos honom från söndag-måndag. Har haft en underbart bra helg som ni hör!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0