Full av kärlek

Hej på er!
Måndag idag och jag skrev senast i fredags, men jag varnade er att det inte skulle bli några inlägg i helgen.
I lördags blev jag upphämtad av Erik och hans mamma & pappa vid 10:30 sen körde vi in mot Malmö. Älskling och Tommy skulle testköra en bil så jag och Sofia gick runt i stan i Malmö. Fick äntligen hämtat ut min ena Thomas Sabo berlock som varit på lagning. Efter någon timme i stan mötte vi upp Erik och Tommy och åt lunch innan vi körde hem till Erik. Och där sov jag från lördag-sönadag. I söndags satt Erik och jag helt fastklistrade och spelade tv-spel, sen började vi att göra oss iordning för att sen bli upphämtade av mig familj och farmor & farfar. Vi körde vidare till Landskrona för att åka hem till min kusin Mattias, hans fru Annika och deras lilla Erik som fyllde 1 år igår. Fy vad fort tiden har gått! Så vi fikade där hemma och framåt 18:00 hade jag sagt hejdå till min man och kommit hem igen. Hade myskväll med familjen framför tvn med varma mackor och te.
Idag sitter jag på sjukhuset, studien you know.. Missade ju övernattningen förra veckan pga att jag hade influensa så får vara här från idag-imorgon istället. Skönt för jag hinner ta igen massa skolarbeten och bara sitta och vila framför gossip girl.
Om ett tag får jag äntligen gå och äta, har ju fastat och inte ätit förren vid 21:00 igårkväll. Och sen när jag har nästa "paus" mellan blåsningarna som jag gör ska jag gå ner till centralen och köpa lite gott som jag ska äta här ikväll. Hörs sen!
Mår så himla bra just nu! Känslan som jag har i kroppen av att veta att jag har världens bästa pojkvän som älskar mig, och världens bästa vänner får mig att sväva på rosa moln ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0