Underbar helg i Göteborg!

Fy vilken bra helg jag och min älskade Erik har haft uppe i Göteborg! Ville bara pausa tiden där uppe och stanna kvar.
I fredags körde vi upp vid halv 2 så vi var framme runt 4 tiden. Då checkade vi in på hotellet, slängde oss i vår underbart sköna och mjuka säng och vilade ett tag. Sen gick vi och duschade och gjorde oss iordning för att sen vid halv 7 gå ut en sväng på stan. För er som inte varit i Göteborg vid denna årstiden så är det underbart vackert! Allting är upplyst och julpyntat. Erik och jag bestämde oss för att äta någonstans. Men först stannade vi för att titta på glasburen där Jason (Timbuktu), Ana Gina och Kodjo satt och radio pratade för musikhjälpen. Deras glasbur låg 300 meter ifrån vårt hotell så vi har sett dom varje dag. Vi hade förresten världens bästa hotell, låg mitt inne i stan så vi hade nära till all shopping. Sen på fredagkvällen satte vi oss på Hard rock café och beställde mat. Både Erik och vår servitör hade roligt åt att jag åt en natchos tallrik (som stod på "starter" på menyn) och undrade när jag skulle beställa in min köttbit haha. När vi hade ätit, suttit och pratat och myst så gick vi och köpte godis och gick tillbaka till hotellet.
Igår, lördag, så var vi uppe vid 8. Låg kvar i sängen ett tag och sen duschade vi och gjorde oss iordning för att sen äta hotellfrukost!! Haha det bästa som finns. Sen var Erik och jag ute i stan vid lite över 10 och var och shoppade hela dagen (förutom en paus där vi åt ceasarsallad till lunch) och vi var tillbaka på hotellet vid lite över 3. Trogna shoppare! Och så mycket fint som vi hittade, älskar affärerna som finns där som inte finns här hemma. Vid 4 tiden tog jag och Erik en taxi ut till Liseberg för att gå där. Så vackert där var! Perfekt ställe att gå runt med sin kärlek och bara mysa. Vi åt även middag inne på Liseberg, vi satte oss på uteserveringen trots att det var kallt, tur man hade sin vackra pojkvän nära sig så man blev varm utav all kärlek hihi ♥
När vi var färdiga så tog vi en taxi tillbaka till hotellet och var tillbaka vid 8, då tittade vi på tv och mös innan vi somnade så gott.
Idag så åt vi frukost igen och sen tog vi en sväng ner till stan i 2 timmar, gick i dom affärerna som vi hade missat och shoppade ännu mer. Sen sa vi hejdå till Göteborg och körde hemåt vid lite efter 12. Var tråkigt men Göteborg ligger ju kvar så detta får vi göra om igen.
Och innan jag avslutar detta långa inlägg om min underbara helg och lägger in lite bilder så måste jag bara säga en sak: gud vad jag älskar min Erik!! Ni kan sluta leta efter världens bästa pojkvän för han är redan upptagen och jag släpper aldrig taget om honom! ♥

Glasburen där musikhjälpen hölls. Just vid detta tillfället så var det Jason och Gina som blev gästade utan Ulrik Munther.

Såhär vackert var det på Liseberg. Alla träd var upplysta, alla hus var upplysta, och överallt var där små hus som sålde en massa saker.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0