Förkyld, igen...

Hej på er!
Förlåt för dålig uppdatering idag! Men jag ligger på sjukhuset, studien ni vet. Så har varit här sedan 7.30 imorse. Jag var så dum igår, Erik och jag köpte Mc donalds mat på väg hem från Göteborg och åt väl vid klockan 14:00, så igårkväll när familjen åt kvällsmat så var jag såklart fortfarande mätt.. och sen kunde jag inte äta mer. Och från och med klockan 00:00 inatt så måste jag ju fasta när jag ska till studien, så fick äta för första gången 13:00 idag, när jag hade haft min medicin i kroppen i några timmar. Har alltså fastat i 23 timmar, gissa om jag var hungrig??
Har spenderat nytta med nöje idag, gick ner till stan när jag hade ätit lunch och köpte dom sista julklapparna till min älskling, det kommer nog bli bra! Hade gärna berättat vad för idé som jag har kläckt detta året men man vet aldrig när han kickar in här på bloggen.
Har blivit super förkyld igen.. Lyckas alltid bli sjuk när jag ska till studien. Och denna gången så misstänker jag att det är Erik som är boven i det hela eftersom han gick runt och var lite småförkyld i Göteborg, nej jag får inte bara kärlek utav honom, får även ta förkylningarna också haha ;)
Nä ni, jag hade faktiskt tänkt sova nu. Blir väckt 03:00 och sen 07:00 då jag måste gå upp så jag kommer inte få många timmars sömn. Skriver mer imorgon, blir lite roligare inlägg då!
PUSS

Kommentarer
Postat av: johanna

hahah! eller hur stackarna! jag hade tänkt att göra det :) funderar på att härma dig och göra en kategori om det! (a)

2011-12-20 @ 13:08:11
URL: http://augustivind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0