På sjukhuset

Ligger just nu i mitt rum på sjukhuset, och har det faktiskt bra! Förutom att jag mår skit dåligt och att det är lite ensamt då och då.. Har en stor platt tv för mig själv + en riktigt skön fotölj som man kan fälla ner och ta ut ett fotstöd på.
Har varit här sedan 7 imorse då mamma släppte av mig utanför sjukhuset, men blev insläppt halv 8 då allt började. Imorse var allt jätte stressigt, först skulle jag blåsa i en maskin, sen skulle kanylen sättas in i handen och det var första gången jag satte i en kanyl (usch...), ta ekg, och sen skulle jag ta på mig en "rymd dräkt" haha den enda hud som syntes var mitt ansikte, sen skulle jag få medicin och sen blåsa, ta blodprov, vänta 15 minuter, blåsa, blodprov, vänta 15 minuter. Så det var ingen lugn stund imorse. Nu är det mycket lugnare, för nu får jag vänta 2 timmar mellan varje blåsning så jag hinner ligga och vila, läsa bloggar, läsa min bok, kolla GLEE osv.. Ska även snart gå och äta på patienthotellet igen. Fick äta för första gången 12:40 idag, och då var det riktigt gott med mat efter att ha fastat sen 24:00 inatt.
Har gjort något riktigt dumt, kollat trailern på paranormal activity 3, och jag ska sova på sjukhuset ikväll?? Men jag kommer nog sova gott, för jag fick precis ta av kanylen i handen för att blodet hade fastnat i röret. Skönt för det gjorde sjukt ont, förkylning och känslan av att jag har feber gör det inte bättre, kallsvettades och höll på svimma ett tag..
Så nu hade jag tänkt mig att jag skulle kolla lite på några bloggar innan jag ska gå och äta middag med min läkare och en annan patient. Kan höras senare ikväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0