Liseberg

Tänkte lägga upp lite bilder från i torsdags (4/8) då vi var på Liseberg:

Karusellåkandet började redan vid klockan 11 för min och Idas del, första karusellen ut blev shanghai!

Det blev en hel del åkande av vattenkarusellerna också eftersom att det var så sjukt varmt. Här är vi i flumeride. Mamman bakom blev glad att vi kom i samma båt som dom så att vi skyddade dom från vattnet haha. Synd att Ida ska se ut som en zombie på denna bilden bara, förstör lite ;)

Tror vi åkte Kollerado 6 eller 7 gånger, och smarta som vi är så åkte vi den klockan 22:45 på kvällen, ni kan ju förstå hur kallt det var. Det var 0 minuters kö så Linus, jag och Ida fick en båt helt för oss själva flera gånger och vi sprang runt och åkte den om och om igen. Tillslut rann vattnet verkligen ifrån oss och vi frös, satt bara i tröja och trosor i bilen på vägen hem sen, och vi alla vaknade med en förkylning nästa dag..

Ser ut som vi hade en allvarlig diskussion innan vi åkte uppzwinget? Njäe, tror snarare Ida och jag planerade vilken karusell som stod på tur när vi åkt klarat den vi satt i, vi var som små barn och sprang mellan karusellerna och åkte som galningar. Men har man åkband så måste man ju passa på?

Avslutar med denna bilden som faktiskt är på den sista karusellen vi åkte, vid lite i 11 på kvällen. Detta var Idas och min andra gång som vi åkte Atmosfear, och denna gången hade vi även fått med mamma upp. Atmosfear är Lisebergs nyaste karusell, Europast högsta frittfall på 147 meter. Och denna åkte vi när det var mörkt ute och upplyst med alla lampor inne på Liseberg. Ni kan ju förstå vilken utsikt det var! Och ni kan förstå känslan att bara åka rakt ner, i 100 km/h, underbar karusell!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0