Jag har blivit med jobb!

Medans kvällsposten, sydsvenskan och allt vad dom andra tidningarna heter blir mer som Se & Hör och skriver om att kronprinsessan Victoria har blivit med barn så kommer jag med en ännu bättre nyhet: Nathalie Danielsson har blivit med jobb!!! Haha är överlycklig! Var på intervju idag och efter det fick jag gå runt på förskolan för att hälsa på alla, och på alla avdelningar så drog dom i mig och frågade om jag kunde tänka mig att komma in där ifall dom behövde mig. Så nu har jag skrivit på papper tills den 23/12! Ska jobba på en småbarns avdelning med barn från 1-3 år, dom var så söta idag och blev överlyckliga när jag kom. När jag kom utanför dörrarna från förskolan och skulle gå till bussen så startade jag min mobil igen, då ringer en förskola här i Lödde som jag haft praktik hos och frågar om jag kan jobba just den dagen då jag har min första dag på jobbet. Störigt, så jag var tvungen att tacka nej...
Men sen nu när jag var med Rebecca och åt så ringde dom igen och frågade om jag har möjlighet att jobba efter jag slutat på mitt jobb. Så nästa torsdag blir det inte bara min första dag på jobbet som halvtids vikarie utan jag ska jobba först 8.00-11.30 sen ta mig till Lödde för att jobba 12.30-16.30. Men det blir kul! Känner ju dessutom redan dom som jobbar här i Lödde.
Nu har jag precis suttit i kö till skatteverket för att se hur många % som jag måste dra av från min lön som dom snor av mig, haha. Hade tänkt slänga mig i soffan nu ett tag för att vila ut mig innan jag ska ha engelska lektion 15:20-16:50, hörs ikväll!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0