Idol 2011

En myskväll tillsammans med min älskade pojkvän var precis vad jag behövde, nu mår jag bra ♥
Slutade skolan redan halv 2 igår så jag tog bussen direkt hem till Erik där jag sov tills idag. Imorse ringde Eriks killkompis kvart över 8 och frågade vad vi gjorde idag, och om vi hade lust att komma in till Lund för att hjälpa till att jobba där dom hade Idol audition, så vi åkte dit. Och fy vad kul det var!
Har suttit och hälsat alla välkomna och gett dom papper att fylla i, kollat leg, gett dom klisterlappen man ska ha på magen och sagt "lycka till" enda tills kvart i 3 idag. Har även träffat Pär som var programledare till ballar av stål innan, han är ju den nya programledaren för Idol nu. Var rätt kul för jag sa till en tjej när Pär gick förbi "du, har du sett ballar av stål? han där är sjukt lik programledaren i det programet" haha.
Kommer eventuellt komma med i tv, vi har ju suttit och skrikit "nästa" när man fyllt i en lapp och gett en person instruktioner. Så en kamrakille kom fram till mig och sa "kan du inte skrika nästa?" så han filmade när jag gjorde det.
Nu har jag precis kommit hem. Ska snart upp och göra mig iordning och sen ska jag åka till staffanstorp för att ha en mysig taco kväll med Josse ♥ Vet inte när jag kommer hem ikväll men vi kan ju höras imorgon :)
Tog 2 bilder snabbt idag. Satt precis innanför dörren i värmen och kollade på dom stackars personerna som stod här ute och frös och var nervösa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0