You do not know how much you have until you lose it..

Orkade inte skriva igår. Skulle egentligen ha träffat Frida men eftersom hon skulle ta tåget upp till sin skola i Småland så hann vi inte, vi fick sitta och prata av oss på telefon istället.
Idag är jag allmänt nere, vill så gärna skriva av mig allting här men det funkar inte tyvärr.. För många läser min blogg. Är iallafall trött på att bara finnas till när det gäller på andras behov. Idag har jag inte gjort så mycket, varit i skolan och sen tillbringat min rumpa framför sex and the city. Efter maten var jag, mamma och Linus duktiga och gick ut och gick powerwalk. Jag och mamma köpte en bok om en diet som funkar (våra kompisar har den) så nästa vecka börjar dieten för oss 2! Längtar inte efter maten men längtar till att få tappa dom kilona som ska bort! När vi kom hem åkte vi och hämtade Ida vid stallet, jag hann inte klä på mig så gick ut i bara t-shirt och foppatofflor, bra när jag precis varit sjuk? Ida hade med sig 2 kompisar som vi skulle köra hem så både jag och Linus var med i bilen för vi trodde bara vi skulle köra hem 1 av hennes kompisar. Men nej vi hade inget val och det var ju fullt i bilen så Ida fick slänga sig i bagage luckan haha. Nu ska jag sova, har min långa sovmorgon till 20 i 1 imorgon så skriver då! Det första jag ska göra imorgon är att duscha, mitt hår är dränkt i dust it, usch. Jaja kommer dagens kommentar snart sen säger jag sov gott, vakna torrt!
Såhär snygg var Sofie idag i mina "skidglasögon" och i min mössa (inte så att jag går runt med detta, Sara hade lånat det till en fest, haha så ni inte tror att jag är helt störd)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0