Segern är vår, vi har vunnit, guldet är vårt!

Tifot i början var så sjukt coolt, men sen såg vi inte mycket mer för dom rullade ner en stor duk över oss på ståplats. Känslan att stå och se tifot och sjunga med i hymnen är oslagbar.

Var massa bengaliska eldar, fanns en del idioter som slängde ner dom på planen också så det brann vid målet.

När 90 minuter hade gått, och det blev 3 minuters förlängning och det stod 2-0 till MFF förstod poliserna vad som skulle hända. Det var sjukt många poliser som stod längst med hela ståplats för att stoppa, men...

Mff supportrar stormade planen från alla håll.

Så jag och Erik bestämde oss för att också gå ut på planen. Vi var t.o.m med i tv! Är en riktig närbild på mig och Erik när vi kommer gående mot kameran. Haha hemskt. Fast säg någon som inte har sett oss på tv nu, fick sms, samtal, folk som skriver på msn och facebook. Och det var likadant från Eriks sida, så vi är tv-stjärnor nu!

Erik var såhär glad. Haha ♥

Tillslut så var med än halva stadion nere på planen, dom skar sönder nätet på målet med sina nycklar för att få ett minne, någon plockade grässtrån från planen och en kille tog t.o.m med sig hörnflaggan som minne. Haha folk är störda.

Denna bilden får avsluta dagen, alla sjöng hymnen för laget. Kanske inte är så kul för er som inte är fotbolls intresserade att se dom här bilderna, ni får helt enkelt bläddra förbi! haha. Nu ska jag sova, och vila halsen. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0