Upp & ner...

.. kan man säga att min dag har varit:
Vi hade friluftsdag i Lomma vilket var skit kul! Jag och Sara sprang mellan alla aktiviteter som små barn och ni som har mig på facebook har sett filmerna haha. Allt var bra tills jag och Sara red på den mekaniska tjuren, vi blir avslängda och han som styrde tjuren hann inte stanna. Så när jag sitter där på marken och precis har ramlat av kommer tjuren i full fart och smäller mig rätt på huvudet/bakom örat. Fyfan vad ont det gjorde. Sjuksystern kom och jag blev inhuttat i tältet med en ispåse på örat haha. Det braiga var att jag blev ompysslad av älskling sen och slapp grilla hamburgare för jag fick hans haha. Vid 2 följde jag med älskling hem och var där ett tag, mysigt!
Resten av kvällen har gått åt till att vila, det onda bakom örat har gått ner till nacken så jag har svårt att röra mig, och ett minus är att jag bränt mina axlar, panna och armar, fyfan vad ont det gör! Jaja nu ska jag sova, är så trött så innan när jag gick in i duschen glömde jag ta av trosorna haha. Ni får bilder från idag så hörs vi imorgon!
Sofie, Sara, Natha, Josse och Emma :)

Jag & älskling, haha snygga stilar vi har?

I "sjuk-tältet" och blir ompysslad. Sara vrickade fingret på tjuren också. Haha hennes kommentar när vi satte oss på dynan "åh så mjuk den var!"

Strax innan vi åkte hem så blev Natha och Sara rastlösa haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0