Släktträff

Blev väkt av mamma för 27 minuter sen, om typ 1½ timme åker jag, mamma & Ida till Vetlanda för att gå på släktträff! Jag har aldrig haft problem med finnar (har typ fått en i taget som aldrig har synts) men vad är oddsen att jag får tre stycken på min haka just när jag ska åka och hälsa på folk i min släkt som jag aldrig träffat?!
Igår på avslutningen så uppträde vi till Markoolio - sommar & sol, det gick skit bra och var riktigt kul! Farmor var med på avslutningen så hon filmade och filmen ligger uppe på min facebook! På kvällen åkte jag till Sofie där även Josse, Malin och Emma var. Vi hade det riktigt trevligt med massa kräng! Sen blev jag hämtad runt halv 12.
Nä nu måste jag packa min väska och klä på mig, orkar inte sminka mig nu och eftersom vi åker bil direkt till restaurangen så får jag sminka mig i bilen (kommer bli snyggt?) 
Jaja jag kommer hem imorgon igen, för efter släktträffen åker vi upp till mormor & morfar och sover där. Pga min dåliga uppdatering som jag har haft så kommer ni inte märka att jag är borta 1 eller 2 dagar, sakna mig nu inte för mycket! Pusshaj ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

hoppas du har kul det verkar vara roligt med släktträffar, har aldrig haft släktträffar känner inte släkten.

2010-06-12 @ 08:48:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0