Jag är nere på botten..

Igår tog det slut mellan mig och Erik. Efter snart 3 år.. Jag är helt förstörd och kan inte sluta gråta. Somnade gråtandes klockan 4 inatt och vaknade gråtandes klockan 8 imorse. Jag har bara ätit en köttbit och en potatis på hela dagen igår, det är det enda. Jag kan inte sova, jag kan inte äta och tårarna bara rinner.
Mina vänner är iallafall dom bästa i världen. Ringde till Emma, Sara, Josse, Malin och Sofie igår och alla sa att dom kunde komma till mig. Jag umgicks med dom igår och då fick det en på lite bättre tankar. Det värsta är när man är själv. Malin kommer till mig vid lite över 12, hon om någon med sin sjuka humor måste kunna få mig på bättre humör. Detta är min blogg, jag skriver innehållet och nu när jag mår så sjukt dåligt så får vi se hur mycket uppdatering det blir, ni får leva med att det blir några ledsna texter för jag måste få ut allting!

Kommentarer
Postat av: lovisa

du klarar detta natii, finns fall du villl prata/ träffas, kram (L)

2010-06-21 @ 22:01:05
URL: http://leys.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej Natha! jag såg att detta hade hänt. jag tycker så synd om dig, jag vet precis hur du mår, exakt samma sak hände mig för snart en vecka sen, bara det att vi hade inte vatt tsm i tre år utan nästan bara ett och ett halvt. jag vet precis hur du mår när du säger att du inte kan äta, man mår illa, och man tappar matlusten helt. oroa dig inte den kommer tillbaka lite efter någon dag, den kanske redan har gjort det?

alla säger, du klarar detta de går över. och man tror inte ett dugg på vad de säger. men ens vänner har rätt! jag mår inte alls bra, men betydligt bättre än vad jag gjorde för någon dag sen. se bara till att du inte är ensam för mycket, man tänker bara en massa då och får en själv till att må sämre. hitta på en massa och ha kul, så gott det går!



sköt om dig! :)



(nu skriver jag 2 dagar efter ditt inlägg, allt kan ju ha förändrats, jag vet inte, men jag skriver ändå)

2010-06-23 @ 17:01:52
URL: http://elinlindegren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0