Helt slut..

Nu sover jag själv i min säng igen efter att ha haft Sara här från torsdags-idag. Vi har haft det riktigt kul som vanligt. I fredags kom somsagt Sofie och Filip till oss och åt tacos med oss, sen kom det lite folk till mig och vi hade en riktigt trevlig kväll. I lördags så segade jag och Sara, vi gick runt i likadana pyjamaströjor med Bart Simpsons (bilden under) och svarta tränings-shorts. Vi gick t.o.m ut så i Lödde haha. Vi började iallafall dagen med att städa upp, Sara dammsög och jag moppade golven. Sen cyklade vi iväg (i pyjamas haha) och pantade burkar och flaskor. Sen hem igen för att laga snabbmakaroner med köttbullar. Sen resten av dagen låg vi i soffan med varsin laptop framför tvn och åt chips & dippa. Ändå tills klockan 6 då vi bestämde oss för att åka till Lomma så vi sprang uppför trapporna och fixade oss. Sen kom Sofie och Filip så vi åkte till Lomma. Där mötte vi Emma och hennes kusin som hade världens finaste namn, Nathalie. Vi satt ute och pratade och hade det trevligt med lite dricka och chips. Sen kom även Axel och hans kompis Tobias. Efter ett tag åkte Sofie och Filip hem, så lite senare sa vi hejdå till Emma och Nathalie. Jag & Sara följde med Axel och Tobias hem och var där i någon timme innan dom körde oss hem mitt i natten.
Idag så skulle egentligen jag och Sara till stranden för att paddla i hennes gummibåt men eftersom det ösregnade så funkade inte det. Istället så bjöd Filip och Sofie in oss till dom så vi åkte dit och åt hembakad pizza och hyrde "allt för min syster". Jag och Sara satt på varandra i en fotölj och när det var som sorligast i filmen tittade vi på varandra, båda satt och storgrät och började gapskratta åt varandra? Något står inte rätt till i huvudet på oss haha.
Nu ska jag sova, är sjukt trött! Hörs imorgon.
Haha söt bild på Sara och mig. Här ser ni dom snygga pyjamas-tröjorna vi har som är likadana

Jag och Sara hemma hos Axel i lördags

Och en bild på mig och Sara hemma hos mig i fredags

Haha finns bara bilder på mig och Sara från hela helgen, förutom denna på Filip och Sofie. Även om Sofie hatar den så får jag lägga in den, annars kan man ju tro att det bara varit jag och Sara som varit själva överallt haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0