Aj aj aj!

FY FAN vad ont jag har i min arm!! Kan inte lyfta den längre.
Idag tog jag ju svininfluensa vacinet. Jag och Sofie fick ta den samtidigt så hon kunde inta hålla mig i handen men det kändes verkligen ingenting, det är nu efter som det kommer.. När jag och Sofie hade tagit våra sprutor var vi på skolan tills Josse, Malin och Sara kom och sa hej till dom. Sen tog vi bussen in till MC. Sofie åt lunch och jag en liten glass eftersom jag ätit 3 mackor med köttbullar för 1½ timme sen så jag var inte hungrig. Sen gick vi och provade kläder på H&M och stod och skrattade åt varnadra för det var omöjligt att lyfta armen vilket gjorde det svårt att ta på och av kläderna haha. Sofie tog sin buss kvart över 12 och då gick jag och mötte älskling. Vi gick tilll Mondo och jag bjöd på kyckling/curry bakadpotatis. Vi satt och åt och pratade och hade det mysigt. Sen gick vi till centralen och tog bussen hem till mig. Har myst och varit ute en stund och vid 5 åkte älskling hem.
Har precis tittat på "mammas pojkar", ätit oliver och chili nötter och nu sitter jag och tittar lite på MTV EMA. Ska snart sova, är rätt trött så det är nog sprutan som gjort det. Vi hörs imorgon!

Riktigt så här ont gjorde det inte, men hade sprutan gett den smärtan som jag har i armen just nu så hade jag nog skrikit lika mycket som hon på bilden haha.


Kommentarer
Postat av: tilda

Sv: ja, det är den!

2009-11-06 @ 20:11:25
URL: http://hellostyle.blogg.se/
Postat av: tilda

Sv: ja, det är den!

2009-11-06 @ 20:11:29
URL: http://hellostyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0