Helg=dålig uppdatering..

FÖRLÅT! Jag vet att min uppdatering har varit sämst men när man är med sin underbara älskling hela helgen som bara kan träffas på helgerna för han har så mycket i skolan så tänker man inte på att sätta sig och skriva i bloggen precis. Gud vad jag längtar till sommarlovet! Då får jag vara med Erik utan massa läxor och skoltider :)
Min helg har iallafall sett ut såhär:
Fredag:
Åkte till Malmö med klassen, först gick vi till tekniska muséet. Sen till slottet och kollade på massa djur haha. Sen åt vi lunch på BK på entré och efter det gick vi till Laserdome. Så sjukt kul det är! Tyvärr så förlorade mitt lag alla gångerna men jag var näst bäst iallafall på den listan. Haha det är sjukt för sist så låg jag sist på listan.
Efter Laserdome tog jag bussen till Lomma och imed att mamma slutade halv 4 så kunde jag åka med henne hem. Städade mitt rum och duschade sen kom äntligen Erik till mig! Åt mat, och sen åkte vi med pappa Ida och Linus till Lomma för att se på Fridas valpar, gud så söta! Sen åkte vi hem igen, älskling och jag satte på Twilight, gud så bra den var. Sen gick vi och la oss.
Lördag:
Vaknade och åt frukost, sen gick vi och duschade. Vid halv 12 åkte älskling hem för att han skulle plugga. Jag körde Ida till Furulund på moppen och sen hem. Somnade vid tvn ett tag. Vid halv 6 gjorde jag mig iordning för att vi skulle ha gäster. Åt god mat och vid 8 ringde älskling och sa "Natti komma hit" med sin söta röst haha. Så tog moppen till 7eleven och hyrde "the day the earth stood still" sen åkte jag till Erik. Tittade på fotbolls matchen mellan Sverige-Danmark vilken slutade katastrof.. 1-0 till Danmark. Sen kollade vi på filmen och sen gick vi och la oss.
Söndag:
Åt frukost och gjorde oss iordning och bara mös. Sen vid 12 tiden tog jag moppen hem igen för att älskling skulle plugga/dela ut reklam. Nu ska jag göra mina rester i svenska och fritidskunskap sen är jag helt klar med skolan och på fredag slutar vi, skönt! Ska till farmor & farfar och äta vid 4, hörs när jag kommer hem. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0