trevlig fredagskväll med sofie

Anledningen till att jag inte skrev blogg igår var att jag inte hann. Jag slutade klockan 1, skulle egentligen sluta 12.30 men mamma fick jobba över för att en av hennes kollegor hade fått feber. När jag kom hem gjorde jag inte så mycket vilade typ bara upp mig för jag var död och hungrig så gjorde en god sallad, sen på kvällen renskrev jag mitt arbete till APU;n. Gick och la mig vid halv 12 för det blev försent och då ville jag bara somna så jag orkade inte skriva blogg då heller.
Idag var sista dagen på APU;n, känns både bra och dåligt. Fick ett rött stort hjärta där det stod massa saker i och så klart i slutet stod det "/fiskarna" (avdelningen heter fisken som jag var på) haha så gulliga är dom. Sen fick jag massa godis, dom visste att jag gillade det (a) Fick nog minst 100 kramar idag, både av personalen och av dom underbara barnen. Kommer att sakna dom men jag ska åka in och hälsa på där snart det har jag lovat! Och dom kommer att sakna mig, dom kände redan att det kommer vara svårt att komma in i sina vanliga "rutiner" igen eftersom jag har hjälpt till där.
Slutade halv 4 idag, åkte med mamma till busstationen och sen tog jag bussen in till Lund, efter en stund kom världens bästa Sofie <3
Vi köpte biljetterna till i taket lyser stjärnorna som skulle börja 10 över 6, klockan var bara typ 20 över 4. Sen gick vi och köpte godis, åt och sen till ur & penn för Sofie skulle köpa present till sin lillasyster. Sen var det dags för bio! Vi satt längst bak i sofforna och jag tog av mig mina uggs, helt plötsligt var den ena borta! Sofie och jag började gapskratta och lös med hennes mobil men vi hittade verkligen inte den, så jag kände med min hand på golvet och trodde att jag höll i min sko men det var tjejen som satt bredvid mig sko, haha pinsamt! När bion var slut gick vi till bussen och sofie följde med mig hem. Satt i mitt rum och pratade sen gick vi ut och mötte filip för att sofie skulle få en film av honom. Sen hem till mig igen och sofie tog bussen hem kvart i 11. Tack för en rolig dag, det får vi göra om! <3

Nu ligger jag i sängen, klockan är bara halv 12 men jag tror att jag dör av trötthet snart! Barnen slet ut mig idag eftersom jag var med dom extra mycket för att jag inte kommer att se dom längre :/ Ska nog sova snart.
Imorgon är det alla hjärtans dag, älskling och jag skulle egentligen åkt in till lund och fikat och åkt skridskor med emmy och kristoffer men det blev inte så. Det blir bara älskling och jag imorgon istället, men det är ju ändå mysigt :)
Sen ska jag sova hos han på kvällen. På söndag kanske jag ska med sofie och hennes mamma och shoppa men det beror på vilken tid det blir. Idag är det ju fredagen den 13:e, nån som har fått otur? Jag har inte fått det än "peppar peppar ta i trä" men det är bara 28 minuter kvar på denna dagen så hoppas det inte händer något, haha. Skriver när jag vaknar imorgon!
Ha det bra! 

Kommentarer
Postat av: Sofie

hade jätte kul med dig i dag, som vanligt! älskar dig min bästa vän<3<3<3

2009-02-13 @ 23:56:59
URL: http://sofieeeer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0