AJ!

Jag har ont i exakt hela kroppen!
1. Jag har riktigt mycket mens-värk, som tur är så kan jag kontrolera mitt PMS:ande så jag har klarat av att inte slå barnen idag när dom har skrikit. haha!
2. Jag har sjukt mycket huvudvärk, när barnen ska göra pussel så kan visa mer än andra. Jag satt och hjälpte en tjej så sitter en liten kille och skriker "kan du hjälpa meeeeeij?!" typ 10000 ggr och det kvittade hur många gånger jag sa "ja jag kommer" Han slutade hålla på när jag väl byggde pusslet åt han.
3. Fyfan vad mycket tränings-värk jag har från gårdagen, kan knappt skratta för har så otroligt ont i magen och då är det ju bra att sofie och amanda d kommer så jag får 100 skrattanfall? haha. Sen har jag ont i jumskarna (tror det heter så?) längst upp på inre låren sen jag sprang tror jag det är.
Nu ligger jag här i min säng och försöker känna efter fall jag är mer handikappad och har ont men det har jag inte :)

Idag var det APU mellan 8.00-15.30 men jag fick gå kvart över 3 eftersom jag skulle åka buss hem idag för mamma skulle vara kvar på ett möte. När jag kom hem kollade jag på top model, sen tittade Ida och jag lite på familjen annorlunda som vi hade spelat in sen igår. Sen var det dags för mat och vid 10 i 6 knackade Sofie och Amanda D på dörren :) Vi gick upp på mitt rum och fixade hårförlångningen på Sofie, sen spelade vi guitar hero. Blev sjukt varmt i vårat lilla data-rum så vi gick till ICA och köpte choklad (vet att jag inte får äta det men är sjukt sugen på det nu när jag har mens-värk) Sen hem igen och klippa hårförlängningen och sen skratta åt massa folk som såg kul ut i skolkatalogen. Vid halv 9 åkte Sofie och Amanda hem och Sofie köpte min hårförläning så nu är jag 300 kr rikare och det är ju alltid bra! När jag kom in igen efter att ha följt dom till bilen så ringde jag min lilla älskling.
Nu ska jag sova, klockan är bara 10 över 10 men jag är trött och mår inte bra. Och ska jobba mellan 9-17.30 imorgon så kommer dö! Min mentor Aina kommer även och hälsar på. Skriver imorgon!

Glöm inte att skratta och vara glada!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0